Giješiš u jednoj jako bitnoj stvari. Riješeni dugovi!Evander je napisao/la:O cemu ja pisah svo vrjieme?Neandertalac je napisao/la:Znači, tu smo gdje smo. Para nema a ni ulaganja, prodavati hoću kada skupite da vratite koliko sam uložio."Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i interesi u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.
Ali, mi gore od ovog ne mozemo, jedino da se na duzi vremenski period zadrzi ovaj status.
Ako se povuce samo ili nas proda, mi smo opet u jako dobroj situaciji.
Za nas bi najbolja opcija bila samo da nas napusti tek onako. Ispalo bi da smo ovo sve dobili gratis. A rijeseni dugovi i ono sto imamo u Butmiru, nije malo.
Niste ih vi riješili nego Tan i te pare što je uložio očekuje nazad! Kako će se to ostvariti ostaje nam da vidimo ali "dug" iako se tako ne zove u javnosti, imate.
Taj scenario koji ti spominješ stoji u situaciji kada bi Tan sada otišao i ostavio vas ovako čiste bez da išta zahtijeva. Ti, ja i svi mi znamo da to nije moguće.