Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Opet izlazi na pleja u igri 2na2, a svaka budala zna da je ovaj ko na federima i da ce automatski ici lob pas prema njemu...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sir Oliver
- Kontakt:
Znaci ovaj Baynes... Sunce ti sprzeno vidi mu frizure, pa jbt... Uzmi skok Jusufe, ne zajebavaj se ...
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Joj lude utakmice 

-
- Kontakt:
šta ovo juka radi sa jezikom jbte ? mozda se jos nije privikao na nove zube ? 
'ebeni Moris ne moze promasit

'ebeni Moris ne moze promasit
idi bolan na kos Juka, nije provalija ispred tebe
Aminu 

usrao je Dameu prvi TD u karijeri
bio je dobar, al moglo je to jos bolje
bio je dobar, al moglo je to jos bolje
Steta poraza.Slaba klupa je presudila kao i losa odbrana Harklessa koji nista nije mogao odbranit,a igrao skoro 40min
Juka dobar
uvijek ce tesko braniti i dobijati aleyup-ve radi svoje konstitucije kao Gasol npr.

Juka dobar

Dobar mec, ali je vrlo lahko mogao ici i preko 25 poena, samo da je bilo malo vise srece i pameti. Raduje ova igra licem, ovi pogadjani sutevi s pda i nesto bolja slobodna. U napadu je ponovo par puta odigrao lose, pogotovo nakon odmotavanja iz pika. Mora to puno pametnije raditi. U odbrani cesto iskakao na pleja i kasnio da se vrati na skok, a kad god to nije radio puno bolje je izgledalo. Mozda su to bile i neke instrukcije od trenera. Sve u svemu, moglo je bolja, ali i ovo je i vise nego dobro.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Čestitke Nurkiću.Ovako nešto sam i očekivao.On je emotivac i sada igra iz inata.Međutim plašim se šta će biti kasnije kada inat prestane.Bojim se da će se Juka vratiti u onaj svoj mod u kojem je bio u Denveru.Drugim riječima plašim se njegove glave 

Dobar je Juka. Al čini mi se da ga je i 4ti put u sezoni, otkako je trejdovan, protivnički centar nadigrao. Ovaj put je bio blizu al ga je frajko izdominirao skokovima. Tekmu je izgubila očajna klupa.
uskoro se vraca Evan Turner, sto bi Juki trebalo omugucit i neke lagane poene, obzirom na Turnerov interior passing
takodjer i on vrti pnr, pa ce uvijek na parketu imat nekog da to vrti s njim, bas je upao u top ekipu za njega
bas se vidi razlika u njegovoj igri i sloboda koju ima, vidjeli ste onaj fadeaway air ball, Stotts mu nista nije rekao
takodjer i on vrti pnr, pa ce uvijek na parketu imat nekog da to vrti s njim, bas je upao u top ekipu za njega
bas se vidi razlika u njegovoj igri i sloboda koju ima, vidjeli ste onaj fadeaway air ball, Stotts mu nista nije rekao
- Sir Oliver
- Kontakt:
Na svakom koraku da se zahvali ljudima u Denveru što su ga poslali u Portland ...Chinaglia je napisao/la:uskoro se vraca Evan Turner, sto bi Juki trebalo omugucit i neke lagane poene, obzirom na Turnerov interior passing
Najveći Denverov problem je po meni što se nije znalo "ko kosi a ko vodu nosi " tamo ... Veterani igraju kao babe a mladi igrači nisu imali ideju kako biti glavni baja u ekipi ... Ako išta izaziva frku u svlačionici Denvera među igračima, ja se kladim na ovo...
U Portlandu sa tim nemaju problema, Dame, CJ pa onda ostatak čopora ... Nema potrebe da se Juka "kofrči" i dokazuje, samo igranje basketa i iduci ugovor ...
da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilokobe24 je napisao/la:Dobar mec, ali je vrlo lahko mogao ici i preko 25 poena
samo

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu pricas?Sinoc Nurkic imao 19p i da nije fulio 2-3 lagana suta/polaganja,vrlo blizu je bio toj brojci od 25.DANTES je napisao/la:da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilokobe24 je napisao/la:Dobar mec, ali je vrlo lahko mogao ici i preko 25 poena
samo![]()
falilo mu je 7 poena a ne 17, 25-19=6 , vidi se da ti matematika nije jaca stranaDANTES je napisao/la: da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilo
samo![]()

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
greška pri kucanjuphily je napisao/la:falilo mu je 7 poena a ne 17, 25-19=6 , vidi se da ti matematika nije jaca stranaDANTES je napisao/la: da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilo
samo![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ne volim to malo falilo.... učinak je dobar, dao je koliko je mogao i tačkaNEZALAGANJE je napisao/la:O cemu pricas?Sinoc Nurkic imao 19p i da nije fulio 2-3 lagana suta/polaganja,vrlo blizu je bio toj brojci od 25.DANTES je napisao/la:da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilokobe24 je napisao/la:Dobar mec, ali je vrlo lahko mogao ici i preko 25 poena
samo![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:da bio je tu blizu, nekih 17 poena mu falilokobe24 je napisao/la:Dobar mec, ali je vrlo lahko mogao ici i preko 25 poena
samo![]()

Evo jos ne mogu da zaustavim smijeh, a za sve je kriva tvoja nevjerovatna duhovitost...

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BIHpatriota i 13 gostiju.