PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Komunicira li Sabrina Ubuljubasic sa bilo kim iz rukovodstva FK Sarajevo i zasto ne?Neandertalac je napisao/la:Sabrina Buljubašić je prva direktorica Bordo kluba.
Poslovanje svakog kluba, pa tako i FK Sarajevo, naravno, prvenstveno zavisi od naših vlasnika, tako da u svakodnevnoj kvalitetnoj komunikaciji i razgovorima, imamo dobre smjernice kojim putem FK Sarajevo treba da ide, kada je u pitanju, prvenstveno finansijsko poslovanje u narednom periodu. Uz njihovu podršku, odnosno zajedničko zalaganje, vjerujem da možemo ostvariti zacrtane ciljeve na polju poslovanja ubuduće.”
Ono što je svakako interesantno, jeste predstojeći prelazni rok. Kakvi se transferi Fudbalskog kluba Sarajevo mogu očekivati?
“Uz dogovor i želje Stručnog štaba, na čelu sa gosp. Janjošem, pokušaćemo osnažiti tim na određenim pozicijama. Ranija praksa je bila učestala izmjena prvog tima. Po deset igrača je klub znao dovesti u prelaznom roku, što smatram greškom. Ne trebamo mnogo mijenjati tim, već ciljano poboljšati kvalitet. Potreban nam je kontinuitet, koji će nam donijeti rezultat u drugom dijelu polusezone. U rukovodstvu kluba smo okupili ljude iz različitih oblasti djelovanja, a sportski odjel ima svoje odgovornosti i radi samostalno i smatram da će svoj dio obaveza odraditi na kvalitetan način.”
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
uzalud pokusavate ispasti smijesni kad svi znamo da vam pucaju cirevi od ljubomore sto cemo dobiti jos bogatijeg gazdu, a vi i dalje prosite i nudite se svakom zvimo, al vas niko nece jer ste mala plava politicka kurava koju niko nece ni zabadava.
p.s. sta pise u pismu od uefe, jel kostic vas ili ce biti neko sudjenje u vezi necega?

p.s. sta pise u pismu od uefe, jel kostic vas ili ce biti neko sudjenje u vezi necega?

A on je onaj debeli celavi sto je iso u kafic lafo na pivu da se bije jeli???MortemHz je napisao/la:Neka te deba oca ti, pametniji si kad psujes bogove i kad pratis Ibrakovića po termama. Idi malo guglaj i pisi pjesme o Sarajevu, nisi odavno.Neandertalac je napisao/la:Čekaj da dođe neko od navijača i odgovori ti.irfo je napisao/la:Ko je Sabina, odakle ona na direktorskom mjestu?
Beee, meee, beee

Najezio sam sesamirr je napisao/la:Domovini se služi bezuslovno. Sanjam često kako ćemo opet biti graničari na Drini. Ustvari, siguran sam da će doći vrijeme kad će bosanski vojnik čuvati našu granicu na Drini. Ako zatrebam svom narodu, bez razmišljanja ću na megdan svim onima koji žele da ga unište, svim onima koji žele da unište Bosnu i Hercegovinu. Mi druge domovine nemamo.

- MocMahale444
narod ti poručuje da se odma odeš baciti u drinu i spasiš nas svojih eventualnih neinteligentnih potomakasamirr je napisao/la:Domovini se služi bezuslovno. Sanjam često kako ćemo opet biti graničari na Drini. Ustvari, siguran sam da će doći vrijeme kad će bosanski vojnik čuvati našu granicu na Drini. Ako zatrebam svom narodu, bez razmišljanja ću na megdan svim onima koji žele da ga unište, svim onima koji žele da unište Bosnu i Hercegovinu. Mi druge domovine nemamo.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
kako se kaje petokraka na hrvatskom? Crvenperka???
- Neandertalac
- Kontakt:
Daj ba popustite sa tim nacionalizmom i ostalim stvarima kojima nije mjesto na sportskim forumima. Banovat trajno ko god piše o tim temama.
Hvala!
Hvala!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Miran budi.Rigoletto je napisao/la:narod ti poručuje da se odma odeš baciti u drinu i spasiš nas svojih eventualnih neinteligentnih potomakasamirr je napisao/la:Domovini se služi bezuslovno. Sanjam često kako ćemo opet biti graničari na Drini. Ustvari, siguran sam da će doći vrijeme kad će bosanski vojnik čuvati našu granicu na Drini. Ako zatrebam svom narodu, bez razmišljanja ću na megdan svim onima koji žele da ga unište, svim onima koji žele da unište Bosnu i Hercegovinu. Mi druge domovine nemamo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta je bilo momcino imas problema? Kako secer holesterol?trigliceridi???Neandertalac je napisao/la:Daj ba popustite sa tim nacionalizmom i ostalim stvarima kojima nije mjesto na sportskim forumima. Banovat trajno ko god piše o tim temama.
Hvala!
Kako ti?Rigoletto je napisao/la:narod ti poručuje da se odma odeš baciti u drinu i spasiš nas svojih eventualnih neinteligentnih potomakasamirr je napisao/la:Domovini se služi bezuslovno. Sanjam često kako ćemo opet biti graničari na Drini. Ustvari, siguran sam da će doći vrijeme kad će bosanski vojnik čuvati našu granicu na Drini. Ako zatrebam svom narodu, bez razmišljanja ću na megdan svim onima koji žele da ga unište, svim onima koji žele da unište Bosnu i Hercegovinu. Mi druge domovine nemamo.
dobar, a vi kakote?AlemC85 je napisao/la:Kako ti?Rigoletto je napisao/la:narod ti poručuje da se odma odeš baciti u drinu i spasiš nas svojih eventualnih neinteligentnih potomakasamirr je napisao/la:Domovini se služi bezuslovno. Sanjam često kako ćemo opet biti graničari na Drini. Ustvari, siguran sam da će doći vrijeme kad će bosanski vojnik čuvati našu granicu na Drini. Ako zatrebam svom narodu, bez razmišljanja ću na megdan svim onima koji žele da ga unište, svim onima koji žele da unište Bosnu i Hercegovinu. Mi druge domovine nemamo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
potkovicaSariel je napisao/la:kako se kaje petokraka na hrvatskom? Crvenperka???

Nema potrebe do ljeta bilo što mijenjati,sa ovim igračkim kadrom bježimo nekome 2 bodaZenzo je napisao/la:Nea, to misle na ovo ljeto sada.

počeo hrvatski učit? gonjaš naš pasoš?Sariel je napisao/la:kako se kaje petokraka na hrvatskom? Crvenperka???
-
- Kontakt:
Pjeva li Tifa sa tri prsta i dalje kod kumovaNeandertalac je napisao/la:Daj ba popustite sa tim nacionalizmom i ostalim stvarima kojima nije mjesto na sportskim forumima. Banovat trajno ko god piše o tim temama.
Hvala!

E cuj jumfovi se brinu sto nama istice ugovor sa generalnim sponzorom

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogledajte sta je se desilo Rigoliniju nakon samo jedne kafe u Istocnom Mostaru. Prokleta BIH!
Ako FKS na kraju sezone opet bude iznad plavih vnago na tabeli, uprkos svim ovim turbulencijama, onda stvarno ne znam... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Izvlakusa za svaki slucaj
malo vas je stalo ali na dobrom ste putu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️