Nego,neka mi neko ovdje napise da li se formirao jos koji klub od mog zadnjeg logina putem PC-a?
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
kako mislis "formirao".. hmm. Vuvuzele su dobile aktivnog managera, i Dobrilla je postala pravo jaka.. imaju aktivne igrace.. ako na to mislisDivljak je napisao/la:Divljak was here via mobile
Nego,neka mi neko ovdje napise da li se formirao jos koji klub od mog zadnjeg logina putem PC-a?
Sta ste vi igrali, Vaterpolo???elninho_resTO je napisao/la:niej da se hvalim al 9-0,3gola ,2 asist al nisam momal nema veze bitno je da je bio nokaut,kao sto sam i ocekivo
morali smo ljiljanima vratit,mislim da je ovo najveca pobjeda,sta ce onda bit protiv bot ekipa,al onih pravih,daffi kolko je bilo kartona,a mogo sam jos jedan gol al zalaglo i samo odigralo,pojavile mi se 2 streliceEdo_Majka je napisao/la:Sta ste vi igrali, Vaterpolo???elninho_resTO je napisao/la:niej da se hvalim al 9-0,3gola ,2 asist al nisam momal nema veze bitno je da je bio nokaut,kao sto sam i ocekivo
nema speed 90,al imamo mi 2 izraelcaCLS je napisao/la:iskreno bez izrelaca smo tu negdje ali protiv napadaca sa brzinom 90 ne znam ko se moze nositi kao sto vec rekoh svaka cast na zasluzenoj pobjedi
ma neko je kod nas reko da ima kako god brza je 9 bila od nase odbrane ko god da jeelninho_resTO je napisao/la:nema speed 90,al imamo mi 2 izraelcaCLS je napisao/la:iskreno bez izrelaca smo tu negdje ali protiv napadaca sa brzinom 90 ne znam ko se moze nositi kao sto vec rekoh svaka cast na zasluzenoj pobjedicak sta vise od svih napadaca taj je odigro najslabije,njemu je bolji sut od napada
ja sam 9CLS je napisao/la:ma neko je kod nas reko da ima kako god brza je 9 bila od nase odbrane ko god da jeelninho_resTO je napisao/la:nema speed 90,al imamo mi 2 izraelcaCLS je napisao/la:iskreno bez izrelaca smo tu negdje ali protiv napadaca sa brzinom 90 ne znam ko se moze nositi kao sto vec rekoh svaka cast na zasluzenoj pobjedicak sta vise od svih napadaca taj je odigro najslabije,njemu je bolji sut od napada
nije do tebebavarian_bk je napisao/la:Ja neznam jel ovo do mene ali igra zadnje dvije tekme nenormalno koci , igrac radi sam poteze , koja glupost
Isti slucaj kao i kod mene, samo izadji iz igre i ponovo se uloguj, i sve bude OK.bavarian_bk je napisao/la:Ja neznam jel ovo do mene ali igra zadnje dvije tekme nenormalno koci , igrac radi sam poteze , koja glupost
bice bolje,bitno je da je ocjena 10CLS je napisao/la:svaka ti cast mislim da si ti zasluzio mom ali eto neda ti se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.