FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno vam u Lukavici, nadam se da ćete isprašit gamad.
A nadam se da neće biti problema u vezi navijača.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
sarajlija89 je napisao/la:ma nije toliko max 700,sto je bilo dosta,vise nas je bilo samo za titulu kad smo igrali...al eto priblizno je...vidjecemo da ne preudiciramo....
Ako je ovo 700 onda je 1000+ puna tribina !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- sarajlija89
- Kontakt:
ne znam vjeruj..haj od oka milja nek je...znas da sam ja realan
..tek bi me napali da sam sta vise reko
Milja nek je tu bila ..100 gore dole
al svakako nedostizno za ostale...a ove godine cemo i nadmasit 

Milja nek je tu bila ..100 gore dole

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Rušimo granice Lukavice u nedjelju !sarajlija89 je napisao/la:ne znam vjeruj..haj od oka milja nek je...znas da sam ja realan..tek bi me napali da sam sta vise reko
![]()
![]()
![]()
Milja nek je tu bila ..100 gore dole![]()
al svakako nedostizno za ostale...a ove godine cemo i nadmasit
- theprodigy
- Kontakt:
hvala..ne znam sa kojim navijacima moze biti problema osim sa vamaKB-TM87 je napisao/la:Sretno vam u Lukavici, nadam se da ćete isprašit gamad.A nadam se da neće biti problema u vezi navijača.
Bojim se da nikad vise nece htjeti pustiti ovoliko ljudi jer u zadnje vrijeme zatvaraju onaj drugi dio tribine jer se desavalo da pocne kamenjanje sa tog dijela tribine na drugi tako da sada samo puste pola tribine da se napuni, nazalost :/
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Prva ljubavi najveca radosti, pobjedu daj nam ti....
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Ma kakva pobjeda, budite presretni da protiv Slavije i bod uzete..Tanki ste ko lizalo...No i Slavija je katatrofa tobe jarabi....Ako ne pobijedite Slaviju, dobro stisnite noge protiv Celika jer bi mogli biti dobro .......Hairlija je napisao/la:Prva ljubavi najveca radosti, pobjedu daj nam ti....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ljubomorne duse mogu buraniju da nam puseanaliticar_ je napisao/la:Ma kakva pobjeda, budite presretni da protiv Slavije i bod uzete..Tanki ste ko lizalo...No i Slavija je katatrofa tobe jarabi....Ako ne pobijedite Slaviju, dobro stisnite noge protiv Celika jer bi mogli biti dobro .......Hairlija je napisao/la:Prva ljubavi najveca radosti, pobjedu daj nam ti....

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
Kazes da smo tanki ko´ lizalo??? ako smo mi ko` lizalo, vi ste tanji od rizle.. (uvjerit ces se 18-og)analiticar_ je napisao/la: Ma kakva pobjeda, budite presretni da protiv Slavije i bod uzete..Tanki ste ko lizalo...No i Slavija je katatrofa tobe jarabi....Ako ne pobijedite Slaviju, dobro stisnite noge protiv Celika jer bi mogli biti dobro .......
Alo ba kad se vi na kosevu budete culi kao mi na Bilinom, onda se javi i provociraj, a do tad...

Dodju HORDE u Smogograd, a robovi se ne cuju ni do atletske staze ispred svoje tribine..

joj ne mogu vise da docekam tu nedjelju...

Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
ti si najbolji navijac medu onim tvojimaKB-TM87 je napisao/la:Sretno vam u Lukavici, nadam se da ćete isprašit gamad.A nadam se da neće biti problema u vezi navijača.
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
hahahahaCasual-Hordas je napisao/la:Kazes da smo tanki ko´ lizalo??? ako smo mi ko` lizalo, vi ste tanji od rizle.. (uvjerit ces se 18-og)analiticar_ je napisao/la: Ma kakva pobjeda, budite presretni da protiv Slavije i bod uzete..Tanki ste ko lizalo...No i Slavija je katatrofa tobe jarabi....Ako ne pobijedite Slaviju, dobro stisnite noge protiv Celika jer bi mogli biti dobro .......
Alo ba kad se vi na kosevu budete culi kao mi na Bilinom, onda se javi i provociraj, a do tad...![]()
Dodju HORDE u Smogograd, a robovi se ne cuju ni do atletske staze ispred svoje tribine..![]()
![]()
joj ne mogu vise da docekam tu nedjelju...![]()

aaa 18. ce biti GLAVNIgrad - SMOGOgrad 3 0

On je ulizicaTarpi do bagro je napisao/la:ti si najbolji navijac medu onim tvojimaKB-TM87 je napisao/la:Sretno vam u Lukavici, nadam se da ćete isprašit gamad.A nadam se da neće biti problema u vezi navijača.

Dabogda izgubili..

kakvi sokolovi oni ko smogovci kad im sarajevo dolazi ili kad idu sarajevu u bojkot odma
Ne vidim šta tu ima novo. Pa svaki put kada mi gostujemo njih i onako kao da i nema na stadionu. Niti se čuju niti koji ****. Zato NAPRIJED SARAJEVO DO POBJEDE!!!saninhz87 je napisao/la:nece biti skolova u nedelju bojkot
Nemojte vi ništa da se "bojite" jer vas treba da boli **** za nas i zato ****. Sad kao lafo vi se nešto brinete a boga molite da izgubimo, što je i normalono, ni ja vas ne volim ali zato i ne komentarišem vaša gostovanja. Smradovi plavi. LONG LIVE THE F.K.SARAJEVOnedaTM87 je napisao/la:Bojim se da nikad vise nece htjeti pustiti ovoliko ljudi jer u zadnje vrijeme zatvaraju onaj drugi dio tribine jer se desavalo da pocne kamenjanje sa tog dijela tribine na drugi tako da sada samo puste pola tribine da se napuni, nazalost :/
kole78 je napisao/la:Nemojte vi ništa da se "bojite" jer vas treba da boli **** za nas i zato ****. Sad kao lafo vi se nešto brinete a boga molite da izgubimo, što je i normalono, ni ja vas ne volim ali zato i ne komentarišem vaša gostovanja. Smradovi plavi. LONG LIVE THE F.K.SARAJEVOnedaTM87 je napisao/la:Bojim se da nikad vise nece htjeti pustiti ovoliko ljudi jer u zadnje vrijeme zatvaraju onaj drugi dio tribine jer se desavalo da pocne kamenjanje sa tog dijela tribine na drugi tako da sada samo puste pola tribine da se napuni, nazalost :/

klockole78 je napisao/la:Nemojte vi ništa da se "bojite" jer vas treba da boli **** za nas i zato ****. Sad kao lafo vi se nešto brinete a boga molite da izgubimo, što je i normalono, ni ja vas ne volim ali zato i ne komentarišem vaša gostovanja. Smradovi plavi. LONG LIVE THE F.K.SARAJEVOnedaTM87 je napisao/la:Bojim se da nikad vise nece htjeti pustiti ovoliko ljudi jer u zadnje vrijeme zatvaraju onaj drugi dio tribine jer se desavalo da pocne kamenjanje sa tog dijela tribine na drugi tako da sada samo puste pola tribine da se napuni, nazalost :/

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- KB-TM87
- Kontakt:
**** te ulizica.Avatar je napisao/la:On je ulizicaTarpi do bagro je napisao/la:ti si najbolji navijac medu onim tvojimaKB-TM87 je napisao/la:Sretno vam u Lukavici, nadam se da ćete isprašit gamad.A nadam se da neće biti problema u vezi navijača.
Dabogda izgubili..

Draže mi je da je Sarajevo u vrhu tabele nego Slavija il neki novopečeni klub koji se stvorio poslije rata.
Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi i 64 gosta.