Ovo ne vrijedi komentirat po n-ti put jer mi je fakat dopizdilo svakom trolu objašnjavat situaciju.Totti je napisao/la:Sta su ovi Arsenalovci utrtali za Fabregasa, slaba vam reputacija kluba pa bi igrac htio da napreduje, dosta mu je borbe za 3 ili 4 mjesto htio bi covjek malo da bude prvak u svojoj karijeri, da podigne koji pehar LP.
A i Fabregas malo previse sere, otkako je otisao iz Barce, svako malo cmizdri da se hoce vratiti.
Mislim da se ovaj igrac, vec ako ce se dovoditi, nebi trebao prije slj sezone, jer nebi imao mjesta u ekipi.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pa ko te i tjera da komentarises 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa mislio sam mu objasnit koliko je ukrivu, ali dosadi čovjeku nakon stotog puta.bparena je napisao/la:pa ko te i tjera da komentarises
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sedam igraca je pozvano za utakmicu Spanije,svi ovi osim Inieste.Joj gluposti,a 3 dana kasnije Barca igra protiv Seville
Kakav li ce sastavi samo biti u toj utakmici 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nema me par dan i dodjem kad imam sta vidjet
PAJA PATAK 2...
koji vam je vise, sjasite malo s ove teme....
PAJA PATAK 2...
koji vam je vise, sjasite malo s ove teme....
Por que ? Por que somos los mejores...
Samo da se neko nepovrijedi jel svi ti momci koji su pozvani iz Barce su jos na odmoru i pravo sa odmora idu na to okupljanje,putovanje onda utakmica...hmmm valjda ce sve dobro proci,vidim da vec opasno kritikuju Del Bosquea sto ih je pozvao...nidjo_barca je napisao/la:Sedam igraca je pozvano za utakmicu Spanije,svi ovi osim Inieste.Joj gluposti,a 3 dana kasnije Barca igra protiv SevilleKakav li ce sastavi samo biti u toj utakmici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma jes i to da se niko ne povrijedi,to je najvaznije.Al stvarno je Barca sad nenormalno oslabljena u ovoj utakmici jer nema sanse da ovi igraju,ali hajd nije ni lose koliko izgleda,moze se neka fina ekipa sastaviti.Naravno da ce ga kritikovati,jedna obicna prijateljska utakmica,mogao je vala ostaviti ove po strani.miky_hz je napisao/la:Samo da se neko nepovrijedi jel svi ti momci koji su pozvani iz Barce su jos na odmoru i pravo sa odmora idu na to okupljanje,putovanje onda utakmica...hmmm valjda ce sve dobro proci,vidim da vec opasno kritikuju Del Bosquea sto ih je pozvao...nidjo_barca je napisao/la:Sedam igraca je pozvano za utakmicu Spanije,svi ovi osim Inieste.Joj gluposti,a 3 dana kasnije Barca igra protiv SevilleKakav li ce sastavi samo biti u toj utakmici
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jel se Puyol oprostio od repke, bilo je nesto govora da ce otici poslije SP-a?
Grande Totti
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nije,odigrace jos 2 godine i onda ce se oprostiti.Totti je napisao/la:Jel se Puyol oprostio od repke, bilo je nesto govora da ce otici poslije SP-a?

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Prica oko Cescovog transfera je izgleda zavrsena, ostaje u Arsenalu izgleda definitivno, tako je nesto otprilike izjavio. Steta za nas, bio bi veliko pojacanje, ali eto izgleda u klubu su odlucili da ne salju astronomske ponude za njega, iako je transfer bio vrlo blizu izgleda nema nista od toga. Nek mu je sretno u Arsenalu, valjda napokon nesto i osvoje.
Sad cemo vidjeti sta ce se sve desavati, hocemo li dovesti Ozila ili nekog treceg, mada mozda ne bi bilo lose pokusati ove sezone lansirati igrace nase mladje kao Tiago ili Dos Santos, Fabregas nam bi bio odlican, ali i nije toliko neophodan, zato trebamo mozda i razumjeti upravu sto nisu ponudili 60 miliona i lagano ga doveli.
Sad cemo vidjeti sta ce se sve desavati, hocemo li dovesti Ozila ili nekog treceg, mada mozda ne bi bilo lose pokusati ove sezone lansirati igrace nase mladje kao Tiago ili Dos Santos, Fabregas nam bi bio odlican, ali i nije toliko neophodan, zato trebamo mozda i razumjeti upravu sto nisu ponudili 60 miliona i lagano ga doveli.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Prica oko tog transfera je odavno zavrsena.Svejedno,sad je potreban barem jedan veznjak da se kupi,a ostale pozicije su dobro popunjene.Ja bi najvise volio Ozila koji bi trebao biti jeftin jer ima jos godinu ugovora a odlican je igrac.A bilo bi lijepo da se,kao sto kazes Thiago ili Dos Santos prebace u prvi tim i lagano dobijaju sansu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jeftin garant nece bit...jer ko da gledam da ce svabe postavit neku astronomsku cjenu za njega..moze se pokusati al sumnjam da ce bas njega dovesti..msm da ce barca prije dovesti nekog ajmo rec anonimusa samo da moze zakrpit tu poziciju u odsutvu nekog iz startne postave...jer ne treba nam igrac koji ce tusit i trenera i ostale igrace kako bi volio da vise igra...nidjo_barca je napisao/la:Prica oko tog transfera je odavno zavrsena.Svejedno,sad je potreban barem jedan veznjak da se kupi,a ostale pozicije su dobro popunjene.Ja bi najvise volio Ozila koji bi trebao biti jeftin jer ima jos godinu ugovora a odlican je igrac.A bilo bi lijepo da se,kao sto kazes Thiago ili Dos Santos prebace u prvi tim i lagano dobijaju sansu.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ozilu ističe ugovor sljedeće sezone, a ove neće preći niti u jedan tim(tako je on izjavio). Dakle, doći će za malo novca, ukoliko se uopšte odluči za dolazak na Camp Nou.T-MAC je napisao/la:jeftin garant nece bit...jer ko da gledam da ce svabe postavit neku astronomsku cjenu za njega..moze se pokusati al sumnjam da ce bas njega dovesti..msm da ce barca prije dovesti nekog ajmo rec anonimusa samo da moze zakrpit tu poziciju u odsutvu nekog iz startne postave...jer ne treba nam igrac koji ce tusit i trenera i ostale igrace kako bi volio da vise igra...nidjo_barca je napisao/la:Prica oko tog transfera je odavno zavrsena.Svejedno,sad je potreban barem jedan veznjak da se kupi,a ostale pozicije su dobro popunjene.Ja bi najvise volio Ozila koji bi trebao biti jeftin jer ima jos godinu ugovora a odlican je igrac.A bilo bi lijepo da se,kao sto kazes Thiago ili Dos Santos prebace u prvi tim i lagano dobijaju sansu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa napisao sam da mu ugovor istice,pa bolje im je onda bilo sta zaraditi za njega,mozda nekih 20tak mil.Ma nista to,kakav anonimus,treba ovdje neki dobar igrac koji ce pristati na rotaciju.
Veeeliki belaj sto se tice utakmice Super kupa koja se igra sljedece sedmice protiv Seville.Zna se da su Barcini igraci koji igraju za Spaniju jos na odmoru,a Del Bosque ih je zvao za prijateljsku 11.augusta.Znaci,totalno glupo.Pored toga,jos je Messi pozvan,iako su rekli da ga nece zvati.
Veeeliki belaj sto se tice utakmice Super kupa koja se igra sljedece sedmice protiv Seville.Zna se da su Barcini igraci koji igraju za Spaniju jos na odmoru,a Del Bosque ih je zvao za prijateljsku 11.augusta.Znaci,totalno glupo.Pored toga,jos je Messi pozvan,iako su rekli da ga nece zvati.

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Realno je ocekivati da bi Ozil mogao doci za nekih 15 - 20 miliona, sigurno bi dobio sansu da igra u sredini ili nekad mozda i na krilu. Bio bi dobar potez dovesti ga, jer je mlad, kasnije ako dodje Fabregas, mogli bi ga i prodati za dobre pare itd . Ozil je davno rekao da bi u Barcu vrlo rado dosao, stoga ako klub odluci da ga dovede, mislim da bi dosao 100 posto. Mozda i Mascerano dodje, iako je u pregovorima s Interom. Bilo kako bilo, ostaje nam da se nadamo da ce Iniesta i Xavi biti zdravi, jer osim Casca ja ne vidim zamjenu za njih. Osloniti se na recimo Tiaga jeste rizicno, ali decko je strasan potencijal, pa cemo vidjeti hoce li se Pep smjeti na njega osloniti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne znam šta niste razumjeli u "Ne želim otići iz Werdera dok mi ne istekne ugovor"? Dakle, Ozil je dao do znanja čelnicima Werdera da ne planira otići ove godine, iako će im tako "ukrasti" barem 15-ak miliona Eura. Helem, što se tiče Mascherana, on je čovjek koji ne može nadomjestiti odlazak Tourea. Prije svega, biće plaćen nekih 20-25 miliona Eura, a ne vrijedi toliko. To je osoba koja na svakoj utakmici dobije žuti karton, a o njegovim napadačkim sposobnostima je suludo trošiti riječi. Jednostavno, prosječan igrač(iako će me sada napasti njegovi štovatelji). Bolje da se okrenu(kada im je već potreban zadnji vezni)Sisoku iz Toulousea. Mlad, jak, odličan udarac, dobra pas igra i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nije ovaj Mascherano uopste za Barce.Bilo je prosle godine nekog zanimanja za njega,ali nista od toga,sto mi je drago.Ne znam stvarno ko bi mogao doci,ali vjerovatno se vec nesto i dogovara,jer treba sto prije dovesti nekog veznjaka.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
U pravu si Monolože, i ja nisam miljenik Maskerana, dobar je on igrac nema govora, ali nekako mi djeluje kao seljacina sta ja znam, bezveze dobija zute i crvene kartone, al ipak opet dobar je trkac i fajter. Sve u svemu nisam ni ja za to da dodje, iako bi mozda bio dobro pojacanje. Mislim da ce klub dovesti nekog ofanzivnijeg veznjaka jer nema toliko potrebe za zadnjim veznim, ili ako ima na tu poziciju ce doci neko vrlo jeftin onako samo za klupe i ne daj Boze.
Sto se tice Ozila, jeste on to rekao, al kad dodje ponuda iz Barcolene, desi se i da se promijeni misljenje, zacaklile bi oci u njega siguran i bio bi glup covjek ako bi odbio ponudu.
Sto se tice Ozila, jeste on to rekao, al kad dodje ponuda iz Barcolene, desi se i da se promijeni misljenje, zacaklile bi oci u njega siguran i bio bi glup covjek ako bi odbio ponudu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Romario
Kalkuliše i Ozil, vjeruj mi. Sljedeće sezone bi mogao izvući veću platu i dobiti mnogo više na sam potpis ugovora, negoli bi to bio slučaj sada. A, svi znamo njegove kvalitete tako da je za očekivati da ove sezone samo još više "eksplodira". Dakle, sljedeće sezone će biti jagma od strane velikih evropskih klubova poput Barce, Reala, Manchestera, Chelsea, možda i Intera i Juventusa...Dakle, sve to ide njemu u korist(neće on napraviti grešku kao naš Džeko).
Kada je zadnji vezni u pitanju, možda bi bilo bolje Keitu navikavati na tu poziciju, a dovesti nekog ofanzivnijeg. Naravno, mislim na nekog provjerenog igrača, no takvi se ne mogu dobiti za male pare. Mada, da se ja pitam, ja bih doveo onog iz Toulousea(cijena nije previsoka, nekih 15-ak miliona, a ima 21 godinu), a on, po svemu sudeći, može biti sljedeći Toure.
Kalkuliše i Ozil, vjeruj mi. Sljedeće sezone bi mogao izvući veću platu i dobiti mnogo više na sam potpis ugovora, negoli bi to bio slučaj sada. A, svi znamo njegove kvalitete tako da je za očekivati da ove sezone samo još više "eksplodira". Dakle, sljedeće sezone će biti jagma od strane velikih evropskih klubova poput Barce, Reala, Manchestera, Chelsea, možda i Intera i Juventusa...Dakle, sve to ide njemu u korist(neće on napraviti grešku kao naš Džeko).
Kada je zadnji vezni u pitanju, možda bi bilo bolje Keitu navikavati na tu poziciju, a dovesti nekog ofanzivnijeg. Naravno, mislim na nekog provjerenog igrača, no takvi se ne mogu dobiti za male pare. Mada, da se ja pitam, ja bih doveo onog iz Toulousea(cijena nije previsoka, nekih 15-ak miliona, a ima 21 godinu), a on, po svemu sudeći, može biti sljedeći Toure.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nisam nesto upratio ovog Sissoka,nesto malo samo,pa ne mogu ni suditi na osnovu toga.Barca se interesuje i za Capouea,i on je takodjer iz Toulousea.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.