Jeli konferencija prije ili poslije Olimpikahapuc je napisao/la:??Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
kad smo kod Vucova čuo sam da su dobili finansisku injekciju od kona, samokažem
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Radovac Samir jedan je od nas !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema izgovora, da su im milion dali.zlo87 je napisao/la:kad smo kod Vucova čuo sam da su dobili finansisku injekciju od kona, samokažem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
I mi smo dobili inekciju. Samo haman nije finansijska nego inzulin. Dobili šećer od ovog Viteza.zlo87 je napisao/la:kad smo kod Vucova čuo sam da su dobili finansisku injekciju od kona, samokažem
Samo Saraj'vo.
A to je taj znači, pitao sam se gdje nestade onaj što je najavljivao pressice...PitarBordo je napisao/la: @hilmo zašto da trpimo ovog trola?
Od sad je pod mojom 24-satnom prismotrom
adodbr je napisao/la:Radovac Samir jedan je od nas !
Kud nije ko Duškina!zlo87 je napisao/la:kad smo kod Vucova čuo sam da su dobili finansisku injekciju od kona, samokažem
@PitarBordo, ma dosta sam ja više realno gledao na stvari i bio nesretan zbog Sarajeva! Sad samo pozitiva, mozak na pašu, SDA u srce, ne puca se i dobro mi je! Prošle godine nas Olimpic tlačio ko nejač, ove ćemo im bod uzeti na njihovom stadionu i ja ću izaći sa tekme presretan! U meeeeni gori žeeelja svaaa! On voli Saraj'vo, pravi je horsaš, brat Danac jedan je od nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Idi budalo.joker90 je napisao/la: @PitarBordo, ma dosta sam ja više realno gledao na stvari i bio nesretan zbog Sarajeva! Sad samo pozitiva, mozak na pašu, SDA u srce, ne puca se i dobro mi je! Prošle godine nas Olimpic tlačio ko nejač, ove ćemo im bod uzeti na njihovom stadionu i ja ću izaći sa tekme presretan! U meeeeni gori žeeelja svaaa! On voli Saraj'vo, pravi je horsaš, brat Danac jedan je od nas!
Samo Saraj'vo.
Treba se radovat sitnicama ko Majkl 2 dobra pasa u 90 minuta i odma mu dic spomenik !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel ima neki nacin da mi promijenimo ovu formaciju koju igramo ? Npr u odbrani smo jaki, imamo tu bas fin broj igraca, da se proba sa 5 nazad nesto iskombinovati, 5-4-1 sa saricem i duljevicem u vezi, a ostalo sve isto ? Jer ovo protiv Viteza sto sam vidio je bilo vise 6-3-1, rustemovic i saric stajali ispred stopera na metar i nisu se pomijerali odatle, a ona 3 gore su stajala predaleko, pa se nabijala lopta, a kada smo pokusavali preko strana, kadusic nas je ubijao, on i Hebib za 90 minuta nisu duplog uspjeli odigrati pravilno. s druge strane Crnkic je sam pokusavao nesto odraditi, ali nije islo. Stavili ljudi 5 u vezi igraca, a jedva da 2 imamo
Ne razumijem forsiranje jedne te iste formacije vec godinama...
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
1. Zar ste mu povjerovali?
2. Zar mislite da ce @hilmo poduzeti nesto?
Ma hajte molim vas...
Ma hajte molim vas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Evolution87
- Kontakt:
Je li vrijeme da Sajkaca izvrsi urinaciju po pljuvacima ili cemo to ipak ostaviti za neko od narednih kola?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:1. Zar ste mu povjerovali?
Ma hajte molim vas...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znam da igra Sarajevo ! na OTOKU SVI SVI SVI u meni gori sve i masti i krv i zelja sva ako budemo dali go rukom u 97 a oni fulili 15 prilika sretan sam !belosevic28 je napisao/la:1. Zar ste mu povjerovali?
Ma hajte molim vas...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ajmo od sutra ostaviti sa strane Tana, upravu i Duljevića, okrenuti se malo pozitivi pa da uz bolje raspolozenje mlatnemo Olimpik i onda pripreme za Lišticu i ako Bog da 6 bodova iz te dvije utakmice.
U subotu ćemo na Otoci širom otvoriti usta da Sajo izvrši svoju dužnost, a onda nakon tekme se on pretvara u stolnjak i ode u grad..Evolution87 je napisao/la:Je li vrijeme da Sajkaca izvrsi urinaciju po pljuvacima ili cemo to ipak ostaviti za neko od narednih kola?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:U subotu ćemo na Otoci širom otvoriti usta da Sajo izvrši svoju dužnost, a onda nakon tekme se on pretvara u stolnjak i ode u grad..Evolution87 je napisao/la:Je li vrijeme da Sajkaca izvrsi urinaciju po pljuvacima ili cemo to ipak ostaviti za neko od narednih kola?![]()
- escobarpablo
- Kontakt:
Takmičite se u dobru. 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 9 gostiju.