Pa nece citav PO igrat protiv Klaya i Livingstona na pocetku druge cetvrtine pa da Deron i Kyrie ne mogu zajedno na parketu bit. Protiv recimo Lowryja i Josepha mogu bez problema bit na parketu jer nije toliki missmatch. Fakticki su njih dvojica zajedno na parketu problem samo protiv Klaya i Livingstona jer su manji za glavu od obojice.NEZALAGANJE je napisao/la: Ama u cijim minutama covjece dragi?Citas li sta pisem? Gledas CLE svaku noc,pisem o PO,jer me RS ne zanima i minute u istoj.U PO cete uvijek imati na parketu Irvinga ili Jamesa.Ako je Irving tu na startu 2/4,umjesto koga je Deron na parketu?To mi odgovori.Isto i kad je James tu.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Dje ces mu ovo postavit, ne do Bog rec da je Drazen precijenjen i da je smrt od njega napravila veceg igraca nego sto ustvari jeste.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve su te opcije moguce i ja potpuno shvatam da su one tu,a sad mi daj valjan razlog zasto da on igra ispred Shumperta u toj prvoj opciji ili zasto ispred Korvera koji se 100% uklapa u vas sistem u toj drugoj?Pod pretpostavkom da su zdravi.Za bOguta mi je jasno,zavisi sta ti treba,napad ili odbrana.adriano_leite je napisao/la:Irving nece igrati na startu druge, a tu ce biti Deron, Korver, James, RJ i Tristan. Postoji ta opcija. Postoji opcija sa Shumpertom umjesto Korvera, kao i Bogutom umjesto Tristana. Takodjer kad Jamesa nema, Deron moze igrati sa Irvingom, Shumpertom, Jeffersonom i Tristanom. Ponavljam, opcija je milion...NEZALAGANJE je napisao/la:Ama u cijim minutama covjece dragi?Citas li sta pisem? Gledas CLE svaku noc,pisem o PO,jer me RS ne zanima i minute u istoj.U PO cete uvijek imati na parketu Irvinga ili Jamesa.Ako je Irving tu na startu 2/4,umjesto koga je Deron na parketu?To mi odgovori.Isto i kad je James tu.adriano_leite je napisao/la:Iako Diaw ima bolju karijeru i veca je zvijezda od Derona, mozda ce Deron biti novi Diaw za nas u playoffu? Kad/ako moze Parker kao starter biti koristan, onda to definitivno moze i Deron s klupe.
@epi Niko ne kaze da ne mogu biti zajedno na parketu,ali zasto ispred Shumperta koji je bolji defanzivac, bolje ide uz Irvinga i bolji je suter za 3p?Gdje je tu logika,a kreaciju vec imas.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 01 mar 2017, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je zlato i zbog ovog dijela o odbranama nekad i sad.Epidaurus je napisao/la:Dje ces mu ovo postavit, ne do Bog rec da je Drazen precijenjen i da je smrt od njega napravila veceg igraca nego sto ustvari jeste.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Rečenica "Informacija stavljena u kontekst je znanje" je netačna.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zaista mi se ne ulazi dublje u raspravu oko minutaze, jer mi to crpi energiju i smatram to nebitnim, a takodjer sam dao svoje misljenje o minutama rezervista.NEZALAGANJE je napisao/la: Sve su te opcije moguce i ja potpuno shvatam da su one tu,a sad mi daj valjan razlog zasto da on igra ispred Shumperta u toj prvoj opciji ili zasto ispred Korvera koji se 100% uklapa u vas sistem u toj drugoj?Pod pretpostavkom da su zdravi.Za bOguta mi je jasno,zavisi sta ti treba,napad ili odbrana.
@epi Niko ne kaze da ne mogu biti zajedno na parketu,ali zasto ispred Shumperta koji je bolji defanzivac, bolje ide uz Irvinga i bolji je suter za 3p?Gdje je tu logika,a kreaciju vec imas.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa to je sasvim normalno, sto se tice smrti posebno u ranim godinama, dal' je bio precjenjen ili nije u to ne ulazim, ali smrt zna ucinit dosta ljudi vecim jer ostaje mit "sta ako". Eo recimo da Tupac nije pogino 96e, a da je nakon toga izdo par losih albuma vamo tamo, bil' bio bi ovolika legenda? Ili Kurt Cobain da se nije rokno, pa da se presto bavit muzikom k'o sto je planiro bio bi to sto jeste? Ili nedo Bog, gluho bilo da je recimo Rose umro 2013e, koji bi mit bio? Ovako znas sta se desilo, onako ti ostaje da nagadjas, i to te cini vecim.Epidaurus je napisao/la:Dje ces mu ovo postavit, ne do Bog rec da je Drazen precijenjen i da je smrt od njega napravila veceg igraca nego sto ustvari jeste.
- branimir85
- Kontakt:
ali meni je najjači komentar ispod teksta : "nakon ovoga samo mogu reci, **** vas IOR
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ok,mada je to esencija kod ovih buyouta.Minutaza.I ovo ti sve pisem iz iskustva.SA je npr.prosle godine dodao Kevina Martina,mi nalozeni,valja ce,ovo-ono,a lik nije mrdnuo s klupe u PO kad je bilo bitno.adriano_leite je napisao/la:Zaista mi se ne ulazi dublje u raspravu oko minutaze, jer mi to crpi energiju i smatram to nebitnim, a takodjer sam dao svoje misljenje o minutama rezervista.NEZALAGANJE je napisao/la: Sve su te opcije moguce i ja potpuno shvatam da su one tu,a sad mi daj valjan razlog zasto da on igra ispred Shumperta u toj prvoj opciji ili zasto ispred Korvera koji se 100% uklapa u vas sistem u toj drugoj?Pod pretpostavkom da su zdravi.Za bOguta mi je jasno,zavisi sta ti treba,napad ili odbrana.
- TheTruth34
- Kontakt:
Zavisi iz kojeg ugla.čovjek gleda, ako posmatras da se nismo raspali i dali sve sto.valja za Georgea i Butlera, definitvno odlican posao Dannya..A za propustanje dovodenje Cousinsa, Noela,Ibake i ostalih za kikiriki, treba ga objesiti ispred TD Gardena
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
to smo citali prije 5 godina
Mislim da je dosta vise ovih rasprava,pogotovo sa onima koji su prvo rekli da je najbolji pa promijenili misljenje
http://gol.dnevnik.hr/clanak/kosarka/dr ... 39588.html
da sumiramo, ainge je napravio dobar posao zato sto nije htio uzeti cousinsa za kikiriki?rio_Ferdy88 je napisao/la:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne, nego zato što je radio u dogovoru sa Stevensom koji prema svemu sudeći nije htio Cousinsa što je i Lowe potvrdio (a to šta bi njemu Divac tražio ne znamo, znamo samo da je Vivek imao mancrush na Hielda i zato su i prihvatili njihovu ponudu, ništa drugo), i zato što je odbio dati pola tima i pick/ove za PG-a, tako da bi onda bili u goroj poziciji nego sada.KK_Bosna je napisao/la:da sumiramo, ainge je napravio dobar posao zato sto nije htio uzeti cousinsa za kikiriki?rio_Ferdy88 je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pametan potez, kome treba najbolji centar svijeta?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne, nego zato što je radio u dogovoru sa Stevensom koji prema svemu sudeći nije htio Cousinsa što je i Lowe potvrdio (a to šta bi njemu Divac tražio ne znamo, znamo samo da je Vivek imao mancrush na Hielda i zato su i prihvatili njihovu ponudu, ništa drugo), i zato što je odbio dati pola tima i pick/ove za PG-a, tako da bi onda bili u goroj poziciji nego sada.KK_Bosna je napisao/la:da sumiramo, ainge je napravio dobar posao zato sto nije htio uzeti cousinsa za kikiriki?rio_Ferdy88 je napisao/la:
znaci imate sansu sada i vise nikada u narednih 5 godina napasti cleveland i propustite je... pa jel znas sta bi znacilo horford+cousins protiv cavsa? tu bi james morao igrati kao pretproslo finale sa onim ludjackim brojkama da vas izbaci...
al eto, ainge gleda unaprijed, hoce sa pickovima da napravi neku ekipu... a sta cemo sa ovom ekipom koja je sad tu, kao da se oni nece rasuti (prvi bradley koji vam drzi odbranu tima)...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi značilo ništa jer bi opet Cavsi za nas bili svemirski brod, a o Dubsima da ne pričam. Horford igra katastrofalnu sezonu, najlošiju u karijeri, sam Cousins sigurno ne bi ništa promijenio, izuzev što bi umjesto metle možda uspjeli izvući max 2 tekme u seriji.
Ja ti opet kažem 90 posto navijača Kelta podržava Dannya i ono što radi, shvatamo da se ne može preko noći postati ravnopravan contender, nama su bili potrebni i Cousins i Butler zajedno, plus da zadržimo ovo što imamo da bi nešto napravili, a to nismo mogli dobiti sa ovim što imamo.
Uostalom imali ste i vi priliku trejdati za njega, ali ste odbili iako su vam jasno dali do znanja šta traže.
Ja ti opet kažem 90 posto navijača Kelta podržava Dannya i ono što radi, shvatamo da se ne može preko noći postati ravnopravan contender, nama su bili potrebni i Cousins i Butler zajedno, plus da zadržimo ovo što imamo da bi nešto napravili, a to nismo mogli dobiti sa ovim što imamo.
Uostalom imali ste i vi priliku trejdati za njega, ali ste odbili iako su vam jasno dali do znanja šta traže.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 02 mar 2017, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa kad mislite napadati titulu? nije valjda poslije nas koje su mitch i idiot uvalili u gowna do vrata?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bi značilo ništa jer bi opet Cavsi za nas bili svemirski brod, a o Dubsima da ne pričam. Horford igra katastrofalnu sezonu, najlošiju u karijeri, sam Cousins sigurno ne bi ništa promijenio, izuzev što bi umjesto metle možda uspjeli izvući max 2 tekme u seriji.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa očito ne ove sezone, ali dok god imamo te pickove i cap space imamo i priliku da izgradimo ekipu za contendera, što znači da i na ljeto opet sve možemo ponoviti pa i iduću zimu, samo što će tad vrijednost Butlera ili PG-a biti manja, mislim svakako da za PG ne vrijedi dati ništa vrijedno jer je čovjek rekao da ide kod vas.KK_Bosna je napisao/la:pa kad mislite napadati titulu? nije valjda poslije nas koje su mitch i idiot uvalili u gowna do vrata?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bi značilo ništa jer bi opet Cavsi za nas bili svemirski brod, a o Dubsima da ne pričam. Horford igra katastrofalnu sezonu, najlošiju u karijeri, sam Cousins sigurno ne bi ništa promijenio, izuzev što bi umjesto metle možda uspjeli izvući max 2 tekme u seriji.
Sve i da se kroz draft odlučimo opet je dobra pozicija, jer svakako preko Lebrona teško da možeš, kad jedni Dubsi nisu uspjeli pa su morali Duranta dovesti onda vidiš koliko smo mi tek daleko
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dje bi bili svemirski brod? Ss Cousinsom Boston bi imo najbolju startnu petorku lige. Ni na jednoj poziciji nebi bio los igrac (dapace) i svaki moze dati 15+rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bi značilo ništa jer bi opet Cavsi za nas bili svemirski brod, a o Dubsima da ne pričam. Horford igra katastrofalnu sezonu, najlošiju u karijeri, sam Cousins sigurno ne bi ništa promijenio, izuzev što bi umjesto metle možda uspjeli izvući max 2 tekme u seriji.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Svaštara
Kakva najbolja, daj ba aleme, mozda da Cavsi i Dubsi nisu tu, i tad samo mozda.alemsa je napisao/la:Dje bi bili svemirski brod? Ss Cousinsom Boston bi imo najbolju startnu petorku lige. Ni na jednoj poziciji nebi bio los igrac (dapace) i svaki moze dati 15+rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bi značilo ništa jer bi opet Cavsi za nas bili svemirski brod, a o Dubsima da ne pričam. Horford igra katastrofalnu sezonu, najlošiju u karijeri, sam Cousins sigurno ne bi ništa promijenio, izuzev što bi umjesto metle možda uspjeli izvući max 2 tekme u seriji.
Los je Amir, Horford igra uzasnu sezonu i definitivno ne zasluzuje lovu koju smo mu dali, ali to je dobio jer smo ganjali Duranta, IT je rupa u odbrani, a u PO kad se igra uspori i odbrane fokusiraju na njega i u napadu nece bas biti toliko efikasan. Morali bi svakako dati vjerovatno Bradleya i Crowdera uz pick za njega.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..