Bale

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

I sada će usmjeriti sve prema ligi prvaka. Više bih volio da se osvoji liga nego liga prvaka.emir18 je napisao/la:Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
Gdje će se usmjeriti na -2 smo i utakmica manje, jbt ko da nam oni na 10 bodova bjeze i ko da imamo kod njih igratiarelinho je napisao/la:I sada će usmjeriti sve prema ligi prvaka. Više bih volio da se osvoji liga nego liga prvaka.emir18 je napisao/la:Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
Pazi šta sam ti rekao. Sljedeću utakmicu će opet biti rotacija. Utakmicu će početi Pepe,Benzema i Casemiro.pinoglavi je napisao/la:Gdje će se usmjeriti na -2 smo i utakmica manje, jbt ko da nam oni na 10 bodova bjeze i ko da imamo kod njih igratiarelinho je napisao/la:I sada će usmjeriti sve prema ligi prvaka. Više bih volio da se osvoji liga nego liga prvaka.emir18 je napisao/la:Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
 Ja u svom životu nisam vidio da jedan čovjek ovoliko može rotirati igrače.
  Ja u svom životu nisam vidio da jedan čovjek ovoliko može rotirati igrače. Sta ces kad smo prejadni, Casemiro mora pocinjati jer je **** defanzivni vezni, kakav god da je defanzivni vezni je. Nazalost mislim da ce sunarodnjaka opet stavljati u prvu sto je i najbolnija cinjenica
 Sta ces kad smo prejadni, Casemiro mora pocinjati jer je **** defanzivni vezni, kakav god da je defanzivni vezni je. Nazalost mislim da ce sunarodnjaka opet stavljati u prvu sto je i najbolnija cinjenicaTa rupa na golu je večeras spasila 3-4 čista gola.arelinho je napisao/la:Otjerati ovu rupu sa gola i dovesti neku klasu od golmana.
Bale
Spasila golove jer je svaki šut išao u njega.Saurman je napisao/la:Ta rupa na golu je večeras spasila 3-4 čista gola.arelinho je napisao/la:Otjerati ovu rupu sa gola i dovesti neku klasu od golmana.
Bale
Kakve sve neznalice pišu na temi.

Da si panj postavio svaka bi lopta pogodila taj panj na golu.
  Da si panj postavio svaka bi lopta pogodila taj panj na golu.Od 15 šuteva skinuo je sigurno 3-4 koja nisu išla u njega.Nema potrebe blatiti čovjeka zbog raštimane odbrane prije svega kiksera Ramosa.arelinho je napisao/la:
Spasila golove jer je svaki šut išao u njega.
Ovo za Ramosa sam ja uvijek govorio,cijenim gadao je mnogo toga klubu,ali svaki igrac ga otrese ko slinu od 8 golova koje smo primili u zadnja 3 kola kriv je za najmanje 6,al eto jedini je on standardan na stoperu malo malo mjenja partnera pa je malo i do toga.Saurman je napisao/la:Od 15 šuteva skinuo je sigurno 3-4 koja nisu išla u njega.Nema potrebe blatiti čovjeka zbog raštimane odbrane prije svega kiksera Ramosa.arelinho je napisao/la:
Spasila golove jer je svaki šut išao u njega.
Niko to neosporava ali da ima kikseva velikoh ima,vcrs kriv za prvi gol i penal,kao kapiten bi morao mnogo bolje to raditi.JoeBleck je napisao/la:Da Realu nije Ramosa ,riznica trofeja u posljednje 4 godine bi sluzila za skupljanje prasine.
Toliko o Ramosu i "kikseraju".
To mozemo konstatovati i za svakog iole bitnog clana prve postave. Da je trofej jedna utakmica, i Arsenal bi osvojio nesto.JoeBleck je napisao/la:Da Realu nije Ramosa ,riznica trofeja u posljednje 4 godine bi sluzila za skupljanje prasine.
Da nije Ramosa i njegovih letecih golova Zidane bi prije godinu dana bio bivsi,Pero izvizdan ,Ronaldo bi zlatnu loptu vidio na TVu i tako u nedogled.Ni jedan igrac nije radio ona cuda u finalima i polufinalima kao Ramos.Covjek koji postigne 5/5 najvaznijih golova u zadnjoj deceniji Reala je Heroj !Kajzer10 je napisao/la:To mozemo konstatovati i za svakog iole bitnog clana prve postave. Da je trofej jedna utakmica, i Arsenal bi osvojio nesto.JoeBleck je napisao/la:Da Realu nije Ramosa ,riznica trofeja u posljednje 4 godine bi sluzila za skupljanje prasine.
 Smijesno. Kako rangiras te golove? Po cemu je bitniji njegov protiv Bayerna od Bejlovog protiv Citya, Ronaldovog protiv Wolfsburga, Benzeminog protiv Bayerna?
 Smijesno. Kako rangiras te golove? Po cemu je bitniji njegov protiv Bayerna od Bejlovog protiv Citya, Ronaldovog protiv Wolfsburga, Benzeminog protiv Bayerna? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.