FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 02 mar 2017, 01:16

VanCipelic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:@VanCipelic, brat si moj! :salut: Imaš od mene kartu, sve ćemo se dogovoriti do tekme!! Samo nek ona gori u nama! :opaopa:
Hvala buraz, al' imam ja godisnju.
Sigurno ima neki pitar koji ne moze priustiti kojeg znas, pa ga iznenadi. :D
Ti i @Sabinho ste u par sekundi napisali odgovor, onda nagradu njemu uručujem kao drugom koji je tačno odgovorio. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 mar 2017, 01:21

High opet banovan , hehe :mrgreen: :opaopa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 02 mar 2017, 01:33

@Joker,
Ja sam mislio da je ovo rebus za Majkla sa rjesenjem - u meni gori puppet :rol: :rol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 mar 2017, 02:01

Da nije mozda - U meni pakao Aladina luduje? Moze karta za Olimpic, moze i bazenska? :cool: :cool:
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 mar 2017, 05:58

LEON BENKO!
Samo Saraj'vo.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 mar 2017, 09:00

PitarBordo je napisao/la:LEON BENKO!
Sta s njim?

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 02 mar 2017, 09:03

Cuj nemas dug i to je ubleha.
1946

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 02 mar 2017, 09:18

franklampard8 je napisao/la:Cuj nemas dug i to je ubleha.
Ovo je Balkan druze, podrucje gdje ljudi sebi svoje price i historije kroje bez obzira na istinu tako da ne treba puno da brine sta drugi pricaju dok se vade iz svojih g.vana :salut:

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 mar 2017, 09:36

PitarBordo je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:kad smo kod Vucova čuo sam da su dobili finansisku injekciju od kona, samokažem
I mi smo dobili inekciju. Samo haman nije finansijska nego inzulin. Dobili šećer od ovog Viteza. :kafa:

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 02 mar 2017, 09:44

dobro jutro.bordo nacijo :)

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 mar 2017, 10:12

No, jedno je sigurno, FK Sarajevo iz svega ovoga može profitirati. Ovo još jednom potvrđuje da je dvostruki prvak nekadašnje jugoslavenske lige jedini klub iz BiH koji se spominje u svjetskim medijima za potencijalne ulagače, što je dobra reklama i za cijeli bh. sport. Bez dvojbe, ko god u budućnosti bude vodio koševski tim, čeka ga veliki posao. Ključna tačka cijele priče tek stoji pred koševskim premijerligašem. Mnoštvo je malih detalja koji su važni i kojima će trebati biti posvećeni. Trebat će čvrsto definirana sportska strategija koje sada očigledno nema. Ona je osnova, kičma svakog uspješnog kluba. A, Sarajevo će biti, sve drugo će proći...

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hoce- ... /170302006

Iz svega cemo izaci jaci, bolji, veci... Idemo sad po titulu. Svi na Otoku!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2017, 10:58

Dobro jutro i tebi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 mar 2017, 11:01

Ovaj tekst je samo sazetak onoga o cemu forumski 'pljuvaci' pisu vec skoro godinu dana.
:kafa:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2017, 11:09

Da nam je neko tada pricao kolika greska ce biti prodaja kluba ne bi mu niko vjerovao.... Sada molim boga da sve izadje na hajr sa ovim malezijcem....
Niko se ni za sta ne pita i sve odluke ili donosi ili aminuje kenchoo.... :roll: :roll:
Nas klub ovisi o nekom malezijcu ameteru bez kojeg toalet papir kupiti ne mozemo... :puke:
TAN OUT !!

Protiv olimpica sam ubijedjen u pobjedu... Vjerujem u Calu, ponovo ce izvuci maksimum iz ekipe kao u svakoj utakmici do sada.... Cak sam i opusten bez obzira na neke nase partije i nesto kontam da bi ova pobjeda mogla biti ona rahat pobjeda od par golova razlike.... Kako god, ja sam zadovoljan i sa 0:1..
Svi na zenba ! :opaopa: :opaopa:
04.10.2009 !!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 mar 2017, 11:23

sarajlija je napisao/la:Da nam je neko tada pricao kolika greska ce biti prodaja kluba ne bi mu niko vjerovao.... Sada molim boga da sve izadje na hajr sa ovim malezijcem....
Niko se ni za sta ne pita i sve odluke ili donosi ili aminuje kenchoo.... :roll: :roll:
Nas klub ovisi o nekom malezijcu ameteru bez kojeg toalet papir kupiti ne mozemo... :puke:
TAN OUT !!

Protiv olimpica sam ubijedjen u pobjedu... Vjerujem u Calu, ponovo ce izvuci maksimum iz ekipe kao u svakoj utakmici do sada.... Cak sam i opusten bez obzira na neke nase partije i nesto kontam da bi ova pobjeda mogla biti ona rahat pobjeda od par golova razlike.... Kako god, ja sam zadovoljan i sa 0:1..
Cala i njegov strucni stab su trenutno jedna od rijetkih svijetlih tacki,a dobra atmosfera i borbenost ekipe jedina nada da mozemo bar Evropu izboriti.
I upravo zbog toga zasluzuju nasu maksimalnu podrsku do kraja sezone.
Da pokazemo svima da smo jaki i u kriznim momentima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2017, 11:24

Sreca pa su nasi strucnjaci Čalu kontaktirali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 mar 2017, 11:26

SC nas proziva da bez razloga napadamo Tana .nek ga kuci vode.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2017, 11:30

Upravu ste... Sam se zacudim kako su se odlucili za Calu ali to im je potez da im se kapa skine... Ja bi vec sada covjeku dao dugogodisnji ugovor samo me strah koliko ce on moci izdrzati sa gamadi koja na sve nacine pokusava zataskati i ugasiti nas glas protiv njih pa se tako u akademiju zaposljavaju neka lica koja bi inace trebala da dignu taj glas... Cak su neki bili i bez obraza pa dok su jedni pokusavali uci u kamp u Butmiru samo da odgledaju trening,jer vole Sarajevo bivali su izbaceni a od drugih smo na forumu dobijali izvjestaje.... Sve mi se vise gade... :guz: :guz: :guz: :guz:

Cala i momcima pruzimo podrsku, moramo se bar mi izdici kao nikad do sad ako nista u inat anamo onim dusmanima koji se nasladjuju nad situacijom koja nas je snasla.... Najbolji odgovor dusmanima bi bio da nastavimo sa pobjedama zato svi na otoku !! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 02 mar 2017, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 mar 2017, 11:34

sarajlija je napisao/la:Da nam je neko tada pricao kolika greska ce biti prodaja kluba ne bi mu niko vjerovao.... Sada molim boga da sve izadje na hajr sa ovim malezijcem....
TAN OUT !!

O cemu ja trubim vec godinu dana?

Ali polako, neke stvari ce tek izaci na vidjelo.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2017, 11:38

Evander je napisao/la:
TAN OUT !!

O cemu ja trubim vec godinu dana?

Ali polako, neke stvari ce tek izaci na vidjelo.
Znam sve druze moj... Sam sam sumnjao u mnoge stvari ali sam ipak mislio da pretjerujes u bar nekima, na kraju ispade cak da si i blag prema njima kolika su ****... Licni interes je po ko zna koji put stavljen ispred interesa kluba, a ono za sta mi zivimo, kosu cupamo i zivce kidamo se srozava jos vise...
Izborili smo se sa onima, izboriti cemo se i sa ovima.....
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, miguelramos, vedinjo98 i 18 gostiju.