BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Evo ga,kao sto sam i rekaaao , ideeeemo saaad 
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Set iz ničega. Ajde sad digni malo nivo igre i dobijaš lagano.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Pokloni mu frajer 1 1 , Daj Damire skoncentrisi se vise svega ti
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bravo,hajde dovoljno si se izgalamio ,igraj svoju igru sad.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pliiiiiiz
- JohnCleese
- Kontakt:
Poklon set !
Damir nije niti u nekakvom prosjecnom ritmu, a kamoli onom u kakvom je bio zadnja tri meca
Damir nije niti u nekakvom prosjecnom ritmu, a kamoli onom u kakvom je bio zadnja tri meca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pusti bolan te brojeve, sve je to u top 100 isti ku.r.ac izuzev prvih 15-20.paulus je napisao/la:Upravo sto sam govorio , covjek nema mentalitet da ostane miran kad treba , pobjedi 3 pa 36 i kad treba u polufinale raspada se protiv 60 nekog na listi
Vi niste dobri u glavu, samo Bosnjo moze mislit da rasprava sam sa sobom moze uticati lose. Nidje veze
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH tenis
Nisi svjestan koliko si u pravu. Koja smo mi gowna to je čudonewton_heath_lyr je napisao/la:Igraj Damire samo nas Bosnje pusti da budemo nikakvi kakvi smo uvijek.
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
E smijesno haha
E jbg
Jasta je zato damir ne moze do polufinala da ga na **** nabijes sto je sve isto , daj ba , da je sve isto nije pogotov kakvo je bodovanje u tenisu. JA BI VOLIO DA SE VARAM DA SAD ODERE GA U OVOM SETU AL KAZEM TI GLEDO SAM ISTU PRICU NEKOLIKO PUTAGalion je napisao/la:Pusti bolan te brojeve, sve je to u top 100 isti ku.r.ac izuzev prvih 15-20.paulus je napisao/la:Upravo sto sam govorio , covjek nema mentalitet da ostane miran kad treba , pobjedi 3 pa 36 i kad treba u polufinale raspada se protiv 60 nekog na listi
Ne, to donosi savršenstvo.Harika je napisao/la:Vi niste dobri u glavu, samo Bosnjo moze mislit da rasprava sam sa sobom moze uticati lose. Nidje veze
Budi normalanSheyi je napisao/la:Ne, to donosi savršenstvo.Harika je napisao/la:Vi niste dobri u glavu, samo Bosnjo moze mislit da rasprava sam sa sobom moze uticati lose. Nidje veze
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
GLEDAJ SAMO KAKO JE POCEO , JEL OVO STABILAN IGRAC , POBJEDI 3 IGRACA I ONDA IGRA KO AMATER KAD NAJVISE TREBA
Naše misli određuju naš život.Harika je napisao/la:Budi normalanSheyi je napisao/la:Ne, to donosi savršenstvo.Harika je napisao/la:Vi niste dobri u glavu, samo Bosnjo moze mislit da rasprava sam sa sobom moze uticati lose. Nidje veze
Treca brejk lopta,daj uzimaj to vise
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.