dvica brate......sef_mafije je napisao/la:elSaik je napisao/la:Naravno da ima dva načina - pogrešni i ispravni.
tema je FK Buducnost a ne prethodni ili predhodni, imate forum drugi za raspravljanje o tome
Velez - Budo ?
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
04.08.2010.g.
NK "Gradina" Srebrenik 1-0 FK "Budućnost" Banovići
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
prijateljska jel...ma j*bi ti njih ba...bitno je da ce velez pastsony_91 je napisao/la:04.08.2010.g.
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Samo nemoj te pjevati ZIGE ZAGE kad dodjete vamo u Mostar 
Samo jedan klub Velež Mostar
Finale turnira šampiona_amel_13_BHf_ je napisao/la:prijateljska jel...ma j*bi ti njih ba...bitno je da ce velez pastsony_91 je napisao/la:04.08.2010.g.
NK "Gradina" Srebrenik 1-0 FK "Budućnost" Banovići)
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne vjerujem al et sretno vam, nadam se da ce te bolje igrat nego protiv Drine_amel_13_BHf_ je napisao/la:prijateljska jel...ma j*bi ti njih ba...bitno je da ce velez pastsony_91 je napisao/la:04.08.2010.g.
NK "Gradina" Srebrenik 1-0 FK "Budućnost" Banovići)
⭐
CRVENIT CE SE BOSNA
VELEŽ JE ZA VAS MANČESTER UTD.
JEDNOM SMO PRODANI OD VAS I NIKAD VISE
..
VRATIT ĆE TE SE OPET U 1LF DA S VAŠIM "JEDINSTVOM" IGRATE **** VAS JEDINSTVO!!!!
JEDNOM SMO PRODANI OD VAS I NIKAD VISE
VRATIT ĆE TE SE OPET U 1LF DA S VAŠIM "JEDINSTVOM" IGRATE **** VAS JEDINSTVO!!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: CRVENIT CE SE BOSNA
jarane jesil dobar sta ti je???lile je napisao/la:VELEŽ JE ZA VAS MANČESTER UTD.
JEDNOM SMO PRODANI OD VAS I NIKAD VISE![]()
..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
na nesto je stao dok je krenuo na forum...NAOGRAISO_amel_13_BHf_ je napisao/la:jarane jesil dobar sta ti je???lile je napisao/la:VELEŽ JE ZA VAS MANČESTER UTD.
..
VRATIT ĆE TE SE OPET U 1LF DA S VAŠIM "JEDINSTVOM" IGRATE **** VAS JEDINSTVO!!!!![]()
1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
Mi smo jedinstvo regularno dobili, bio sam u Bihacu i gledo tekmulile je napisao/la:VELEŽ JE ZA VAS MANČESTER UTD.
..
zato uzivaj jer cemo vam uzet 3 boda
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Za utakmicu u Bihacu lovu su uzeli, Hamdija Abdic Tigar, nas cijenjeni clan NSBiH, Cahtarevic i onaj smetljar od golmana...Utakmicu si mogao gledati i moglo ti se ciniti posteno, jer bio sam i ja i dosta ljudi odavde u Bihacu... Ostali igraci su bili masno pocasceni da ne izgube, tj; date su im premije...Medjutim, ova dva smetljara Cahtarevic i golman su ih zahebali, uzeli vasu lovu samo za sebe i iskoristili su tu priliku, taj slobodan udarac, koji bi i dijete odbranilo...Tako da nesto mozes kupiti, ali ne misli da ti se uvijek to nece ponavljati....sef_mafije je napisao/la:Mi smo jedinstvo regularno dobili, bio sam u Bihacu i gledo tekmulile je napisao/la:VELEŽ JE ZA VAS MANČESTER UTD.
..
zato uzivaj jer cemo vam uzet 3 boda
Ali to je sad nebitno, dobrodosli u Premier ligu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a vi nebi uzeli....??..all opet sta je tu je....sretno vam sutra....dolazimo po bodove 
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:hheheheheMont0 je napisao/la:Dobices slike, bodove zaboravi![]()
![]()
![]()
Izaberi koja ti se slika najbolje dopada !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
1-0 gubimo..plus velez bolji...ovome se nisam nado

Ma da skupimo raju po kaficima timove kao Buducnost smo uvjek u stanju da razvalimo ...trebali ste 5 komada do sada dobiti koliko smo sansi imali !!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa kako ce vam biti kad dodjete nama na grbavicu hahha
kimbo je napisao/la:Ma da skupimo raju po kaficima timove kao Buducnost smo uvjek u stanju da razvalimo ...trebali ste 5 komada do sada dobiti koliko smo sansi imali !!!!!!!!!!!
Jesi li to bio na utakmici? Ili jednostavno lupaš gluposti onako naslijepo.
Jako slabo je Buducnost odigrala nisu centar presili. Morate popraviti igru pod hitno jer necete se dobro provesti kod jacih ekipa a ima ih dosta!