Imam dreambox. Otvara sve.legenda reala je napisao/la:
Kako gledaš canal plus.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Možda je bolje za Spahu da ostane u Montpellier-u tu je kapiten navijači ga vole, postao je uzor čini se i suigračima kao u repki te ako bi ostao znaće Francuzi to cijeniti i dobiće mjesto među legendama kluba. A kad bi napravili za Spahu nešto ovako njegov ostanak bi bio definitivan jer je to čovjek kojem je to bitnije od novcahttp://www.youtube.com/watch?v=pkBYpYvEpv0
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda i ovaj poraz dobro dodje Spahi a Bgm i nama, jer bi vrlo lako moglo doci do transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli preko CARD SHARINGA pošto kodovi više ne vrijede.Da mijenjam resiver ako može.Cartman je napisao/la:Imam dreambox. Otvara sve.legenda reala je napisao/la:
Kako gledaš canal plus.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako Spaha ode ove sezone u drugi klub mislim da nece moci igrati evropske utakmice jer veceras je igrao Za Mont
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Pošto sam navijač Arsenala, čitam dosta na forumima Arsenala o Spahiću. Jedno 80 % navijača zaista priželjkuje njegov dolazak i smatraju da bi to bio odličan posao kada bi ga doveli. Kak je lijepo kad čuješ takvo mišljenje od stranaca. Spahić je pravi ambasador Bosne i Hercegovine.
I da Euro liga i Liga Prvaka su dva zasebna takmičenja i Arsenal bi mogao registrovat Spahića za LP !!!
I da Euro liga i Liga Prvaka su dva zasebna takmičenja i Arsenal bi mogao registrovat Spahića za LP !!!
Ne znam ja jarane kako to fercera, ali u glavnom ja placam jednom liku neku malu pretplatu i vecina kanala je otvoreno. Eh sad kako on to otvara ne znam...legenda reala je napisao/la:Jeli preko CARD SHARINGA pošto kodovi više ne vrijede.Da mijenjam resiver ako može.Cartman je napisao/la:Imam dreambox. Otvara sve.legenda reala je napisao/la:
Kako gledaš canal plus.
- velez_mostar
- Kontakt:
Cartman, koliko si dao para za dreambox, posto sam cuo da ima solidnih kopija koje su jeftinije, i imas li u ponudi paket pod kojim je hrt1, i hrt2?
resiver je 100-150 km,ima i skuplji HD....pretplata mjesecno desetak km....mada sam cuo od likova da se moze iskoristiti i stari ako je yumatu i opticum samo se novi softvare ubaci, al u to nisam siguran...
Emir Spahić u vezi sa Miss Hrvatske
Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić u vezi je sa Miss Hrvatske Katarinom Banić, objavili su danas hrvatski mediji.
Kako piše #$%%$%#, kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije i nogometaš Montpelliera Emir Spahić tajnoviti je dečko aktualne Miss Hrvatske Katarine Banić. Missica i rođeni Dubrovčanin svoju su vezu od medija skrivali više od osam mjeseci, a vijest o tome ko je tajnoviti muškarac koji je osvojio srce lijepe 21-godišnjakinje saznala se danas.
Prije nepunih sedam dana Katarina je u intervjuu za %&$%&#$%$# kazala kako se radi o osobi koja je poznata javnosti te da joj "to baš i nije novi dečko jer su skupa već osam mjeseci", ali da još uvijek ne želi izaći u javnost s njegovim imenom. A upravo je njegovo ime Indexu potvrdio pouzdani izvor dodavši kako je par u vezi te da se često posjećuju. Katarina je ostala vjerna sebi i dalje nije željela ništa komentirati.

Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić u vezi je sa Miss Hrvatske Katarinom Banić, objavili su danas hrvatski mediji.
Kako piše #$%%$%#, kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije i nogometaš Montpelliera Emir Spahić tajnoviti je dečko aktualne Miss Hrvatske Katarine Banić. Missica i rođeni Dubrovčanin svoju su vezu od medija skrivali više od osam mjeseci, a vijest o tome ko je tajnoviti muškarac koji je osvojio srce lijepe 21-godišnjakinje saznala se danas.
Prije nepunih sedam dana Katarina je u intervjuu za %&$%&#$%$# kazala kako se radi o osobi koja je poznata javnosti te da joj "to baš i nije novi dečko jer su skupa već osam mjeseci", ali da još uvijek ne želi izaći u javnost s njegovim imenom. A upravo je njegovo ime Indexu potvrdio pouzdani izvor dodavši kako je par u vezi te da se često posjećuju. Katarina je ostala vjerna sebi i dalje nije željela ništa komentirati.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
analiticar_
- Kontakt:
To Emire.....Bravo...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Sinoćnji Spahin pozdrav sa navijačima nakon tekme možda navodi na određeni rasplet događaja koji ga guraju u pravcu Arsenala. Pokreti i gestikulacija su rekli puno više od riječi. Vidjećemo uskoro da li sam sve pogrešno protumačio.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Daj Boze da je tako i da si ti to sve dobro protumacio!Taktičar je napisao/la:Sinoćnji Spahin pozdrav sa navijačima nakon tekme možda navodi na određeni rasplet događaja koji ga guraju u pravcu Arsenala. Pokreti i gestikulacija su rekli puno više od riječi. Vidjećemo uskoro da li sam sve pogrešno protumačio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- velez_mostar
- Kontakt:
Mogao si mi umjesto cartmana odgovoriti, da li imas hrt 1, 2, i te situacije??neznalica je napisao/la:resiver je 100-150 km,ima i skuplji HD....pretplata mjesecno desetak km....mada sam cuo od likova da se moze iskoristiti i stari ako je yumatu i opticum samo se novi softvare ubaci, al u to nisam siguran...
Za par dana cu uzeti to, jer su mi zakljucali ovaj digi tv, presli na nagru 3.
Uh nisam vido da si me pitao jarane, evo posto ti je neznalica vec odgovorio za cjenu, mogu ti rec da ja imam sve kanale hrt-a, i sve ostale EX-Yu kanale, iako ja to rijetko gledam. Samo znam da sam cesto imo problema sa Nova TV, ne znam zasto.velez_mostar je napisao/la:Cartman, koliko si dao para za dreambox, posto sam cuo da ima solidnih kopija koje su jeftinije, i imas li u ponudi paket pod kojim je hrt1, i hrt2?
- velez_mostar
- Kontakt:
Hvala obadvojici na info o dreamboxu, jako mi je bitno to sa hrt-om, a novu imas preko thora, ne znam zasto s njom imas problema..
Sorry za spam, nakratko je bilo, ovo je jako bitno da se mogu gledati tekme nasih zmajeva!
Sorry za spam, nakratko je bilo, ovo je jako bitno da se mogu gledati tekme nasih zmajeva!
hej decki kako to funkcionira sa dreamboxom,,ja sam u austriji,,postoji li mogucnost da i ovdje preko toga gledam,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Naravno da postoji, samo kupis dreambox i kontaktiras nekog lika sto to sve instalira i otvori ti sve programe. Njemu ili odjednom platis malo vecu sumu i gotovo, ili mu svaki mjesec placas pretplatu. Sigurno ima neki sa nasih prostora i u Austriji sto se s tim bavi. Meni je jedan bugarin to sredio.vrebac86 je napisao/la:hej decki kako to funkcionira sa dreamboxom,,ja sam u austriji,,postoji li mogucnost da i ovdje preko toga gledam,,,
Uhhh dreambox je tito..svi kanali redom otvoreni a za male pare 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sagna je danas na službenoj stranici nahvalio Spahića. Gdje ima dima ima i vatre... 
Isto tak je bilo i sa Chamakhom.
link: http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... or-arsenal
Isto tak je bilo i sa Chamakhom.
link: http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... or-arsenal
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.