ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Strašno jbt

Nema veze, Rogeru se vise nista ne smije zamjeriti 
malo ofirno pustanje babuke ali nema veze

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma yebo poraz, ali kakve su sile ovog rusa vodile/nosile?
Lupanje svakog mogućeg ćoška, svaki vrh mreže je prošao na Federerovu stranu bez problema, linijske sudije su zakačile Federera za meč loptu i još bezbroj puta, returnovi koji su ravni lupanjem bezveznim ali svaka je bila u terenu, frajer kojeg smlave neki 150+ teniseri 6:1, 6:1
Ne mogu da vjerujem da je uspio pobijediti Federera, jedino uz pomoć svega živog, nema šta danas nije bilo na strani ovog magarca, prava pratljača ona odvratna da lupa pa šta udje udje, ih mayku ti odvratnu, fakat mi je nejasno da ovakav qrac od tenisera da uzme ovaj meč
Lupanje svakog mogućeg ćoška, svaki vrh mreže je prošao na Federerovu stranu bez problema, linijske sudije su zakačile Federera za meč loptu i još bezbroj puta, returnovi koji su ravni lupanjem bezveznim ali svaka je bila u terenu, frajer kojeg smlave neki 150+ teniseri 6:1, 6:1
Ne mogu da vjerujem da je uspio pobijediti Federera, jedino uz pomoć svega živog, nema šta danas nije bilo na strani ovog magarca, prava pratljača ona odvratna da lupa pa šta udje udje, ih mayku ti odvratnu, fakat mi je nejasno da ovakav qrac od tenisera da uzme ovaj meč
Hahaha ja za ovo nemam drugog objasnjenja nego match-fixing. Sramotno kako i na ATP i na WTA touru je mrsko igrati ovim top igracima/igracicama. Sve bi ja to na kolac.
Damire osvoji ovo i spasi tenis!

Cuj Donskoy!

Pisam se od smijeha, e moj Olderere!
Damire osvoji ovo i spasi tenis!
Cuj Donskoy!
Pisam se od smijeha, e moj Olderere!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Roger je ovo pustio, nema drugog objasnjenja. Pa kako je samo mlako igrao na mec lopte
Pogotovo tie- breakove. Razvali ga onako u prvom setu i onda onako pusti, onako mu igra padne 
27.10.2020
- ElMatador9
- Kontakt:
Kratko i jasno jedan svicarac pustio jucer drugi danas... 
rus dobija federera, uzbekistanac (ili šta je već) noleta, damir stana .... ode tenis u k. 
pitanej za moderatore, što gore u anketi piše glasuj a ne glasaj 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje to piše? Ja to naći ne mogu.jestamaji je napisao/la:pitanej za moderatore, što gore u anketi piše glasuj a ne glasaj
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kohli skoluje Endija. Ovo je stvarno ruglo postalo da su ovakvi igraci broj 1. Da sad neko ko nikad nije gledao tenisa i ne zna ko su ova dvojica i da ga pitas reko bi da igra neki vrhunski igrac protiv amatera.
Ko god nije gledao nek samo pogleda 11 gem drugog seta, kakva doktorska igra, nikad nisam mirisao narocito Kohlija ali je doktor docent ato se ofanzive tice za ovog (pasjeg) skota!
Ko god nije gledao nek samo pogleda 11 gem drugog seta, kakva doktorska igra, nikad nisam mirisao narocito Kohlija ali je doktor docent ato se ofanzive tice za ovog (pasjeg) skota!
Endija sreća drži u ovom TB
Kakav poen za 17-16 Kohlija
Nego sudija se pogubio malo, a bgm i njih dvojica, nisu zamijenili strane na 15-15 u tb
Kakav poen za 17-16 Kohlija
Nego sudija se pogubio malo, a bgm i njih dvojica, nisu zamijenili strane na 15-15 u tb
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ovo ko ne gleda ne zna sta propusta. Kohli nikad nije dobio broj 1 u karijeri, ko da ga sudbina neka proganja, ko da ima sihire nikad da uzme na mec lopti.
Jao, kakav tiebreak. Ovaj Murray sa ovakom p... igrom ne zasluzuje da bude prvi. Tip samo drzi lopticu u igri, ceka gresku protivnika. Mrs!
Ja nemam ništa protiv takvog stila igre ko u Murraya ali ne volim da su takvi igrači na prvom mjestu jer utječe loše na sliku o tenisu.
Kakav otpor, brutalno, odbija da izgubi, sjajan meč
Strasan mec, jedan od najboljih TB unazad dosta godina, Kohli. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.