HKK Zrinjski
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Zrinjski
Bolje Vas našao.... Nadam se da me s ovog foruma ne možete bannirat kao s onoga sa stranice HKK SIROKO, ups HKK Siroki 
S ovog te foruma niko neće banati osim ako to ne zasluzis,ne boj se!
Inace dobro dosao!
Samo da javim da su nam kadeti ostali bez finala drzavnog prvensta (malo sam "uranio",al nema veze)
Na polufinalnom turniru koji je održan u suboru i nedjelju u Tešnju.
Prvog dana natjecanja u izuzetno zanimljivoj utakmici mladi Plemići su savladali banjalučki Šampion Alfom rezultatom 69:68. Drugog dana odigrana je utakmica sa domaćinom turnira Trica Mann Hummel koju su naši košarkaši izgubili rezultatom 73:58. Ovim porazom naši mladi košarkaši oprostili su se od daljnjeg natjecanja.
Inace dobro dosao!
Samo da javim da su nam kadeti ostali bez finala drzavnog prvensta (malo sam "uranio",al nema veze)
Na polufinalnom turniru koji je održan u suboru i nedjelju u Tešnju.
Prvog dana natjecanja u izuzetno zanimljivoj utakmici mladi Plemići su savladali banjalučki Šampion Alfom rezultatom 69:68. Drugog dana odigrana je utakmica sa domaćinom turnira Trica Mann Hummel koju su naši košarkaši izgubili rezultatom 73:58. Ovim porazom naši mladi košarkaši oprostili su se od daljnjeg natjecanja.
Šteta za klince, al bit će bolje.... Ma, što se tiče banniranja, bio sam na forumu HKK Široki prije nekoliko dana.... nisam nikoga vrijeđao (barem mislim) al očito im nije odgovaralo kad napišem nešto.... 
Pa to ti je tako na svim navijačkim forumima gdje te većina gleda kao uljeza,moj savijet ti je da ne ides na "tuđe" navijačke forume,jer i mi na svojim ne volimo kada se neko od suparnika registrira i prosipa svoju demagogiju.str8 je napisao/la:Šteta za klince, al bit će bolje.... Ma, što se tiče banniranja, bio sam na forumu HKK Široki prije nekoliko dana.... nisam nikoga vrijeđao (barem mislim) al očito im nije odgovaralo kad napišem nešto....
Navijači ti gledaju stvar subjektivno!
Ha, pa i ja sam subjektivan što se tiče Zrinjskog (kompletnog športskog društva) ali na forumima mi ne smeta kada drugi pišu loše o Zrinjskom.... pa to svejedno nije istina već samo zavist i ljubomora.... pa mi ne smete već naprotiv, hranim se na takvim kompleksašima....Eagles je napisao/la:Pa to ti je tako na svim navijačkim forumima gdje te većina gleda kao uljeza,moj savijet ti je da ne ides na "tuđe" navijačke forume,jer i mi na svojim ne volimo kada se neko od suparnika registrira i prosipa svoju demagogiju.str8 je napisao/la:Šteta za klince, al bit će bolje.... Ma, što se tiče banniranja, bio sam na forumu HKK Široki prije nekoliko dana.... nisam nikoga vrijeđao (barem mislim) al očito im nije odgovaralo kad napišem nešto....
Navijači ti gledaju stvar subjektivno!
jedno pitanje?????
hoće li bit mate peraica spreman za ligu 8.kako on gore u intervju kaže ili će se tražit centar da ga se zamjeni, ne znam koliko može biti spreman posle ozljede i koliko mu treba da se vrati u formu??????
hoće li bit mate peraica spreman za ligu 8.kako on gore u intervju kaže ili će se tražit centar da ga se zamjeni, ne znam koliko može biti spreman posle ozljede i koliko mu treba da se vrati u formu??????
Mate bi trebo bit spreman za ligu 8.A što se tiče pojačanja iz uprave je stigla informacija da se traži centar i bek šuter.košarkaš je napisao/la:jedno pitanje?????
zasto onda niste Morbana uzeli..??Eagles je napisao/la:Mate bi trebo bit spreman za ligu 8.A što se tiče pojačanja iz uprave je stigla informacija da se traži centar i bek šuter.košarkaš je napisao/la:jedno pitanje?????
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa šta mislite za matu skelina?????Eagles je napisao/la:Mate bi trebo bit spreman za ligu 8.A što se tiče pojačanja iz uprave je stigla informacija da se traži centar i bek šuter.košarkaš je napisao/la:jedno pitanje?????
on bi dobro došao, ili se traži neki mlađi????
ove godine tko pobijedi od velike trojke - bosna igokea i široki u mostaru može se sa sigurnošću reći da će biti na kraju prvi u BiH ligi 8. ali ja imam osijećaj da vas neće nitko dobit dole, ali samo uz dobrog centra jer vam on nedostaje.......
Ma uprava nije precizirala koga će dovodit,samo da imaju u planu dovest 2 pojačanja .košarkaš je napisao/la:[
pa šta mislite za matu skelina?????
on bi dobro došao, ili se traži neki mlađi????
ove godine tko pobijedi od velike trojke - bosna igokea i široki u mostaru može se sa sigurnošću reći da će biti na kraju prvi u BiH ligi 8. ali ja imam osijećaj da vas neće nitko dobit dole, ali samo uz dobrog centra jer vam on nedostaje.......
Koliko sam vidio sinoć na vijestima po Sesarovoj izjavi uprava ima u planu dovesti 3 pojačanja (2 centra i beka) 
Ma sumnjam brate,nema se para za toga,upitno je hoce li ikog dovest,ostaje nam da vidimo.str8 je napisao/la:Koliko sam vidio sinoć na vijestima po Sesarovoj izjavi uprava ima u planu dovesti 3 pojačanja (2 centra i beka)
Šuška se nešto o Mati Skelinu? Zna li netko gdje je igrao ove sezone? 
Cipar - Keravnos Strovoloustr8 je napisao/la:Šuška se nešto o Mati Skelinu? Zna li netko gdje je igrao ove sezone?
ali slaba mu statistika...prosjek 8min 2koša
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
KK Slavija - HKK Zrinjski 73:80
Plemici vodili citavu utakmicu.
Kod Zrinjskog najbolji je bio Brecic koji je postigao 23 kosa, a uz njega su bili Gligora i Vujcic sa 14 i Dzidic sa 13 poena.
Moram istaci da su Plemici nastupili bez Sesara, a losa vijest je da se ozlijedio i Mladen Gligora, koliko je ozbiljno za sada nije poznato.
Plemici vodili citavu utakmicu.
Kod Zrinjskog najbolji je bio Brecic koji je postigao 23 kosa, a uz njega su bili Gligora i Vujcic sa 14 i Dzidic sa 13 poena.
Moram istaci da su Plemici nastupili bez Sesara, a losa vijest je da se ozlijedio i Mladen Gligora, koliko je ozbiljno za sada nije poznato.
Kako je odigrao Tomović u pobjedi protiv Slavije, jel' bilo asistencija i sjajnih ulaza?
Za poene neć�pitati vidi se iz izvješt�a, vjerojatno se slabo ubacuje u fontanu (uh nema toga u West mostar)
.
Niš' � ne sekirajte, daće B� proigraće To�ca......

Za poene neć�pitati vidi se iz izvješt�a, vjerojatno se slabo ubacuje u fontanu (uh nema toga u West mostar)
Niš' � ne sekirajte, daće B� proigraće To�ca......
Može pitanje ass01? Sta si se uhvatio Tomović��ti nije, ne dao Bog, nešt�l�e�inio? Možda�e n�e �dravio ili ti nije dao dres dok je igro u Bosni? Ako je ovo zadnje, reci pa da mu ja prenesem da ti ga pošalj� Ok? �wis�:
U 25., predposljednjem, kolu Lige 13 košarkaši Zrinjskog gostuju u Bileći kod momčadi Hercegovca.
To će biti drugi od tri gostovanja u nizu, a razlog je taj što je u jesenskom dijelu sezone zamjenjeno domaćinstvo između ova dva kluba na zahtijev Hercegovca jer tada nisu bili završeni radovi na rekonstrukciji dvorane u Bileći, te su Plemići jesenas bili domaćini.
Trener Rudolf Jugo u Bileći neće moći računati na Matu Peraicu koji je već dulje vrijeme ozljeđen, dok su pod velikim upitnikom i nastupi Gligore i Sesara koji su, također, ozljeđeni, a jedina olakotna okolnost jeste da je utakmica za Plemiće, praktički, rezultatski nevažna, jer su već odavno osigurali nastup u Ligi za prvaka.
Susret KK Hercegovac - HKK Zrinjski HT Mostar igra se u Bileći u utorak 17. ožujka sa početkom u 19 sati.
To će biti drugi od tri gostovanja u nizu, a razlog je taj što je u jesenskom dijelu sezone zamjenjeno domaćinstvo između ova dva kluba na zahtijev Hercegovca jer tada nisu bili završeni radovi na rekonstrukciji dvorane u Bileći, te su Plemići jesenas bili domaćini.
Trener Rudolf Jugo u Bileći neće moći računati na Matu Peraicu koji je već dulje vrijeme ozljeđen, dok su pod velikim upitnikom i nastupi Gligore i Sesara koji su, također, ozljeđeni, a jedina olakotna okolnost jeste da je utakmica za Plemiće, praktički, rezultatski nevažna, jer su već odavno osigurali nastup u Ligi za prvaka.
Susret KK Hercegovac - HKK Zrinjski HT Mostar igra se u Bileći u utorak 17. ožujka sa početkom u 19 sati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.