FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jbg samo dokaz kako se bolesno laze da se siri negativa, ono o cemu vec odavno pisem
Nad tobom sunce najljepše sja
A znas ko je pinoglavi???solinas je napisao/la:De lazesSariel je napisao/la:Ma to je tuzlak ba ...
Onaj A.F...k
Jebote ja se zajebavo a ne lezi vraze
Ja se izvinjaJEm
Ja se izvinjaJEm
Ljudi salim se ba.nemam pojma...pinoglavi zdravo ja sam sariel.neam pojma ko si...
Tuzlaka sam mozda i ubo
Sala sala neam pojma ba.salim se...
Cccc
Tuzlaka sam mozda i ubo
Cccc
Je li te to napadaju na pp pa se branis toliko hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Preti mi se moj solinas.anemaju pojma na kaku stijenu udaraju.bolje sami sebe da istuCusolinas je napisao/la:Je li te to napadaju na pp pa se branis toliko hahaha
Ma ovo je postalo dobro mjesto za sirenje negative. Samo niko nije ni svjestan dok ne udje u klub sta ga snaslo. Pa tako ni ove..
Niko, niko, samo Sloboda
Krades moj moto,nisam zgodan ali sam nezgodanSariel je napisao/la:Preti mi se moj solinas.anemaju pojma na kaku stijenu udaraju.bolje sami sebe da istuCusolinas je napisao/la:Je li te to napadaju na pp pa se branis toliko hahaha
De ba prijetili su i meni po fcb ljudi pa vec tri puta Tuzlom kraj njih prodjem nista...
Kako to.ja sam i zgodan i nezgodan.solinas je napisao/la:Krades moj moto,nisam zgodan ali sam nezgodanSariel je napisao/la:Preti mi se moj solinas.anemaju pojma na kaku stijenu udaraju.bolje sami sebe da istuCusolinas je napisao/la:Je li te to napadaju na pp pa se branis toliko hahaha![]()
De ba prijetili su i meni po fcb ljudi pa vec tri puta Tuzlom kraj njih prodjem nista...
Sta e bilo momcino?
Prodadose krpu subic dobar.trenira
Misteriiii sto bi rekliSariel je napisao/la:E al sumLJivo je i ovo..juce subic izgubljen za sezonu..
Prodadose krpu subic dobar.trenira![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo sto mi pisemo je optimisticno kako je u stvarnosti. Nedo bog ni Zelji.katarakta je napisao/la:Ma ovo je postalo dobro mjesto za sirenje negative. Samo niko nije ni svjestan dok ne udje u klub sta ga snaslo. Pa tako ni ove..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam ja taj sto ga zovu cukoSariel je napisao/la:Ljudi salim se ba.nemam pojma...pinoglavi zdravo ja sam sariel.neam pojma ko si...
Tuzlaka sam mozda i ubo![]()
![]()
Cccc
https://www. srbijadanas.com/sport/fudbal/bas-je-malerozan-partizanov-bek-zavrsio-sezonu-foto-2017-03-02
Evo ovo sam ja napisao danas, procitao na par sajtova iz Srbije vijest da radi pretrage, vijest od danas
To je povreda gdje imas bol ali ipak mozes igrati i odgadjati operaciju..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 mar 2017, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Niko nema pojmaaaa.solinas je napisao/la:Misteriiii sto bi rekliSariel je napisao/la:E al sumLJivo je i ovo..juce subic izgubljen za sezonu..
Sve pijano drogiranoooo...
Jebote zivot kud nisam englez.**** 5 liga 5 iga.opet idu na utakmcie.piju navijaju galame.
Kod nas gledam ova djeca bogami i stariji kaje veceras cem o vas razvalit...a igraju juve milan...koga ces ba razvalit talijancicu
Nema to kulture nit postovanja ni u cemu.nema stava karaktera.zato i nemamo drzavu.
Ergo.vidim nemanju na slikama jedan plus.ako i subi vrate dva plusa.haj da ovo probamo dobit na misice i guzove a i guz je misic...
Mentalitet nula to si upravu sto posto.Sariel je napisao/la:Niko nema pojmaaaa.solinas je napisao/la:Misteriiii sto bi rekliSariel je napisao/la:E al sumLJivo je i ovo..juce subic izgubljen za sezonu..
Sve pijano drogiranoooo...
Jebote zivot kud nisam englez.**** 5 liga 5 iga.opet idu na utakmcie.piju navijaju galame.
Kod nas gledam ova djeca bogami i stariji kaje veceras cem o vas razvalit...a igraju juve milan...koga ces ba razvalit talijancicukuknjava
Nema to kulture nit postovanja ni u cemu.nema stava karaktera.zato i nemamo drzavu.
Ergo.vidim nemanju na slikama jedan plus.ako i subi vrate dva plusa.haj da ovo probamo dobit na misice i guzove a i guz je misic...haj Z
Da imamo samo tu kulturu da bodrimo domaci sport u Vitezu bi prosjek bio 4000.....
Ali tri busa odu na utakmicu Dinamo-Hajduk (tri jednih i tri drugih
Malo se apliciralo neko bi se mogao uhljebit

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je.... Oporavi nam se Subic.... Hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo da ga ne zigne pred utakmicustaragarda je napisao/la:Dobro je.... Oporavi nam se Subic.... Hahaha
Ukopa nas carsija !
Neki dan sam pisao o Merzicu,Efendicu i Subicu,mrsko mi traziti post,nema dva dana....Kakav cudesan oporavak...Ali drago mi je,treba nam Subic barem do kraja sezone.Napisacu sada isto sto i neki dan za Subica.....sta reci...... 
Nisam lijep, ali znam da volim..solinas je napisao/la:Krades moj moto,nisam zgodan ali sam nezgodanSariel je napisao/la:Preti mi se moj solinas.anemaju pojma na kaku stijenu udaraju.bolje sami sebe da istuCusolinas je napisao/la:Je li te to napadaju na pp pa se branis toliko hahaha![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.