NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
je li u istoriji nba bilo igraca sa vise od 24 poena,12 skokova,1 blokade prosjecno,sa sutom iz igre iznad 50 %,sa sutom sa s. bacanja iznad 80 % i vise od 1 postignute trojke u sezoni kao sto trenutno ima towns?
lumani je napisao/la:
to smo citali prije 5 godinaa je li precijenjen
jeste,ako nisi gledao sta je pruzao do 28 godine
Najbolji igrac Reala
![]()
svih vremena,Cibone,Shibenke,Hrvatske,Jugoslavije,i top 5 Netsa budali dovoljno a vi se lozite na novinare koji traze paznju
Mislim da je dosta vise ovih rasprava,pogotovo sa onima koji su prvo rekli da je najbolji pa promijenili misljenje![]()
http://gol.dnevnik.hr/clanak/kosarka/dr ... 39588.html
petrovic u top' 5 igraca netsa svih vremena?
Da,filipe....ne samo za mene,nego i za amerikance 
Nije sigurno najbolji svih vremena Reala, Hrvatske i Jugoslavije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja ti garantiram da taj novinar željan pažnje voli Dražena više od tebe (iako je to teško zamislit). Samo je on realan.lumani je napisao/la:Da,filipe....ne samo za mene,nego i za amerikance
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jbt covjek rodjeni Sibencanin je novinar zeljan paznje jer je odlucio realno sagledati Drazenov stvarni kvalitet
Od Kukija bolji nije sigurno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vince Carterlumani je napisao/la:Da,filipe....ne samo za mene,nego i za amerikance
Jason Kidd
Richard Jefferson
Derrick Coleman
Buck Williams
Eh, ne znam je l' treba računati i Ervinga (ipak su se današnji Netsi tad takmičili u ABA ligi), a tu je i B. King koji je odigrao također tri sezone, od toga dvije na izuzetno visokom nivou.
Ovo je neka "moja" lista (igrači nisu poredani po važnosti, da se razumijemo) kad govorimo o najboljim igračima Netsa. Dakle, po meni tu Petrović nije u top 5.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
death makes you better.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- VanCipelic
- Kontakt:
Mislim da je Kevin Love imao takve statistike u Minnesoti, 26p13,3s,2a,0.9st,0,5b...filip13 je napisao/la:je li u istoriji nba bilo igraca sa vise od 24 poena,12 skokova,1 blokade prosjecno,sa sutom iz igre iznad 50 %,sa sutom sa s. bacanja iznad 80 % i vise od 1 postignute trojke u sezoni kao sto trenutno ima towns?
A sto se tice Drazena, sigurno u top5 Netsa svih vremena: J.Kidd, Drazen, Dr.J, King, Carter
Kawhi je napisao/la:Nije sigurno najbolji svih vremena Reala, Hrvatske i Jugoslavije.
suvisna je svaka rasprava sa ljudima koji ga nisu gledali
@Lillard ja sam vise volio Kukoca ,ako cemo iskreno ,ali realnost je druga stvar
@epi,to si kao vrijeme,i jako mlad,nemas pravo glasa
sve ok postujem tvoj stavMonolog je napisao/la:Vince Carterlumani je napisao/la:Da,filipe....ne samo za mene,nego i za amerikance
Jason Kidd
Richard Jefferson
Derrick Coleman
Buck Williams
Eh, ne znam je l' treba računati i Ervinga (ipak su se današnji Netsi tad takmičili u ABA ligi), a tu je i B. King koji je odigrao također tri sezone, od toga dvije na izuzetno visokom nivou.
Ovo je neka "moja" lista (igrači nisu poredani po važnosti, da se razumijemo) kad govorimo o najboljim igračima Netsa. Dakle, po meni tu Petrović nije u top 5.
http://www.espn.com/newyork/photos/gall ... ersey-nets
http://www.ranker.com/list/best-brookly ... ranker-nba
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cuj mlad epilumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Nije sigurno najbolji svih vremena Reala, Hrvatske i Jugoslavije.
suvisna je svaka rasprava sa ljudima koji ga nisu gledali![]()
@Lillard ja sam vise volio Kukoca ,ako cemo iskreno ,ali realnost je druga stvar![]()
@epi,to si kao vrijeme,i jako mlad,nemas pravo glasane sumnjam da je tebi Petro u rangu Diamanta,Spanulisa,Llulla
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Cuj mlad epilumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Nije sigurno najbolji svih vremena Reala, Hrvatske i Jugoslavije.
suvisna je svaka rasprava sa ljudima koji ga nisu gledali![]()
@Lillard ja sam vise volio Kukoca ,ako cemo iskreno ,ali realnost je druga stvar![]()
@epi,to si kao vrijeme,i jako mlad,nemas pravo glasane sumnjam da je tebi Petro u rangu Diamanta,Spanulisa,Llulla
pa epi se nije ni rodio kad je petro poginuo
pa dobro,gledao je kasete
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakva laz jbt, nevjerovatno koliko mozes s.rat i izmisljatlumani je napisao/la:
pa dobro,gledao je kasetei utvrdio da su llull ,bily,diamant bolji
Nadji mi post gdje sam to utvrdio i ja nikad vise posta na ovom forumu napisat necu.
Epidaurus je napisao/la:Kakva laz jbt, nevjerovatno koliko mozes s.rat i izmisljatlumani je napisao/la:
pa dobro,gledao je kasetei utvrdio da su llull ,bily,diamant bolji
![]()
Nadji mi post gdje sam to utvrdio i ja nikad vise posta na ovom forumu napisat necu.
pa koliko ih hvalis ,cini mi se da stvarno tako mislis..Jednom sam ti vec posatvio post gdje si drasticno promijenio svoj stav ...
curry od sinoc 11. po broju trojki svih vremena,presao bryanta
lumani je napisao/la:Da,filipe....ne samo za mene,nego i za amerikance
koje amerikance,sa jednom trecom petorkom lige bio bi u top 5 raptorsa jer nemaju dugu tradiciju,grizlija mozda,pelicansa,timberwolwesa,ali da bude u top 5 igraca svih vremena kluba u kojem su u najboljim godinam igrali kidd,carter,b.williams,r.barry,j.erving,marbury,ne ide,jbg,ne ide
Kawhi je napisao/la:Nije sigurno najbolji svih vremena Reala, Hrvatske i Jugoslavije.
o hrvatskoj i jugoslaviji bi se moglo raspravljati,ali sa jednom sezonom u realu ne vjerujem da iko moze reci da je najbolji kosarkas tog kluba svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.