FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kome smeta evropska Grbavica bez Evrope??
Zasto se urusava istocna trEbina??
Koliki je stvarni postotak kod kamatara??
Koliko su kostale stolice u Krupi s obzirom da su placene unaprijed???
Saznajte u iducim nastavcima domace komedije "Uska pruga, ispruzena ruka".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra kvota na nas, taman da se oparimo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
streetstyle
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Kome smeta evropska Grbavica bez Evrope??
sve tacno
Majkl je napisao/la:crnehorde je napisao/la:Mogao bi Hus otkinut bod gurbetima...
Predprosle sezone kad smo bili sampioni,kad je DZeno uzeo ekipu ,igrali smo isto tako u isto vrijeme,Husref sa Slobodom gostovao na Grbavici i otkino bod a mi dobili na Otoci golom Benke
Iz njegovih usta,rekao je da bi im mogao otkinut bod,aBd da bude tako
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ako bude Said u sastavu, slobodno kladioničari stavite da on daje gol, tražite kladare u kojima ima naših igrača. Još će pružiti dobru igru i pokazati svoj raskošni talenat. To sam sinoć sanjao hahahaha

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sigurnije igrat x2 na celika nego kecu na zelju , ili sigurnije na siroki nego zelju a veca kvotaMajkl je napisao/la:
http://****/premijer-liga-bih/pred ... hase/77065
Daj Boze da i mi docekamo "moderno" kosevo.
Daj Boze da i mi docekamo "moderno" kosevo.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Brate, nakon Viteza, vodi ti nju u lutriju.Evolution87 je napisao/la:Opet ova hanuma ida sa mnom na utakmicu, nadam se da ce opet srecu da donese!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako su naglasili iz FK Sarajevo, svima u klubu je od izuzetnog interesa da se stadion rekonstruiše, uz ispunjavanje visokih standarda FIFA-e i UEFA-e. "Koševo je tradicionalno mjesto nogometnih susreta u kojima učestvuje FK Sarajevo. Naši navijači su navikli na Koševo i mi se ne vidimo nigdje drugo. Želimo da stadion na Koševu dobije moderni novi izgled i dajemo punu podršku Općini Centar u nastojanjima da se krene u realizaciju modernizacije stadiona", istakao je Alen Hujić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo. Načelnik Ajnadžić je naglasio da je Općina Centar jako zainteresirana za što bolju saradnju sa FK Sarajevo. "Mi želimo sarađivati i vjerujem na obostrano zadovoljstvo stvoriti ambijent koji će biti prepoznatljiv u našoj zemlji, ali i regionu. Održali smo niz sastanaka sa predstavnicima investitora, ali i Nogometnog saveza BiH. Na jednom od sastanaka prisustvovali su i predstavnici navijača FK Sarajevo. Zanimao nas je i njihov stav po pitanju modernizacije stadiona Koševo. Izuzetno mi je drago što imamo i njihovu podršku kada je u pitanju ovaj projekat", kazao je Ajnadžić. Na sastanku je razgovarano i o saradnji Općine Centar i FK Sarajevo, a načelnik Ajnadžić je naglasio da će ova lokalna zajednica u budućnosti podržavati aktivnosti kluba koje donose daljnju afirmaciju i promociju grada Sarajeva u regiji, Evropi i svijetu.
Sta ce im ba razgovori sa navijacima, pa nece ga radnom akcijom praviti. Ili imas investitora ili nemas, dok ga ne budes imao ne palamudi vise o stadionu. Ko ce trpiti ovog Ajandzica 4 godine, svaki mjesec ce frajer izaci u javnost i piracati kako smo svi zainteresovani za rekonstrukciju stadiona. I ja sam zainteresovan za voznju Ferarija, al ga prvo treba platit.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sutra ako Said ne bude u prvih 11, sto prije se zahvaliti i pozeliti svu srecu.
Objasniopasica je napisao/la:Sta ce im ba razgovori sa navijacima, pa nece ga radnom akcijom praviti. Ili imas investitora ili nemas, dok ga ne budes imao ne palamudi vise o stadionu. Ko ce trpiti ovog Ajandzica 4 godine, svaki mjesec ce frajer izaci u javnost i piracati kako smo svi zainteresovani za rekonstrukciju stadiona. I ja sam zainteresovan za voznju Ferarija, al ga prvo treba platit.
Ovo je sve jwftino skupljanje politickih poena.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
To smo davno trebali uraditi, a zadnji voz je bila ona Calina izjava gdje je prakticno rekao da on vise nije za ozbiljnog fudbala.SiouxLukavac je napisao/la:Sutra ako Said ne bude u prvih 11, sto prije se zahvaliti i pozeliti svu srecu.
Ovo za stadion je neka vrsta pat pozicije. Sta uopste znaci modernizacija? Ako modernizacija znaci ostanak atletske staze, ja kazem jjebo tu modernizaciju. Atletska staza je vec sada 'out' sto se fudbala tice, a sta ce biti za 15-20 godina. Klubovi su svjesni sta znaci navijac do terena i koliko to znaci za domacu ekipu.
Multifunkcionalni stadioni u svijetu se više ne prave sa atl. stazom, to je prevaziđeno prije 20,30 godina, samo kod nas je to ostao onaj mentalitet socijalizma za gradnju. Ako će ostajat ta staza, to je totalno bespotrebno i nema nikakvu namjenu. Ko još gleda atletiku na Koševu !? Niko haman.
Jedino i služi nama, neki koncerti i to je to.
A evo palamude mjesecima oko rekonstrukcije stadiona, a nikakvi konkretni koraci nisu napravljeni.
Jedino i služi nama, neki koncerti i to je to.
A evo palamude mjesecima oko rekonstrukcije stadiona, a nikakvi konkretni koraci nisu napravljeni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki broj navijača Sarajevo najavio je invaziju na Otoku, a iz Olimpika su danas saopćili da će prodaja karata krenuti sutra u 12 sati na stadionu Otoka, a od 13 sati otvaraju se i kapije stadiona. Cijena karata iznosi 10 KM, a susret počinje u 15 sati.
- hzzavidovici
- Kontakt:
SVAKE DRUGE SUBOTE SE RANO BUDIM JA, MOJA RAJA VEĆ ME ČEKA ISPOD PROZORA, STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJ'VO NI ZBOG KOG SE NEBI TAKO RANO BUDIO... Idemo po 3 bobe da aBd preuzmemo vrh već ovo kolo
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Nemojte tribine približiti terenu. Tek će se tada igrači žaliti na pritisak 
SARAJEVO
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Osvojit ćemo ove sezone duplu krunu jer imamo najbolju ekipu i strašnu klupu pa će navijači biti strpljiviji i pritisak će splasnuti jer će iza nas biti jedna od najuspješnijih sezona tako da to neće biti problem.fico je napisao/la:Nemojte tribine približiti terenu. Tek će se tada igrači žaliti na pritisak
SiouxLukavac je napisao/la:Osvojit ćemo ove sezone duplu krunu jer imamo najbolju ekipu i strašnu klupu pa će navijači biti strpljiviji i pritisak će splasnuti jer će iza nas biti jedna od najuspješnijih sezona tako da to neće biti problem.fico je napisao/la:Nemojte tribine približiti terenu. Tek će se tada igrači žaliti na pritisak
Čak i kada bi osvojili Duplu, mi ne bi imali strpljenja ni za jedan kiks. Pitarluk je čudo
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.