PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
aco nije ti lijepo to sto prizivas neuspjeh Slobode protiv Metalleghea
support your local club...Raonffa je napisao/la:
Al' realno sa odlaskom Husića ste se vratili u našu domaću realnost, ne znam na čemu ti konkretno temeljiš optimizam u budućnosti?
smatraj se anuliranim...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nova uprava Slobode temelji svoju politiku na prodaji igraca al Azmirovih.
U realnosti im Piric ode besplatno, najbolji junior u Zrinjski besplatno, a dovedu 5 igraca za koje ne mozes dobiti marke.
PONZIJEVA SHEMA
„Poduzetnik“ objavljuje da radi na veoma profitabilnom projektu koji garantira visoke prihode i visoku dobit, ali mu je potrebna pozajmica tj. gotovina. „Investitor“ A daje „Poduzetniku“ zajam od 1000 eura sa rokom vraćanja od 90 dana i kamatom od 100 eura koja se isplaćuje devedesetog dana. Za vrijeme tih 90 dana „Poduzetnik“ nalazi nove „investitore“, B i C, obećavajući im isto. Na kraju roka od 90 dana on „Investitoru“ A nudi da mu vrati 1000 eura i kamatu od 100 eura, ali i to da ne diže glavnicu pa ni kamatu nudeći ponovo iste uvjete. Novac za tu namjenu posjeduje jer je dobio sredstva od „investitora“ B i C. Većina „investitora“ je pohlepna i ne podiže novac tj. reinvestira. Pojedinci koji ne vjeruju budu isplaćeni odmah, od novca koji je dobio od drugih, a to podiže ugled „Poduzetnika“ kao poslovne i ozbiljne osobe. Kako vrijeme odmiče broj „investitora“ se povećava i prevarant uspijeva.
Ipak, nakon određenog vremena, zbog neodrživosti situacije i cjelokupnog koncepta, događa se jedna od slijedećih mogućnosti:
prevarant bježi sa novcem koji ima
prevareni investitori iz raznih razloga zatražiti će svoj novac, a prevarant će biti razotkriven budući da nema toliko gotovine da odjednom svima isplati i glavnicu i obećane kamate
U realnosti im Piric ode besplatno, najbolji junior u Zrinjski besplatno, a dovedu 5 igraca za koje ne mozes dobiti marke.
PONZIJEVA SHEMA
„Poduzetnik“ objavljuje da radi na veoma profitabilnom projektu koji garantira visoke prihode i visoku dobit, ali mu je potrebna pozajmica tj. gotovina. „Investitor“ A daje „Poduzetniku“ zajam od 1000 eura sa rokom vraćanja od 90 dana i kamatom od 100 eura koja se isplaćuje devedesetog dana. Za vrijeme tih 90 dana „Poduzetnik“ nalazi nove „investitore“, B i C, obećavajući im isto. Na kraju roka od 90 dana on „Investitoru“ A nudi da mu vrati 1000 eura i kamatu od 100 eura, ali i to da ne diže glavnicu pa ni kamatu nudeći ponovo iste uvjete. Novac za tu namjenu posjeduje jer je dobio sredstva od „investitora“ B i C. Većina „investitora“ je pohlepna i ne podiže novac tj. reinvestira. Pojedinci koji ne vjeruju budu isplaćeni odmah, od novca koji je dobio od drugih, a to podiže ugled „Poduzetnika“ kao poslovne i ozbiljne osobe. Kako vrijeme odmiče broj „investitora“ se povećava i prevarant uspijeva.
Ipak, nakon određenog vremena, zbog neodrživosti situacije i cjelokupnog koncepta, događa se jedna od slijedećih mogućnosti:
prevarant bježi sa novcem koji ima
prevareni investitori iz raznih razloga zatražiti će svoj novac, a prevarant će biti razotkriven budući da nema toliko gotovine da odjednom svima isplati i glavnicu i obećane kamate
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 mar 2017, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam neki veliki optimista samo smatram da se necemo ugasiti uskoro kao vecina. Jbg na zimu su pisali da svaki igrac ima dogovoren klub u koji ide, da cemo nastaviti sa juniorima i kadetima i sl., kao sto vidis to se nije desilo tako da su malo bolesne te price jbg.Raonffa je napisao/la:Al' realno sa odlaskom Husića ste se vratili u našu domaću realnost, ne znam na čemu ti konkretno temeljiš optimizam u budućnosti?pinoglavi je napisao/la:Takvi su sad najgori i jos nisu izasli iz depresije od odlaska AzmiraRaonffa je napisao/la:Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo...
Do prodaje Krpica mislim da smo imali roster koji se bez problema mogao potuci za trece mjesto, sada je to dosta teze pogotovo zbog dodatnih problema sa povredama, kartonima i dozvolama za mnoge igrace. Reprogram se moze bez puno muke potpisati i placati bez da te nesto puno koci sada, izadjes u Europu, dobijes pare, prodas Ordagica i imas budzet da izboris Europu i naredne sezone.
Nije nekakva bajna situacija ali nije ni crnina kako se predstavlja.
Nad tobom sunce najljepše sja
Poprilično sam siguran da će i četvrto mjesto donijeti Evropu, na četiri boda ste od njega, a već sutra bi mogli biti na bodpinoglavi je napisao/la:Do prodaje Krpica mislim da smo imali roster koji se bez problema mogao potuci za trece mjesto, sada je to dosta teze pogotovo zbog dodatnih problema sa povredama, kartonima i dozvolama za mnoge igrace.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakvo cetvrto, do kraja sezone borbaza titulu!Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će i četvrto mjesto donijeti Evropu, na četiri boda ste od njega, a već sutra bi mogli biti na bodpinoglavi je napisao/la:Do prodaje Krpica mislim da smo imali roster koji se bez problema mogao potuci za trece mjesto, sada je to dosta teze pogotovo zbog dodatnih problema sa povredama, kartonima i dozvolama za mnoge igrace.
ako ne ispadnemo iz lige za prvaka u startu..
Teško, mi smo u poprilično povoljnijoj situaciji u odnosu na vas, pa se nešto ne nadam tituli. Sigurno da je priželjkujem kao i svaki navijač, ali realno, još uvijek je predaleko.Sariel je napisao/la:kakvo cetvrto, do kraja sezone borbaza titulu!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja se iskreno nadam, naglasio sam trece jer sam smatrao da se mozemo boriti za trece mjesto sa timom od priprema. Ovaj tim koji ce igrati sutra tesko da bi opstanak izborio. Ali kad se oporave igraci i Zilkic i Kalezic dobiju dozvolu nije daleko borba s Radnikom za 4. mjesto ako uopste udjemo u ligu za prvaka.Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će i četvrto mjesto donijeti Evropu, na četiri boda ste od njega, a već sutra bi mogli biti na bodpinoglavi je napisao/la:Do prodaje Krpica mislim da smo imali roster koji se bez problema mogao potuci za trece mjesto, sada je to dosta teze pogotovo zbog dodatnih problema sa povredama, kartonima i dozvolama za mnoge igrace.
Sve u svemu nije nesto bajno ali nismo u dubiozi kako vecina predstavlja. Mnoge stvari koje su pozitivne se pljuju. Dok je Azmir bio tu prizeljkivao se Smajic u prvom timu, sada kada radi sa seniorima ismijava se jer je uletio to zato jer je ''amidjin pulen'', otjerali smo igraca koji ima ugovor sa Husarom i otisao je u Zrinjski zato jer nije htio napraviti ugovor s njim koji nece stetiti Slobodi, to je npr. stvar oko koje bi se svi slozili da je Azmir na celu ali sada se i ta situacija uzima da se popljuje klub. To je sve zbog te depresije koja trese mnoge od odlaska Azmira.
[quote="pinoglavi" Reprogram se moze bez puno muke potpisati i placati bez da te nesto puno koci sada, izadjes u Europu, dobijes pare, prodas Ordagica i imas budzet da izboris Europu i naredne sezone.
Nije nekakva bajna situacija ali nije ni crnina kako se predstavlja.[/quote][/quote][/quote]
Crnina je brate al pravo crnina,ne lazi sam sebe.Lijepo je bit optimista al ovdje u trenutnoj situaciji je sve crno.Od svađe u busu poslije Mladosti,do povreda(uvreda igrača koji neće da igraju),od odlazaka brojnih igrača koji gle čuda dobijaju redom klub na arbitrazi,do odlaska Krpića i do zavrtanja pipe od strane grada prema fk Slobodi.Crno brate pinoglavi,precrno.Dabogda da dobijemo i metalce sutra,veliki upitnik je tu 3 boda,nazalost moju i tvoju i svih slobodasa.
Crno je i to sto ovi iz uprave nisu platili ni one reklame na dresu(osim Bonija),crno je i to sto su vratili Zdenu u klub(kojeg uzgred i nema),crno je sto nema plakata par dana prije tekme za najavu tekme,crno je sto se ne zna kad i ko i gdje će prodavati karte.itd itd...ako neko ne vidi ove činjenice onda ili je lud ili toliki optimista da ga boli sta će biti.
Nije nekakva bajna situacija ali nije ni crnina kako se predstavlja.[/quote][/quote][/quote]
Crnina je brate al pravo crnina,ne lazi sam sebe.Lijepo je bit optimista al ovdje u trenutnoj situaciji je sve crno.Od svađe u busu poslije Mladosti,do povreda(uvreda igrača koji neće da igraju),od odlazaka brojnih igrača koji gle čuda dobijaju redom klub na arbitrazi,do odlaska Krpića i do zavrtanja pipe od strane grada prema fk Slobodi.Crno brate pinoglavi,precrno.Dabogda da dobijemo i metalce sutra,veliki upitnik je tu 3 boda,nazalost moju i tvoju i svih slobodasa.
Crno je i to sto ovi iz uprave nisu platili ni one reklame na dresu(osim Bonija),crno je i to sto su vratili Zdenu u klub(kojeg uzgred i nema),crno je sto nema plakata par dana prije tekme za najavu tekme,crno je sto se ne zna kad i ko i gdje će prodavati karte.itd itd...ako neko ne vidi ove činjenice onda ili je lud ili toliki optimista da ga boli sta će biti.
DRŽAVA TUZLA!!
ja se nadam tituli...
**** ja sam navijac nisam direktor uprave
Jasta brate crnina. S juniorima igramo kako ste svaki dan pisali na jesen. Zivio.
Ja sam siguran da i četvrto mjesto vodi na kraju sezonu u Europu. U kupu su ostale sve tri ekipe sa prva tri mjesta na tabeli, a sve je izgledno da će u finalu kupa biti dvije od te tri ekipe. I na tabeli će te tri ekipe biti na prva tri mjesta tako da je gotovo sigurno da četvrto mjesto vodi u Europu.

Sariel je napisao/la:ja se nadam tituli...
Ali objasnio mu je njonjo stanje ,barem povrsinski...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znam ja stanje i bez njonje i upravu je za mnoge stvari, samo sto vi ne uspjevate da shvatite da to sto mi se ne svidjaju mnoge stvari ne znaci da mi nisu bolesne lazi koje se sire. Vama je ili za ili protiv. Ako kazem jednu stvar pozitivnu za ovu upravu, a nije da ih nema, onda kontrirate sa tjeranjem Ibrica, sa igracima koji su otisli i sl. a u sustini i meni smetaju te stvari tako da mi je smijesno sto tako kontrirate. Valjda nekad i skontate. Ako ne, Boze zdravlja.solinas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Problem je među simpatizerima Slobode, mislim da se ide iz krajnosti u krajnost. Od toga da odlazak Azmira neće uticati nikako do toga da će se Sloboda do kraja sezone raspasti. Ako su novi ljudi u klubu pošteni i žele da rade onda sasvim sigurno ima šanse za Slobodu, ne neki instant rezultat al' kao nagrada nekog kontinuiranog rada moždapinoglavi je napisao/la: Nisam neki veliki optimista samo smatram da se necemo ugasiti uskoro kao vecina. Jbg na zimu su pisali da svaki igrac ima dogovoren klub u koji ide, da cemo nastaviti sa juniorima i kadetima i sl., kao sto vidis to se nije desilo tako da su malo bolesne te price jbg.
Do prodaje Krpica mislim da smo imali roster koji se bez problema mogao potuci za trece mjesto, sada je to dosta teze pogotovo zbog dodatnih problema sa povredama, kartonima i dozvolama za mnoge igrace. Reprogram se moze bez puno muke potpisati i placati bez da te nesto puno koci sada, izadjes u Europu, dobijes pare, prodas Ordagica i imas budzet da izboris Europu i naredne sezone.
Nije nekakva bajna situacija ali nije ni crnina kako se predstavlja.
@Sariel
Jesam li na pozitivnoj, kao Sloboda sa trofejima?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema tu za ili protiv.Samo Sloboda.pinoglavi je napisao/la:Znam ja stanje i bez njonje i upravu je za mnoge stvari, samo sto vi ne uspjevate da shvatite da to sto mi se ne svidjaju mnoge stvari ne znaci da mi nisu bolesne lazi koje se sire. Vama je ili za ili protiv. Ako kazem jednu stvar pozitivnu za ovu upravu, a nije da ih nema, onda kontrirate sa tjeranjem Ibrica, sa igracima koji su otisli i sl. a u sustini i meni smetaju te stvari tako da mi je smijesno sto tako kontrirate.solinas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Bas iz tog razloga ova gofna rastjerati mjenjati statut pod hitno i ici u privatizaciju...
Subic polu invalid jucer a danas vec trening. ..ma hajte molim vas....
Istini se mora pogledati u oci.
Poseri ti taj posao kada na svaku pozitivnu idu tri negativne vijesti.
Subic juce prognoze danas rezultati pregleda, ma hajde molim te. Juce trenira sa Partizanom prijepodne, poslijepodne sa Slobodom. To je ono o cemu pricam. Bezveze sirite nekakve lazi i bajke. Od svake povrede igraca, koje se vidi cuda desavaju u svakom klubu na svijetu, pravite da je kolabirao zbog neuhranjenosti jer nema marke da sebi kupi da jede. Samo bi volio da znam koja vam je poenta tog laganja i zbog cega to radite.
@Raonffa i ja se nadam tom kontinuiranom radu, da polako izdizu klub pa dokle god doguraju, samo da se ne krade, mnogo je posla za obaviti u klubu za koji i ne treba neki veliki novac nego samo rad i zelja. Al' jbg kad nismo sigurni hoce li krasti. Ustvari drugi su sigurni da ce krasti, a ja nisam siguran
Ne bi to nazvao optimizmom nego ne pljujem unaprijed 
@Raonffa i ja se nadam tom kontinuiranom radu, da polako izdizu klub pa dokle god doguraju, samo da se ne krade, mnogo je posla za obaviti u klubu za koji i ne treba neki veliki novac nego samo rad i zelja. Al' jbg kad nismo sigurni hoce li krasti. Ustvari drugi su sigurni da ce krasti, a ja nisam siguran
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 03 mar 2017, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
raonfa ti si na dark side...
kakva ti je to zastava estonska sta je to??
opustengija drug moj ne ljuti se odma ba..ccccc
forum je ...
kakva ti je to zastava estonska sta je to??
opustengija drug moj ne ljuti se odma ba..ccccc
forum je ...
Cemo vidimo....cekaj samo...pinoglavi je napisao/la:Subic juce prognoze danas rezultati pregleda, ma hajde molim te. Juce trenira sa Partizanom prijepodne, poslijepodne sa Slobodom. To je ono o cemu pricam. Bezveze sirite nekakve lazi i bajke. Od svake povrede igraca, koje se vidi cuda desavaju u svakom klubu na svijetu, pravite da je kolabirao zbog neuhranjenosti jer nema marke da sebi kupi da jede. Samo bi volio da znam koja vam je poenta tog laganja i zbog cega to radite.
@Raonffa i ja se nadam tom kontinuiranom radu, da polako izdizu klub pa dokle god doguraju, samo da se ne krade, mnogo je posla za obaviti u klubu za koji i ne treba neki veliki novac nego samo rad i zelja. Al' jbg kad nismo sigurni hoce li krasti. Ustvari drugi su sigurni da ce krasti, a ja nisam siguranNe bi to nazvao optimizmom nego ne pljujem unaprijed
A to radite mozes prepraviti ti dobro znas moje stavove i misljenje o klubu.Igrace slabo i komentarisem onako usput. ..A za Subu cemo vidjeti...I Merzica...I Stjepanovica....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.