A sto se tice tih tekstova i ja sam uvjeren da to Ciro nije izjavio, jer naravno dobri naslovi se uvijek citaju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
upravo tako... ako se svi igraci odazovu i ja cu se odazvati i bit cu na svakoj domacoj utakmici, jer na gostovanja iz objektivnih bosanskohercegovackih razloga ne mogu... naravno da se rat protiv saveza moze voditi drugacije... n.p.r.Senad_666 je napisao/la:Ukoliko se svi igraci odazovu pozivu Cire, onda mi navijaci moramo pruziti podrsku igracima na terenu, a borba protiv saveza se moze voditi i na neki drugi nacin...Mislim da njegov kvalitet nije upitan i da sigurno nas moze odvesti na SP!ja zaisza ne zelim da jos jedne kvalifikacije ne pratim svoju reprezentaciju koja mi je zauvijek u srcu...
upravo tako... ne mogu ja nikome zabraniti da igra za neku tamo reprezentaciju, ako taj neko na to ima pravo, a isto tako ne mogu ja nikoga tjerati da navija za BiH, ako on to ne zeli, ali mogu biti ljut na one koji i pored toga sto zive u BiH ne navijaju za BiH kada igra protiv azerbejdžana... ne mogu da shvatim da je ljudima koji zive u BiH sladi poraz BiH, nego pobjeda reprezentacije za koju navijaju... da ne bi bilo da serem samo po drugima, moram priznati da me iznerviralo i ono slavlje Bosanaca kada je Turska pobijedila, ali to nije bilo, slavlje turske pobijede, vec hrvatskog poraza, a to je ono sto je ovdje fakta: "nek' komsiji crkne krava i ja zadovoljan"mario wien je napisao/la:ljudi ja sam novi na forumu i vjerovatno ce neke isprovocirati ovo sto napisem ali zato imamo forum,da svako kaze ono sto misli.
prvo ti nedodirljivi BHF,ja ih cijenim kao neku navijacku skupinu ali odakle njima pravo da drugima sole pamet,neka svako misli svojom glavom,svako moze sam odluciti hoce li otici na tekmu ili ne,hoce li podrzati svoju repku ili ne.eto ja sam vatreni navijac hrvatske i sto god da se desi uvijek kad mogu otici cu na stadion i dati im podrsku.e sad je pitanje jesu li usanovic,dominikovic i ostali vrijedni toga da radi njih ne podrzite spahica,papca,misimovica i ostale.
a silne legende bh nogometa tipa hadzibegic,halilhodzic su puno tog uradile za boljitak u bih??kad ste ih zadnji put vidjeliu sarajevu,zenici ili mostaru?a najlakse je sa sigurne udaljenosti dijeliti savjete i raju navoditi na neke bojkote kao sto to rade bhf.
dalje vjerujete vi stvarno u price da je netko tjerao corluku,bulu,petrica,klasnica,bubala i sve ostale da igraju za hrv a ne za neku drugu reprezentaciju?i uostalom po cemu je onda hrgovic bosanac?
svatko ima pravo da bira za koga ce igrati ili navijati.meni je hrvatska broj jedan a poslije njei moja bosna(ili do nje).sad vjerujem da ce biti svakakvih reakcija ali nema veze.
lijep pozdrav svima
Ček šta ti hočeš da kažeš, da hrvati iz bosne su nam komšije ?! I da njihovo navijanje za DRUGU državu je uredu ?! Znači samo Bosanci trebaju navijati za BiH, po tvom... Ja sam navijao za Tursku jer su se digli više ovi naši"hrvati" nego pravi hrvati iz Hrvtske...micklandTM je napisao/la: da ne bi bilo da serem samo po drugima, moram priznati da me iznerviralo i ono slavlje Bosanaca kada je Turska pobijedila, ali to nije bilo, slavlje turske pobijede, vec hrvatskog poraza, a to je ono sto je ovdje fakta: "nek' komsiji crkne krava i ja zadovoljan"
calcio je napisao/la:pa valjda je logicno da ce utakmice koje jos nisu odigrane biti upisane kao 0:0, ili sam ja nesto propustio?
Nije problem sto su upisali nule nego je problem u tome sto su sabrali tenule kao da su vec odigrane utakmice.adnan24 je napisao/la:calcio je napisao/la:pa valjda je logicno da ce utakmice koje jos nisu odigrane biti upisane kao 0:0, ili sam ja nesto propustio?
U pravu si-ne vidim zasto se dize tolika prasina oko ove tabele-ocigledno je da je tabela napravljena pomocu formula i sada se samo unose rezultati a a ona automatski izbacuje gol razliku i postotak i posto ovih planiranih 6 utakmica naravno nije odigrano tu stoje nule
kasap je napisao/la:hehe 6pobjeda a gol razlika 0:0....
slazem se boske s tobom...ciro kralj....necemo ni imat nikad jaceg trenera...mozda tamo 2058...ciro barem ima sta zapalit a onaj sliskovic nije imo ponekad cigara...provjereni kockar..a kad je poahvalio kojeg igraca konkretno,ja se nesjecam...Boske je napisao/la:Ciro legenda..
ciro je legenda on je ono sto nam je trebalo jos i davno prije.... respekt maajstoru...Emirac je napisao/la:slazem se boske s tobom...ciro kralj....necemo ni imat nikad jaceg trenera...mozda tamo 2058...ciro barem ima sta zapalit a onaj sliskovic nije imo ponekad cigara...provjereni kockar..a kad je poahvalio kojeg igraca konkretno,ja se nesjecam...Boske je napisao/la:Ciro legenda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.