FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 03 mar 2017, 21:49

Ma moramo i mi osvojiti isto nešto. Zalibo me za njih, treba ih minirat gdje god možemo. Uhljupe gurbetske. Samo sebe trebamo gledat iz utakmice u utakmicu i nastavljat sa pobjedama, to je najbitnije.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 mar 2017, 21:53

Olimpiče nadam se da si spreman da se braniš. :kafa:
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2017, 21:55

Stroj1946 je napisao/la:Ma moramo i mi osvojiti isto nešto. Zalibo me za njih, treba ih minirat gdje god možemo. Uhljupe gurbetske. Samo sebe trebamo gledat iz utakmice u utakmicu i nastavljat sa pobjedama, to je najbitnije.
raja seru na kamp, na ovo , na ono , milina je što su momci praktično stalno u karanteni i zajedno i mogu se fokusirat na tekmu....
koliko god mi ovde budalesali, nema uticaja na njih...još kad bi furali neku pozitivu na Otoci, vucovi navikli na cvrčke dole....treba to malo razbudit :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 mar 2017, 22:08

Jedan je Zeka Turković! :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 03 mar 2017, 22:09

Red nostalgije, red teorija zavjere, a tekma sutra :roll:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 mar 2017, 22:11

DenchiNL je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ma moramo i mi osvojiti isto nešto. Zalibo me za njih, treba ih minirat gdje god možemo. Uhljupe gurbetske. Samo sebe trebamo gledat iz utakmice u utakmicu i nastavljat sa pobjedama, to je najbitnije.
raja seru na kamp, na ovo , na ono , milina je što su momci praktično stalno u karanteni i zajedno i mogu se fokusirat na tekmu....
koliko god mi ovde budalesali, nema uticaja na njih...još kad bi furali neku pozitivu na Otoci, vucovi navikli na cvrčke dole....treba to malo razbudit :D
Sreća pa imamo i trenera koji zna to izbalansirati i iskoristiti. Najbitnije da nema previše utjecaja na igrače. Ako budu igrači i dalje skoncentrisani na utakmice, đaba sve što loše pišu za klub posljednjih dana. A i navijači ne trebaju gledat na to, naravno da smeta kad se spomene nešto loše pa naši reaguju žustro, tako i treba. Samo da uprava se malo više angažuje i postanu ažurniji, jer će oni tamo svim silama pokušat nas destabilizrati i vršiti pritisak. Imaju napumpanu atmosferu, dignutu, al kad se desi kiks aBd, sve to pada u vodu. Bili smo tu i prošli, znamo kako to ide. Najbitniji je rad u tišini.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 mar 2017, 22:25

Nas najveci minus u odnosu na konkurenciju je sto nemamo nikoga u klubu da zna i hoce "zavrsit" stvari. Neko slican Ibraku je prijeko potreban ako se misli ista osvojiti u ovoj ligi. Mozete pricate bajke "takve nam titule i ne trebaju", al istina je da samo "takve" titule postoje u ovoj zemlji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 mar 2017, 22:28

pasica je napisao/la:Nas najveci minus u odnosu na konkurenciju je sto nemamo nikoga u klubu da zna i hoce "zavrsit" stvari. Neko slican Ibraku je prijeko potreban ako se misli ista osvojiti u ovoj ligi. Mozete pricate bajke "takve nam titule i ne trebaju", al istina je da samo "takve" titule postoje u ovoj zemlji.
:thumbup:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 mar 2017, 22:29

Koliko su karte sutra za mec protiv vukova?
04.10.2009 !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2017, 22:30

pasica je napisao/la:Nas najveci minus u odnosu na konkurenciju je sto nemamo nikoga u klubu da zna i hoce "zavrsit" stvari. Neko slican Ibraku je prijeko potreban ako se misli ista osvojiti u ovoj ligi. Mozete pricate bajke "takve nam titule i ne trebaju", al istina je da samo "takve" titule postoje u ovoj zemlji.
ma nema se šta završavat u ligi za prvaka...kome? da ga vidim baš?
možeš do tad sa buranijom ovom, ali poslije ne...a i može te isfurat kako hoće :D da se nećeš žalit kome :D

još ako se dalje smanji liga na 10 ... :thumbup: i onda stezat pravila, infrastruktura, dugovanja, f.f.play...
bit će to ko bombon :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2017, 22:31

scudetto89 je napisao/la:Koliko su karte sutra za mec protiv vukova?
10 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2017, 22:39

Zlostavljajte igrače Vucova 90 minuta!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2017, 22:50

mensur55 je napisao/la:slika
:salut: :salut:
Znas sta mene zanima u ovoj prici.

Ko je debeli sa Istoka :hmmmmm: :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 mar 2017, 22:52

DenchiNL je napisao/la:
ma nema se šta završavat u ligi za prvaka...kome? da ga vidim baš?
možeš do tad sa buranijom ovom, ali poslije ne...a i može te isfurat kako hoće :D da se nećeš žalit kome :D

još ako se dalje smanji liga na 10 ... :thumbup: i onda stezat pravila, infrastruktura, dugovanja, f.f.play...
bit će to ko bombon :D
imas i Radnik i Krupu a ako zavrsi tu Sloboda(a trebala bi) pa i sa njom jer realno je da ne mogu za evropu da se bore sa ovim sastavom (sad druga je stvar ako i cetvrti bude isao u evropu, ali opet ako nista sa Radnikom i Krupom se itekako mogu zavrsavati tekme, bez obzira bore li se za nesto ili ne), tako da ustvari manje vise ce u toj ligi biti jedina bitka izmedju prva tri kluba, ovi ostali ce da igraju onako za raju i punca :mrgreen:
Pyro is not a crime !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 mar 2017, 22:55

Upravu si 100%.Mene je strah sutrasnje utakmice,pobjeda nam donosi dosta dobrih stvari,a los rezultat kulminaciju nezadovoljstva.Sretno svima koji idu i pamet u glavu bice ceka od anamo onih.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2017, 23:06

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 03 mar 2017, 23:23

A sjecate li se kad prije nekoliko godina klub suspendira Zeku, dok je bio pomocnik Janjosu. I to radi cega? Pazi sad... Dao intervju u novinama gdje je rekao da nije zadovoljan pojacanjima koja su stigla u klub i da uprava nije ispostovala zelje strucnog staba sto se pojacanja tice.... Deja vu, jjebote :urnebes: :urnebes: :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 mar 2017, 23:32

Je l' ono Zeki doletila psovka za oca nakon što je mašio penal vako tri dana nakon što mu je stari preminuo? Znam da sam tad prestao da idem na istok.
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 mar 2017, 23:57

IDEMOOOOOOOOOOO

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 mar 2017, 00:16

Daaaaaao sam ti sveeee, sveee sam ti daaaao, jer samo tako pravo vooooli se Saraj'vo, čitaaav moj si svijeeet, za drugeeee neću ni da znam. Caaaaašpijaaaaa !!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks i 23 gosta.