BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Da, pričamo o čovjeku koji je Hasu dobio, a jesi vidio koliko se Damir nervirao kad je ovaj prebacivao loptice ramom, nečisto...e pa u tome je Mirza pobijedio Hasu, slanjem loptica od kojih se ništa nije dalo napraviti.
Najjače od svega je činjenica da je tehnički, što se udaraca tiče, Aldin klasa za Mirzu. Njega je zeznulo to što je naglo izrastao i generalno ima baš lošu konstituciju za tenis.
Najjače od svega je činjenica da je tehnički, što se udaraca tiče, Aldin klasa za Mirzu. Njega je zeznulo to što je naglo izrastao i generalno ima baš lošu konstituciju za tenis.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Brkic je za njih obojicu majstor , samo brkica niko ne gura ipak je on mali hercegovac , plus covjek ima mnogo problema sa povredama ...
Brkić je 2009. dobio pozivnicu za kvalifikacije Hallea, ATP 250 turnira na kojem igra Federer a godinu prije, 2008. je čak i njegov brat Josip dobio pozivnicu za kvalifikacije Hallea. Brkićevi imaju para što te pozivnice i dokazuju. Niko Tomi nije kriv što se nije probio, kriva je samo njegova vlastita lijenost.HeraklitMracni je napisao/la:Brkic je za njih obojicu majstor , samo brkica niko ne gura ipak je on mali hercegovac , plus covjek ima mnogo problema sa povredama ...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Imao je Brkic dobru seriju prije dvije godine , kad se nosao ravnopravno sa Hanescuom kao i sa Bedeneom , al povreda dosla i od tad tavori , al evo vidim u tunisu dobro igra ...HeraklitMracni je napisao/la:Brkic je za njih obojicu majstor , samo brkica niko ne gura ipak je on mali hercegovac , plus covjek ima mnogo problema sa povredama ...
Pobijedio je 2012. Haider-Mauera, 2015. Basilashvilija, lani uzeo set Donskoyu i Bellucciju i to je sve što je vrijedno izdvojiti.HeraklitMracni je napisao/la:Imao je Brkic dobru seriju prije dvije godine , kad se nosao ravnopravno sa Hanescuom kao i sa Bedeneom , al povreda dosla i od tad tavori , al evo vidim u tunisu dobro igra ...HeraklitMracni je napisao/la:Brkic je za njih obojicu majstor , samo brkica niko ne gura ipak je on mali hercegovac , plus covjek ima mnogo problema sa povredama ...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Protiv Maurera ne brojim
jer sam tad znao da ce pobijedit
4 kvota bila , poslije je dobar bio , kad je dva futuresa 15 - h osvojio to je po 35 bodova i plus neke chellengere prolazio dva kola , onda australija Bedene poslije velika nula , al drag mi je tenniser .
Drag je i meni, brat mu igra s nama turnire rekreativaca (na brojna negodovanja jer je nepobjediv
) i neki su mi poznanici baš dobri s njima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
A mi kad igramo tennis i ovi sto rade na terenima cisti rekreativci kazu da bi mogli osvojiti set tipa Brkic ili ovi iza 300 mjesta , pa jednom dosao Kadric i 7 ih se izmijenilo niko gema nije uzeo a Kadric bio najbolje plasiran u karijeri oko 1200 pozicijeGalion je napisao/la:Drag je i meni, brat mu igra s nama turnire rekreativaca (na brojna negodovanja jer je nepobjediv) i neki su mi poznanici baš dobri s njima.
Baš mi je drago što ih je naučio pametiHeraklitMracni je napisao/la:A mi kad igramo tennis i ovi sto rade na terenima cisti rekreativci kazu da bi mogli osvojiti set tipa Brkic ili ovi iza 300 mjesta , pa jednom dosao Kadric i 7 ih se izmijenilo niko gema nije uzeo a Kadric bio najbolje plasiran u karijeri oko 1200 pozicijeGalion je napisao/la:Drag je i meni, brat mu igra s nama turnire rekreativaca (na brojna negodovanja jer je nepobjediv) i neki su mi poznanici baš dobri s njima.
Ma ne razume ljudi koja je to razina, gledao sam nedavno finale najniže ITF kategorije za juniore u nas u Širokom i siguran sam da bi protiv ovog momka što je osvojio našim najboljim rekreativcima bila borba za gemove. A takvih što spominješ ima i kod nas i najradije bih im platio uplatu, smještaj i prijevoz za kvalifikacije Futuresa negdje u Bosni kad bude ali ako ne uzmu set da mi sve vrate duplo
Lako je ono sr.at o tenisačima kako su loši gledajući na televiziji, ali treba ući u teren i doživjeti te izmjene, kako je zajebano kad ti padaju oko osnovne linije sa obe strane srednje brze loptice sa dosta spina, jako teško se namjestiti na udarac i uopće je vratiti na drugi dio terena za nekog ko nije ozbiljnije trenirao tenis
Mirza odmara dvije sedmice pa kreće za Mexiko turnir u Guadalaraja 100000$ hard
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo trecu sedmice zaredom izborio finale u Tunisu...
EDIT: Poraz Tome. Sve u svemu dobre tri sedmice u Tunisu, jedna titula i dva finala, 42 boda osvojio...
EDIT: Poraz Tome. Sve u svemu dobre tri sedmice u Tunisu, jedna titula i dva finala, 42 boda osvojio...
38 bodova, osvojen donosi 18, finale 10.oldtown1990 je napisao/la:Tomo trecu sedmice zaredom izborio finale u Tunisu...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nema veze , sa ovom turnejom po Tunnisu pokazao da je spreman i da nema povreda , sad ide futuresi u Hrvatskoj .
Kad mu se uracunaju ovi bodovi bit ce 350 i nekoji i puno bolji i ne moze bit sa ovakvim rezultaima. Za uci u top 300 treba ili pobjedjivati nekoga na Challengerima ili dominirati na Futuresima. Kad je bio 212 na jesen 2014. imao je 4 titule na Futuresima i nekoliko cetvrtfinala na Challengerima. Mislim da nije vise sposoban za tako nesto.
Kad bi u svakom meču igrao kao u onom protiv Jazirija recimo u DC, bez problema bi bio u prvih 200 konstantno.
Jesul to bodovanja promjenili na futures ako se dobro sjećam prošle godine pobjednik je dobivao 10 bodova, ma da vidim da su i money promjenili da one katagorije 10000$ vise i nema?Galion je napisao/la:38 bodova, osvojen donosi 18, finale 10.oldtown1990 je napisao/la:Tomo trecu sedmice zaredom izborio finale u Tunisu...
MaloAnelMid je napisao/la:Jesul to bodovanja promjenili na futures ako se dobro sjećam prošle godine pobjednik je dobivao 10 bodova, ma da vidim da su i money promjenili da one katagorije 10000$ vise i nema?Galion je napisao/la:38 bodova, osvojen donosi 18, finale 10.oldtown1990 je napisao/la:Tomo trecu sedmice zaredom izborio finale u Tunisu...
Lani su izbacili ove od $15000 i $10000 sa smještajem pa su $15000 sa smještajem zamijenili sa $25000 sa smještajem, a $15000 bez smještaja i $10000 sa smještajem zamijenili sa $25000 bez smještaja.
Ove godine su $10000 zamijenili sa $15000. Drugima riječima i dalje su ostale 3 bodovne kategorije, Futures od 35, od 27 i od 18 bodova, jedino su se nagradni fondovi povećali pa je sada minimalni iznos $15000 umjesto $10000 a maksimalan $25000 sa plaćenim smještajem umjesto $15000 sa plaćenim smještajem.
Pobjednik je i prošle i pretprošle i ove dobivao 18 bodova na ovim malim Futuresima a finalist 10.
Evo kako sada izgleda
Tournament Category.W..F...SF QF R16 R32
Futures 25,000+H.....35.20.10..4..1.....0
Futures 25,000........27.15..8..3...1....0
Futures 15,000........18.10..6..2...1....0
Bravo Tomo. Ima naznake povratka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kad izlazi žrijeb za IW?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U utorak u 21h po našem je žrijeb.Raonffa je napisao/la:Kad izlazi žrijeb za IW?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.