Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

pinoglavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la pinoglavi » 02 mar 2017, 16:28

Goalgetter je napisao/la:Hadzikic je predao za nas pasos, ne znam je li ga dobio.

Pavlovic je dobio zeleno svjetlo od UEFE, on moze vec igrati.

Burnic jos pregovara sa selektorom/NFSBiH.
Hvala :salut: Nadam se da ce Pavlovic dobiti poziv vec na naredno okupljanje, napokon imamo rezervnog lijevog beka.
Nad tobom sunce najljepše sja

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 mar 2017, 16:39

sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 mar 2017, 07:49

edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
sa njim moze samo porazgovarat poziva nece biti jer arnel igra za mladu reprezentaciju austrije i ima austriske "papire"
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 03 mar 2017, 07:58

edinjo-bih je napisao/la:sledeci na selektorovom radaru bi trebao biti mladi Arnel Jakupovic
Nema mali zaledjinu, on je iz Krajine a njih niko nema da pogura u savezu. Prije je bilo drugacije dok je Hamdo Tigar imao sta da kaze a danas nema ko. Zato je zaigrao Ibricic a Seferovic nije i zato tesko je vjerovati da ce i ovaj mali.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 mar 2017, 08:11

Honorar je napisao/la:
Nema mali zaledjinu, on je iz Krajine a njih niko nema da pogura u savezu. Prije je bilo drugacije dok je Hamdo Tigar imao sta da kaze a danas nema ko. Zato je zaigrao Ibricic a Seferovic nije i zato tesko je vjerovati da ce i ovaj mali.
ne se.ri
Zarathustra

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 mar 2017, 08:55

SafetSajo je napisao/la:
sa njim moze samo porazgovarat poziva nece biti jer arnel igra za mladu reprezentaciju austrije i ima austriske "papire"

znam druze, zivim u austriji, zbog toga sam ga i primjetio i mislim da mali ima slifa i potencijal da aBd insaAllah napravi finu karijeru. bolje ga je sad pridobiti nego cekati dok pocne razvaljivati jer ce tad biti najvjerovatnije teze :)

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 03 mar 2017, 11:07

edinjo-bih je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:

znam druze, zivim u austriji, zbog toga sam ga i primjetio i mislim da mali ima slifa i potencijal da aBd insaAllah napravi finu karijeru. bolje ga je sad pridobiti nego cekati dok pocne razvaljivati jer ce tad biti najvjerovatnije teze :)
Ti si u pravu, nema govora. Problem je u glavama ljudi u savezu.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 mar 2017, 14:27

Valjda iko ima na ovom forumu ko moze nekako selektora pitati da li zna za ovog momka, makar neki novinar ili uposlenik u savezu ...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2017, 14:28

edinjo-bih je napisao/la:Valjda iko ima na ovom forumu ko moze nekako selektora pitati da li zna za ovog momka, makar neki novinar ili uposlenik u savezu ...
Veceras cu se vidjeti s njim pa ti javim. Imal jos neko da ga ubacimo?
Nad tobom sunce najljepše sja

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2017, 14:30

pinoglavi je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:Valjda iko ima na ovom forumu ko moze nekako selektora pitati da li zna za ovog momka, makar neki novinar ili uposlenik u savezu ...
Veceras cu se vidjeti s njim pa ti javim. Imal jos neko da ga ubacimo?
Horic :P

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2017, 14:31

Ja ne znam sto se vi uopste sikirate hoce li selektor pratiti jednog igraca. Dokazao je bezbroj puta da sviju prati, Murisa Mesanovica je imao na spisku prije nego sto ga je iko ovdje spominjao. Jakupovic je trenutno jos u rezervama Empolija, zasad nam jos nije potreban.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 mar 2017, 16:41

treba se obratiti paznja i na onog malog hodzica (1999. godiste), nastupa za nk maribor ili tako nesto, uglavnom u sloveniji.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 mar 2017, 16:42

Sulejman Krpić u AIK-u.;bih:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 mar 2017, 21:38

Prevljak se vratio nakon povrede i odigrao danas za Liefering 65 minuta...vidjet cemo kakav ce se vratiti nakon dvije teske povrede i odsustvovanja maltene godinu dana ukupno u dva navrata...u vraga vise i krizni ligamenti.

Velike nade sam polagao u njega, bas u njemu smo pojedini vidjeli obrise Edina Dzeke, prije 2 godine sam ga bio vidio u 2017. u nekom bundesligasu, ali povrede su ga sputale, unazadile...kakav ce se vratiti i koliki dometi ce biti, hm, veliko pitanje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2017, 21:44

hurem je napisao/la:Prevljak se vratio nakon povrede i odigrao danas za Liefering 65 minuta...vidjet cemo kakav ce se vratiti nakon dvije teske povrede i odsustvovanja maltene godinu dana ukupno u dva navrata...u vraga vise i krizni ligamenti.

Velike nade sam polagao u njega, bas u njemu smo pojedini vidjeli obrise Edina Dzeke, prije 2 godine sam ga bio vidio u 2017. u nekom bundesligasu, ali povrede su ga sputale, unazadile...kakav ce se vratiti i koliki dometi ce biti, hm, veliko pitanje.
Da nije bilo povrede, siguran sam da bi se izborio u Red Bullu. Sada ih je evo napustio Johnny Soriano, mozda i velika sansa da se izbori u ovoj polusezoni, ali tesko je reci na kojem je levelu nakon ove povrede i koliko ce trajati da se vrati na stari nivo.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 mar 2017, 22:36

bravo za prevljaka, svidja mi se mjegov stil igre. dobija li cazim suljic minute u italiji?

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 03 mar 2017, 22:50

Ovom prilikom bih porucio jakupovicu da dzabe placa clanke sportsport.ba da mu objavljuju kako je dobar golman jer nas je vec izdao i da on sa 33g nema sta da trazi u bosni, onoj istoj bosni koja ga nije zanimala jer se nadao da ce braniti u svicarskoj, onoj istoj svicarskoj koju smo mi kasnije dobili. Pa kada je vidio da nece tamo moci igrati, javlja se redovito ovdje. Ne trebas nam i mozes da nastavis sa svojim odbrana, pozvan biti neces. Pare od narednih planiranih clanaka dadni u humanitarne svrhe, bice makar koji sevap.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 03 mar 2017, 22:58

DeeWa je napisao/la:Ovom prilikom bih porucio jakupovicu da dzabe placa clanke sportsport.ba da mu objavljuju kako je dobar golman jer nas je vec izdao i da on sa 33g nema sta da trazi u bosni, onoj istoj bosni koja ga nije zanimala jer se nadao da ce braniti u svicarskoj, onoj istoj svicarskoj koju smo mi kasnije dobili. Pa kada je vidio da nece tamo moci igrati, javlja se redovito ovdje. Ne trebas nam i mozes da nastavis sa svojim odbrana, pozvan biti neces. Pare od narednih planiranih clanaka dadni u humanitarne svrhe, bice makar koji sevap.
Vala ako moze Hajrovic igrati za nas sto ne bi i Jakupovic, za bekap odlican.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2017, 01:24

zenica159 je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ovom prilikom bih porucio jakupovicu da dzabe placa clanke sportsport.ba da mu objavljuju kako je dobar golman jer nas je vec izdao i da on sa 33g nema sta da trazi u bosni, onoj istoj bosni koja ga nije zanimala jer se nadao da ce braniti u svicarskoj, onoj istoj svicarskoj koju smo mi kasnije dobili. Pa kada je vidio da nece tamo moci igrati, javlja se redovito ovdje. Ne trebas nam i mozes da nastavis sa svojim odbrana, pozvan biti neces. Pare od narednih planiranih clanaka dadni u humanitarne svrhe, bice makar koji sevap.
Vala ako moze Hajrovic igrati za nas sto ne bi i Jakupovic, za bekap odlican.
Ne,ne i ne! Ima Libe ima Seha.
Jakup nek se drži Svice. Nakon što je dezertirao, nema povratka.
Pare u humanitarne svrhe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 mar 2017, 09:27

Ima Fejzić.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, Iceplayer, MiranGlasnic, RoadRunner85, soccerfan i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []