Bio je i Atletico doduse nadolazeca ekipa ali oni su vazda luzeri u finalima, za Juve sam siguran ako dodju do finala da ovaj put nece gubiti. Vidicemo sad ce brzo raspleti.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma PSG ili Juve neki novi prvak mora vise biti. Reala ce neko skinuti 100%, mene je za Juve najvise strah Bayerna ili Pariza. Bayern je nekakav mrljav ali provlace se nevjerovatno, takve ekipe se vazda nekako ugubaju do kraja ko sto je onda Chelsea one sezone kad su u Minhenu osvojili. Bayern je isto ovako nadolazio godinama prije nego su osvojili, dosta mi paralela tu nekih sa ovim sada Juventusom. 
Bio je i Atletico doduse nadolazeca ekipa ali oni su vazda luzeri u finalima, za Juve sam siguran ako dodju do finala da ovaj put nece gubiti. Vidicemo sad ce brzo raspleti.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- IlCapitano
- Kontakt:
Jedina ekipa koje je mene 'strah' je Atletico iz razloga što jedini mogu umrtviti utakmici i igrati 'naš' stil. Još imam traume od dvomeča prije dvije godine, dvije najnegledljivije utakmice Juventusa u životu, a ja volim 'neatraktivan' nogomet i gledao sam Capellov i Ranierijev Juventus.
Real je redovna mušterija i totalno su van forme trenutno, Bayern nisam puno ni gledao, ali znam da bi se igrači napalili kao nikad da ih izbace zbog prošle godine. Pariz unatoč svemu smatram neozbiljnom i nestabilnom ekipom, gledao sam svaku njihovu utakmicu ove sezone, odbrana im je komična, a u napadu ako nemaju gomile prostora za utrčavanje Cavanija iza odbrane su bezidejni. Dragi su mi, ali Barcu su nabili onako uglavnom jer se nikom nije dalo potrčati.
Real je redovna mušterija i totalno su van forme trenutno, Bayern nisam puno ni gledao, ali znam da bi se igrači napalili kao nikad da ih izbace zbog prošle godine. Pariz unatoč svemu smatram neozbiljnom i nestabilnom ekipom, gledao sam svaku njihovu utakmicu ove sezone, odbrana im je komična, a u napadu ako nemaju gomile prostora za utrčavanje Cavanija iza odbrane su bezidejni. Dragi su mi, ali Barcu su nabili onako uglavnom jer se nikom nije dalo potrčati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hehee onda se dobro razumijemo i ja takodje volim taj pezorativno receno "neatraktivan" fudbal. I dan danas kad me pitaju koja mi ne najomiljenija tekma kazem Milan - Juve i kad pitaju kako se zavrsila 0:0

Slazem se uglavom sve sto kazes, ali potcjenjujes puno Pariza hebeni su stari moj, oni su ko Atletico sa upgradeom u ofanzivi. Znaci na sve strane kompletni, samo nek njih ne izvuku u 1/4 finalu i bice dobro.
Slazem se uglavom sve sto kazes, ali potcjenjujes puno Pariza hebeni su stari moj, oni su ko Atletico sa upgradeom u ofanzivi. Znaci na sve strane kompletni, samo nek njih ne izvuku u 1/4 finalu i bice dobro.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zeznuti su kad im daš prostora kao što su Barcelona i Marseille neki dan i ostaviš prostora za kontre. Na postavljenu odbranu su bezidejni. Atletico je drugi svijet za njihovu odbranu, veliki su kikseri.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bonucci: "I cleared the air, face to face, with Allegri. I will pay for dinner with the entire team next week due to what happened.” Sky
Dio tribine je prazan jer vidio ba svijet zastavu nam lopovske zemlje nase i razbjezo se jbg
Re: RE: Re: Juventus FC
dinoo je napisao/la:Dio tribine je prazan jer vidio ba svijet zastavu nam lopovske zemlje nase i razbjezo se jbg
To oni ko djavo od krsta se razbjezali?
Samo da Dybala ufati formu, od nas nema jace ekipe u Evropi - sto ne znaci da cemo je i osvojit.
Al sa ovakvom odbranom, kvalitetnim veznim redom, ludilom od Cuadrada i naravno sa Pipitom koji ovako trpa, prejaki smo u svakoj liniji.
Al sa ovakvom odbranom, kvalitetnim veznim redom, ludilom od Cuadrada i naravno sa Pipitom koji ovako trpa, prejaki smo u svakoj liniji.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
http://centrotours.ba/uimages/JUVENTUSPORTO14032017.pdf
Vidim niko ili nije primjetio ili nije objavio. Neces lakse u Torino nikad !
Max Allegri
Hoces ako ides sluzbeno, pa ti trosak jedino karta. Ali nema takvih ovdje.Mig_Mig je napisao/la:http://centrotours.ba/uimages/JUVENTUSPORTO14032017.pdfVidim niko ili nije primjetio ili nije objavio. Neces lakse u Torino nikad !
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Alessandro Moggi: "Bonucci & Allegri will stay at Juventus"
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Iskoristit ovu utakmicu da tri boda upisemo i sto mirnije glave Porto docekamo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/juve-je ... ija/227405 ! Haha, pa ovo je nesto najgore sto sam ikad citao na ovom portalu!! Tacno da nije foruma, kontkatirao bi RAK haha !
Max Allegri
I treba nam ovakav trener, barem 2-3 godine, da se pojedini navijaci vrate u realnost.Mig_Mig je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/juve-je ... ija/227405 ! Haha, pa ovo je nesto najgore sto sam ikad citao na ovom portalu!! Tacno da nije foruma, kontkatirao bi RAK haha !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nadam se da je ovo neka prvoaprilska sala jer sa njim na klupi vratili bi se 10 god. Unazad
Vatra
A da se zamjenimo pa da dobijete Wengera?
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Etooooooo gaaaaaa

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.