PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

delinjo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la delinjo » 04 mar 2017, 02:44

TobeYarabi je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Vi apsolutno nikakve veze ne mozete imati sa tom temom. Mozete, dok komentarisete druge stadione u izgradnji.
mi smo FKS, najveci klub, sa najvecim stadionom u drzavi. ako osjetimo potrebu da nesto rekonstruisemo, to cemo uraditi bez prosjacenja, patetike, lizanja cmarova, livestreamova itd. trenutno smo zadovoljni sa nasim stadionom i zato ne radimo nista :kafa:
vasim stadionom ? HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 mar 2017, 02:50

TobeYarabi je napisao/la: mi smo FKS, najveci klub, sa najvecim stadionom u drzavi. ako osjetimo potrebu da nesto rekonstruisemo, to cemo uraditi bez prosjacenja, patetike, lizanja cmarova, livestreamova itd. trenutno smo zadovoljni sa nasim stadionom i zato ne radimo nista :kafa:
Ništa nabijamo komplekse postavljamo standarde ništa to :shock:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 03:21

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Evander je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakve su ovo truhle sa lavora...klub im je u teskom raspadu sad... Hajd sto ne dovode nikog..vec i ovi sto im igraju nece da produze. Nek se raspadnu kad su prodane duse. Nisu u stanju organizovati akciju da ne prodaju klub..jaki na prici a na djelima ODRON! FUJJJ kuknjava :sick: :sick: :roll: Nek im i taj Olimpic vrati namjestenu tekmu(ZATO SU ZUTE SVI DOBILI) onu 1:3 i onda ce tek pravo lice pokazati sa Sirokim i Slobodom. Ja ne znam kako mogu otici gore u Lavor da gledaju ublehu nakon kradje stoljeca u klubu???? [emoji38] :urnebes:
Je li te stid pomenuti namjestanje sa Olimpicom, a da ne pomenes svoj klub u toj prici?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Jel to nije namjestena tekma sa Vukovima 1:3???? I sad ovu sezonu sigurnih 6??? A vidjet cemo Siroki i Slobodu kako gubite bodove!!!
A ima li kakve veze ta utakmica sa vasom utakmicom sa Slavijom u istom kolu?
Mi smo morali pustiti Olimpic, a vi niste smjeli dobiti u Lukavici, da nas ne bi prestigli, jer finale kupa jos nije bilo odigrano.
I tako je bilo na kraju.
Koka popila mozak?
Opste je poznato da smo u opstanku Olimpica, na ustrb Borca, ucestvovali i vi i mi i to je nasa zajednicka bruka.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 mar 2017, 03:38, ukupno mijenjano 2 puta.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 mar 2017, 03:32

Evander objasnio :bow:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 mar 2017, 06:16

samirr je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la: mi smo FKS, najveci klub, sa najvecim stadionom u drzavi. ako osjetimo potrebu da nesto rekonstruisemo, to cemo uraditi bez prosjacenja, patetike, lizanja cmarova, livestreamova itd. trenutno smo zadovoljni sa nasim stadionom i zato ne radimo nista :kafa:
to se podrazumijeva :bih:
p.s. dobro jutro bagro prepucavacka :lol:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 04 mar 2017, 07:42

HeraklitMracni je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:slika

"„Prodati 500 desetogodišnjih po 1000 KM. Nemoguće. Nikada ne bih vjerovao onome ko to zamisli ali tada sam mudro šutio, možda sanjari i uspiju. A onda su bageri odnijeli stari istok a vrag odnio šalu…“, forumaš ŽDG reče !

slika
Kad se danas igraci ubodu na ekser :lol:
:lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 04 mar 2017, 08:23

TobeYarabi je napisao/la:
samirr je napisao/la:
to se podrazumijeva :bih:
p.s. dobro jutro bagro prepucavacka :lol:
TobeYarabi toplo preporucujem da upises akadamiju scenskih umjetnosti odsjek komedija,a sto se slatko nasmijah na sabahu :D :D :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 mar 2017, 08:33

Neka prica ko sta hoce, ova tribina,kako god se pare skupile, za svaku pohvalu. Ne bih volio uvrijediti Želju i njegove navijace, ali cinjenica je da je ljepse bilo na Piroti gostovati sve govori. Dakle, cestitke i uzivajte.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2017, 08:57

Ovo je samo početak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 mar 2017, 09:05

samocelik je napisao/la:Neka prica ko sta hoce, ova tribina,kako god se pare skupile, za svaku pohvalu. Ne bih volio uvrijediti Želju i njegove navijace, ali cinjenica je da je ljepse bilo na Piroti gostovati sve govori. Dakle, cestitke i uzivajte.
Ko je bio u Tuzli dok su pravili tribinu iza gola zna sta su neuslovi.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 mar 2017, 09:33

Evander je napisao/la: A ima li kakve veze ta utakmica sa vasom utakmicom sa Slavijom u istom kolu?
Mi smo morali pustiti Olimpic, a vi niste smjeli dobiti u Lukavici, da nas ne bi prestigli, jer finale kupa jos nije bilo odigrano.
I tako je bilo na kraju.
Koka popila mozak?
Opste je poznato da smo u opstanku Olimpica, na ustrb Borca, ucestvovali i vi i mi i to je nasa zajednicka bruka.
Ne lupaj gluposti zivota ti. Zeljeznicar je imao priliku da dobije i Celik i Rudar za 25.000KM i nije to uradio. Znaci haman milion smo mogli uzeti da ova garnitura pokusava utakmice zavrsavati van zelenog terena.

Drugo, da razjasnimo. Niti ste vi nastimali utakmicu protiv Olimpica niti mi protiv Slavije. Jeste eto, draze nam je 6 ionako sigurnih bodova protiv Olimpica nego haman milion KM. Sa vama je ista stvar, kakvi god lopovi u Upravi sjedili, draze im je u Europi uzeti toliki novac nego 6 ionako sigurnih bodova slijedece sezone.

Ti fakat lupas gluposti.

Drazi nam Olimpic i sest boba koje svakako imamo od jednog miliona minimalno hahhahahahahaha

Cinjenica je da ni FKZ ni FKS nisu nastimali utakmicu, sve ostalo su izmisljotine i degradiranje vlastitog kluba.
Životni saputnik! 1921

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 09:56

Vidi nije slag'o :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 mar 2017, 10:36

Jest ovaj AIK propao. :mrgreen:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 mar 2017, 10:44

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jest ovaj AIK propao. :mrgreen:
Ja i zaboravio na Krpićeve incidente.. :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 10:51

Evander je napisao/la: A ima li kakve veze ta utakmica sa vasom utakmicom sa Slavijom u istom kolu?
I tako je bilo na kraju.
Koka popila mozak?
Ne lupaj gluposti zivota ti. Zeljeznicar je imao priliku da dobije i Celik i Rudar za 25.000KM i nije to uradio. Znaci haman milion smo mogli uzeti da ova garnitura pokusava utakmice zavrsavati van zelenog terena.

Drugo, da razjasnimo. Niti ste vi nastimali utakmicu protiv Olimpica niti mi protiv Slavije. Jeste eto, draze nam je 6 ionako sigurnih bodova protiv Olimpica nego haman milion KM. Sa vama je ista stvar, kakvi god lopovi u Upravi sjedili, draze im je u Europi uzeti toliki novac nego 6 ionako sigurnih bodova slijedece sezone.

Ti fakat lupas gluposti.

Drazi nam Olimpic i sest boba koje svakako imamo od jednog miliona minimalno hahhahahahahaha

Cinjenica je da ni FKZ ni FKS nisu nastimali utakmicu, sve ostalo su izmisljotine i degradiranje vlastitog kluba.
Zar je moguce biti glup i nerealan kao ti?

Shvatas li ti ograniceni covjece da se radi napravljenog kruga vas, olimpica i nas, nista nije mijeljali, samo je olimpic bio na dobitku?
Da je Sloboda dobila, mi bi isli u Euopu. Da bi mi pustili Olimpica, morali smo imati garanciju da vi necete dobiti Slaviju. I sta bi na kraju?
Jesi toliko glup da to ne mozes shvatiti????

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 mar 2017, 10:54

Rokoko87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jest ovaj AIK propao. :mrgreen:
Ja i zaboravio na Krpićeve incidente.. :mrgreen:
Napravit cu incident, ma nek ide do davola sve. :mrgreen:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 mar 2017, 10:57

Sa onim ko te napravio tako razgovaraj. Ko je vama mogao garantovati da mi necemo dobiti Slaviju?! Samo mi smo vam mogli garantovati, a to je ono sto tvrdis.. Sta sada, zelis reci da nama milioni nisu drazi Olimpikovih sest bodova, koje svakako imamo i za koje se ne moramo ni namuciti? Nama je draze da vi odete u Europu i uzmete minimalno milion? Je li ti mene zayebavas ?!
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 04 mar 2017, 11:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Životni saputnik! 1921

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 11:01

Eisenbahner1921 je napisao/la:Sa onim ko te napravio tako razgovaraj. Ko je vama mogao garantovati da mi necemo dobiti Slaviju?! Sta, zelis reci da su nama milioni manje dragi od Olimpikovih sest bodova, koje svakako imamo i za koje se ne moramo ni namuciti? Je li ti mene zayebavas ?!
Vidi, mozemo se lagati i reci da to nije bilo nastimano i dogovoreno ;)

Ali ti si bar mudriji pa kazes "niste ni vi", jer znas da je to bio dogovor tri ekipe, ne mozes samo reci vi ste.
Po meni, to je licemjereno bilo sa nade i vase strane. Svi smo govorili hocemo jaku skracenu ligu, navijaci bl, bla i onda napravimo igranku da Borac ispadne, a Olimpic da ostane.

Znamo i ti i ja da je takodje Radnik prodavao tekme na kraju, da su i svi ostali sve stimali zadnjih par kola.

I koji milioni? Mi smo na ovaj nacin isto zavrsili. Da smo mi dobili Olimpica, a vi Slaviju isto bi bilo. Odnosno, koliko se sjecam, nama je samo bod trebao tad.
Ako ti mislis da je to sve regularno, onda si bas naivan. Neko je fakt mislio od vasih da u regularnoj tekmi mi ne mozemo uzeti bod Olimpicu?
Nemoj biti naivan ;)

Da i vi i mi u zadnjem kolu onako zijanimo od ponajslabijih ekipa u ligi, ma hajte molim vas.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 mar 2017, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 mar 2017, 11:06

Sinoc testiran agregat - radi kako treba, sve ide prema planu. ;)

Jos malo a onda put Doline. :opaopa:
- Zeljeznicar -

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 11:08

Zenzo je napisao/la:Sinoc testiran agregat - radi kako treba, sve ide prema planu. ;)

Jos malo a onda put Doline. :opaopa:
Kakve to ima veze sa prepucavanjima?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.