neki ameri to ne tvrde,neki tvrde,neki su ovdje pisali da su danilovic i ginobili igraci slicne kvalitete,neki spanci tvrde da je delibasic najbolji igrac reala svih vremena i tako dalje i tako dalje,ljudi svasta napisulumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@filip
Ako mene pamcenje dobro sluzi 87-89!?ako ne,sorry onda je jedna..
ne sluzi te pamcenje
To ne mijenja cinjenicu da Spanci tvrde da je najbolji,kao sto ameri tvrde da je top 5 u netsima.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
da,bas tako,velik igrac,treca petorka nba 1993.,treba li sta jos napisati,ali u realu nije najveci ikad sa samo jednom sezonom,pored jednog sabonisaKawhi je napisao/la:Real ima 9 titula prvaka Evrope i nijedna nije osvojena s Drazenom. Sto se njegove same kvalitete tice vjerovatno je drugi koji je zaigrao u Realu iza Sabonisa. Ali nije neko ko je ostavio najveci trag. Ne moze to biti s jednom sezonom.
Znam i za Mirzu, ludi su za njim. Vise ga cijene od nas, odnosno cijene ga koliko bi i mi trebali. Drazen je bio novi Mirza u Realu tada.
Nenormalno cijenim Drazena. On je neko ko treba biti svakom uzor. Jedan od najvecih radnika medju sportistima ikad. Obozavam gledati detalje iz njegove karijere. Al glupo mi je da se od njega pravi mit. Velik je on i ovako, nema potrebe da bude mit.
i ne samo sabonisa... realno, vece legende reala su corbalan, villalobos, brabender, birjukov, romay, herreros.... naravno, 99% ovih mladjih ne zna ni za jednog osim mozda za herrerosa posto je sada sportski direktor...filip13 je napisao/la:da,bas tako,velik igrac,treca petorka nba 1993.,treba li sta jos napisati,ali u realu nije najveci ikad sa samo jednom sezonom,pored jednog sabonisaKawhi je napisao/la:Real ima 9 titula prvaka Evrope i nijedna nije osvojena s Drazenom. Sto se njegove same kvalitete tice vjerovatno je drugi koji je zaigrao u Realu iza Sabonisa. Ali nije neko ko je ostavio najveci trag. Ne moze to biti s jednom sezonom.
Znam i za Mirzu, ludi su za njim. Vise ga cijene od nas, odnosno cijene ga koliko bi i mi trebali. Drazen je bio novi Mirza u Realu tada.
Nenormalno cijenim Drazena. On je neko ko treba biti svakom uzor. Jedan od najvecih radnika medju sportistima ikad. Obozavam gledati detalje iz njegove karijere. Al glupo mi je da se od njega pravi mit. Velik je on i ovako, nema potrebe da bude mit.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma nisam ni rekao da je Sabonis najveci. Rekao sam da je on najbolji kosarkas koji je ikad zaigrao za Real. Nije jedan od onih koji su ostavili najveci trag.KK_Bosna je napisao/la:i ne samo sabonisa... realno, vece legende reala su corbalan, villalobos, brabender, birjukov, romay, herreros.... naravno, 99% ovih mladjih ne zna ni za jednog osim mozda za herrerosa posto je sada sportski direktor...filip13 je napisao/la:da,bas tako,velik igrac,treca petorka nba 1993.,treba li sta jos napisati,ali u realu nije najveci ikad sa samo jednom sezonom,pored jednog sabonisaKawhi je napisao/la:Real ima 9 titula prvaka Evrope i nijedna nije osvojena s Drazenom. Sto se njegove same kvalitete tice vjerovatno je drugi koji je zaigrao u Realu iza Sabonisa. Ali nije neko ko je ostavio najveci trag. Ne moze to biti s jednom sezonom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
filip13 je napisao/la:da,bas tako,velik igrac,treca petorka nba 1993.,treba li sta jos napisati,ali u realu nije najveci ikad sa samo jednom sezonom,pored jednog sabonisaKawhi je napisao/la:Real ima 9 titula prvaka Evrope i nijedna nije osvojena s Drazenom. Sto se njegove same kvalitete tice vjerovatno je drugi koji je zaigrao u Realu iza Sabonisa. Ali nije neko ko je ostavio najveci trag. Ne moze to biti s jednom sezonom.
Nisam rekao da je najvise titula uzeo,nego da nikad bolji nije igrao..Ehhh,sada nekom je Sabonis bolji a nekom Dalipagic...
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:da,bas tako,velik igrac,treca petorka nba 1993.,treba li sta jos napisati,ali u realu nije najveci ikad sa samo jednom sezonom,pored jednog sabonisaKawhi je napisao/la:Real ima 9 titula prvaka Evrope i nijedna nije osvojena s Drazenom. Sto se njegove same kvalitete tice vjerovatno je drugi koji je zaigrao u Realu iza Sabonisa. Ali nije neko ko je ostavio najveci trag. Ne moze to biti s jednom sezonom.
Nisam rekao da je najvise titula uzeo,nego da nikad bolji nije igrao..Ehhh,sada nekom je Sabonis bolji a nekom Dalipagic...
da,a nekom petrovic,kako kome,ne znam da je zvanicno real objavio da je taj i taj po nekom njihovom izboru najbolji igrac koji je igrao za njih
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ono Mirza dosad držao rekord?BernardBarnjak je napisao/la:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@kawhi, cini mi se da jeste...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jeste, Mirza držao rekord od prošle sezone sa 179.BernardBarnjak je napisao/la:@kawhi, cini mi se da jeste...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
vedoz je napisao/la:Jeste, Mirza držao rekord od prošle sezone sa 179.BernardBarnjak je napisao/la:@kawhi, cini mi se da jeste...
Ma znao je on to, nego zeza, mucki provokator je to
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Što bih provocirao za to?BernardBarnjak je napisao/la:vedoz je napisao/la:Jeste, Mirza držao rekord od prošle sezone sa 179.BernardBarnjak je napisao/la:@kawhi, cini mi se da jeste...
Ma znao je on to, nego zeza, mucki provokator je to
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nurkic wears shirt with GF's face, warning to admirers...

BernardBarnjak je napisao/la:Nurkic wears shirt with GF's face, warning to admirers...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Sreca pa Morey ne matchira onaj ugovorBernardBarnjak je napisao/la:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.