Hvala unaprijed

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Noup, samo dijelimorbi je napisao/la:krmpotich je napisao/la: Jel ovo tvoj kanal?
https://gyazo.com/079280f6abdc9dc55f8b93dab0111c41Chstal je napisao/la:moze li neko komentar baciti na NBA? sta odigrati?
Rose 17,5 preko, otpustili su Jenningsa pa je Rose prakticno jedini play u NY
Porzingis 17,5 preko, ako ne moze natrpati Okafora nek se okane kosarke
Saric 17,5 preko, ruki mjeseca na istoku igrat ce preko 30 minuta
Bazemore 11,5 preko, u posljednje vrijeme usao u formu mislim da bi na poluvremenu trebao proci
James 27,5 ISPOD, u posljednjih 10 utakmica prosjek 25 poena. Puno igra i puno se trosi, mislim da ga moze Sefolosha spusiti ispod 27 poena
Ono sto svi igraju:
Cleveland 2
New York 2
San Antonio 2
Lakers-Boston 2
inadian89 je napisao/la:vozdra raja, jel moze sutra kakav tiket "sigurica" 4-5 kvota.
Hvala unaprijed
Mogu ti reći da je ovaj prvi sistem baš fin. Vjerovatno ću prepisati ovaj čitav i dodati nešto po svom.Monolog je napisao/la:S obzirom da je lijep dan i da planiram makar do kasnog poslijepodneva pobjeći, sad bacih nekoliko sistemna, pa hajde da zalijepim ovdje nekoliko duhova koje pobacah na milion tiketića u nadi da će biti makar 120.000 KM isplate.![]()
Llorente (SWA)
Sigurdsson (SWA)
Mane (LIV)
Arnautović (STK)
Džeko (ROM)
Lucas (PSG)
Sanchez (ARS)
Vardy (LEI)
Manchester - Bournemouth crveni karton
Hoffenheim - Ingolstadt crveni karton
Werder - Darmstadt crveni karton
West Brom - Crystal Palace jedanaesterac
Mainz - Wolfsburg jedanaesterac
M'Gladbach - Schalke jedanaesterac
Eibar - Real jedanaesterac
Barcelona - Celta jedanaesterac
Watford - Southampton jedanaesterac
![]()
Od "čudnih" tiketa, bacih šesticu na ovaj:
Werder - Darmstadt H1 (2.8)
Roma - Napoli 1&3+ (2.77)
Swansea - Burnley 1 (2)
Leicester - Hull H1 (3.2)
Sretno svima.
jedan karton nedostajaogambler1899 je napisao/la:Bayern 2 1.4
Real 2 1.85
Roma korneri 1.5
Liverpool kartoni 1.65
Leicester 1 1.9
Mrsko mi ponovo slušati, ali mislim da su ovi parovi svi parovi dobitni. Dobra kvota 8 na tri para prođe. Svaka častkrmpotich je napisao/la:inadian89 je napisao/la:vozdra raja, jel moze sutra kakav tiket "sigurica" 4-5 kvota.
Hvala unaprijed
Civa je napisao/la:Mrsko mi ponovo slušati, ali mislim da su ovi parovi svi parovi dobitni. Dobra kvota 8 na tri para prođe. Svaka častkrmpotich je napisao/la:inadian89 je napisao/la:vozdra raja, jel moze sutra kakav tiket "sigurica" 4-5 kvota.
Hvala unaprijed
5,80 na wwin, na veliki ulog je razlika velikaPrinceofVeresija je napisao/la:Za sutra
Juventus
Basel
Monaco
Feyenoord
Sporting
Na veliki ulog 5.17 kvota Premier
Ispraceno bez Lopeza..mirzatele je napisao/la:Morris 15.5 više
Towns 22.5 više
Middleton 14.5 više
Lopez 19.5 manje
Zeller 10.5 više
Morris uvijek motivisan protiv sixersa, u odličnoj je formi..Towns u u februaru nije nijednom bio ispod ove granice, jedna od utakmica bila je i protiv spursa i lagano je prešao..Middleton postao starter nakon povratka od ozljede, prošle dvije utakmice 21 i 19 poena..Lopeza će Nurkic zaključati i Zeller u odsustvu dva Kaminskog i Plumlea ostaje jedini centar + jokic rupetina u odbrani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.