Subic glumi povredu, raspali smo se na zimu samo nam nisu javili, pustamo Radniku i Zeljeznicaru bodove u ligi za prvaka ako udjemo tu
Pozdrav svima i na Tusanj danas
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kako ces sad platu zaradit ako se odjavispinoglavi je napisao/la:Odjavljujem se i ja s teme, uzivajte u tom sto radite
Ne mozes da bijes ljude bez posljedicaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nije ni dosao kako treba, de da se odma zajebe![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nemilosr ... ica/227230
pinoglavi je napisao/la:Odjavljujem se i ja s teme, uzivajte u tom sto radite
Subic glumi povredu, raspali smo se na zimu samo nam nisu javili, pustamo Radniku i Zeljeznicaru bodove u ligi za prvaka ako udjemo tu![]()
Hvala Bogu. Ne znam samo otkud ti toliko vremena da repliciras na svaku, od 20 postova dnevno 10 je tvojih. Idi bolan nategni sta, nadji sebi kakvu curicu, kakvog posla barem ako ti pic.ka ne ide od ruke... Sjasi malo legendo, ovo ti je najpametniji potez sto si uradio.pinoglavi je napisao/la:Odjavljujem se i ja s teme, uzivajte u tom sto radite
Subic glumi povredu, raspali smo se na zimu samo nam nisu javili, pustamo Radniku i Zeljeznicaru bodove u ligi za prvaka ako udjemo tu [emoji106]
Probisvjet je napisao/la:
Ti nam dodjes kako svestenik koji nas uci da vjerujemo u nesto sto ne vidimo.
Ista kao sto je bila kad smo se borili za 1. mjesto kad smo gledali znance fudbala na djelu kad je se vjerovalo upravi i predsjedniku kad se je jedva cekala utakmicaAerials je napisao/la:Koliko je sad ulaznica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.