tipicni primjer primitivnog pitara...kole78 je napisao/la:Nemojte vi ništa da se "bojite" jer vas treba da boli **** za nas i zato ****. Sad kao lafo vi se nešto brinete a boga molite da izgubimo, što je i normalono, ni ja vas ne volim ali zato i ne komentarišem vaša gostovanja. Smradovi plavi. LONG LIVE THE F.K.SARAJEVOnedaTM87 je napisao/la:Bojim se da nikad vise nece htjeti pustiti ovoliko ljudi jer u zadnje vrijeme zatvaraju onaj drugi dio tribine jer se desavalo da pocne kamenjanje sa tog dijela tribine na drugi tako da sada samo puste pola tribine da se napuni, nazalost :/
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Jesen blistavu i zlatno proljeće...
Ako konačno postignemo to, da jedinstveni (igrači, uprava i navijači) krenemo u borbu za obje titule, ne može nam niko ništa.
Jer mi smo Sarajevo, a ostali su q...
Ako konačno postignemo to, da jedinstveni (igrači, uprava i navijači) krenemo u borbu za obje titule, ne može nam niko ništa.
Jer mi smo Sarajevo, a ostali su q...

-
U prostorijama FK Sarajevo održana je press konferencija na kojoj su se novinarima obratili šef stručnog štaba bordo momčadi Mirza Varešanović i Alen Avdić. Varešanović i Avdić su optimistični pred duel sa Slavijom, te najavljuju ofanzivnu igru od prve minute.
"U nedjelju nas očekuje dosta težak susret. Igramo protiv Slavija koja je slavila u 1. kolu i neće biti niti malo lako. Međutim, mi smo uvjereni u svoje kvalitete i očekujemo dobar rezultat. Od prve minute ćemo krenuti ofanzivno."
"Atmosfera u momčadi je sjajna. U Istočnom Sarajevu neću moći računati na usluge Harisa i Kenana Handžića, te Denisa Čomora. Ponavljam, krenut ćemo ofanzivno i svaki rezultat sem pobjede za nas bi bio neuspjeh", rekao je Varešanović, te se osvrnuo na eventualni dolazak Almedina Hote u bordo momčad.
"Nemamo šta skrivati. Hoti smo na stol stavili ponudu i sada očekujemo njegov odgovor. Radi se o iskusnom igraču koji bi nam bio od velike korisiti", istakao je Varešanović.
"Pripreme smo odradili fenomenalno. Što se mene lično tiče mogu vam reći da nikad nisam bio spremniji. S nestrpljenjem očekujem prvi susret i nadam se da ćemo uz pomoć naših vjernih navijača doći do pobjede u Istočnom Sarajevu", rekao je Avdić.
Prema dogovoru čelnih ljudi Slavije i Sarajeva navijačima bordo momčadi pripalo je 1.000 ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 7 KM.
SRCEM IGRAJTE !
"U nedjelju nas očekuje dosta težak susret. Igramo protiv Slavija koja je slavila u 1. kolu i neće biti niti malo lako. Međutim, mi smo uvjereni u svoje kvalitete i očekujemo dobar rezultat. Od prve minute ćemo krenuti ofanzivno."
"Atmosfera u momčadi je sjajna. U Istočnom Sarajevu neću moći računati na usluge Harisa i Kenana Handžića, te Denisa Čomora. Ponavljam, krenut ćemo ofanzivno i svaki rezultat sem pobjede za nas bi bio neuspjeh", rekao je Varešanović, te se osvrnuo na eventualni dolazak Almedina Hote u bordo momčad.
"Nemamo šta skrivati. Hoti smo na stol stavili ponudu i sada očekujemo njegov odgovor. Radi se o iskusnom igraču koji bi nam bio od velike korisiti", istakao je Varešanović.
"Pripreme smo odradili fenomenalno. Što se mene lično tiče mogu vam reći da nikad nisam bio spremniji. S nestrpljenjem očekujem prvi susret i nadam se da ćemo uz pomoć naših vjernih navijača doći do pobjede u Istočnom Sarajevu", rekao je Avdić.
Prema dogovoru čelnih ljudi Slavije i Sarajeva navijačima bordo momčadi pripalo je 1.000 ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 7 KM.
SRCEM IGRAJTE !
HORDE BODRE TE SRCEM IGRAJTE ALE ALE AOO.... ALE ALE AOO PJESMA NOSI TE SVE DO POBJEDE 

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
JUUURIIIIIISSSS
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Navijačima bordo momčadi pripalo je 1.000 ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 7 KM.
Koji ceigani trebali su b arem dvije milje
Sta je draagi strah hahahahah

Koji ceigani trebali su b arem dvije milje

Sta je draagi strah hahahahah

Rekli su tako i za Tuzlu 150 pa nas ode 500-600Silkoni je napisao/la:Navijačima bordo momčadi pripalo je 1.000 ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 7 KM.
Koji ceigani trebali su b arem dvije milje![]()
![]()
Sta je draagi strah hahahahah![]()
![]()
![]()
bice nas preko 1000 u to sam uvjeren
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
Ko god dodje uci ceSilkoni je napisao/la:Navijačima bordo momčadi pripalo je 1.000 ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 7 KM.
Koji ceigani trebali su b arem dvije milje![]()
![]()
Sta je draagi strah hahahahah![]()
![]()
![]()

Treba se malo poigrati sa malom lukavicom hehehehehehe

Ma ući će svi koji budu išli. Samo nek grme Horde a igrači nek daju sve od sebe. Prva nam je tekma, biće teško ali očekujem pobjedu! Dovoljno je i 0:1.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Malo me strah prevelikog optimizma. Odavno nisam ovako jako želio pobjedu svog tima, odavno nisam ovako iščekivao neku utakmicu. Raduje me sve što se desilo u klubu, što je hvala dragom Bogu sve krenulo nabolje, atmosfera u ekipi je zaista fenomenalna, samo kakva se poželjeti može i sve nam to daje razlog i motiv više da očekujemo pobjedu voljenog kluba. Iako smo realno prema igračkom kadru za nijansu slabiji nego prošle sezone, puno drugih stvari ide nama u korist i to moramo iskoristiti te uz veliku pomoć Hordi pobjediti dosta oslabljenu Slaviju. Idemo po prva 3 boda !
Svi u napad jedan je Hase !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Pa karte su preskupe.
Da bar ima LED pa moglo bi se i platiti,ali ovako nikako
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
aee razligu odavderumbalija je napisao/la:Pa karte su preskupe.

[youtube][/youtube]
Malo zagrijavanja....
Samo za nasu ljubav najvecu
Malo zagrijavanja....
Samo za nasu ljubav najvecu
Oduzilo se ovo vrijeme do tekme sa Slavijom, meni ubjedljivo najdraze gostovanje.formance je napisao/la:Malo me strah prevelikog optimizma. Odavno nisam ovako jako želio pobjedu svog tima, odavno nisam ovako iščekivao neku utakmicu. Raduje me sve što se desilo u klubu, što je hvala dragom Bogu sve krenulo nabolje, atmosfera u ekipi je zaista fenomenalna, samo kakva se poželjeti može i sve nam to daje razlog i motiv više da očekujemo pobjedu voljenog kluba. Iako smo realno prema igračkom kadru za nijansu slabiji nego prošle sezone, puno drugih stvari ide nama u korist i to moramo iskoristiti te uz veliku pomoć Hordi pobjediti dosta oslabljenu Slaviju. Idemo po prva 3 boda !
Kad Dobrinjom zagrmi nasa pjesma!!!!

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Evo raja novi kolacic dosao,upravo sam sad sa treninga sarajeva i moram reci da nikad nismo bolje pojacanje doveli od damira kojasevica,starasan je,i jos nesto zanimljivo a to je da je lede takodje gledao trening da li neko zna nesto visee bio je u drustvu ja mislim svog menadjera pa se nadam da ce se dogovoriti sa upravom i da ce uskoro potpisati za nas et toliko
-
- Kontakt:
Hajmo loma prijavljujte se i saljite dalje magar ko vrati

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Sa Ledetom i Hotom u pohod na titulurimaa je napisao/la:Evo raja novi kolacic dosao,upravo sam sad sa treninga sarajeva i moram reci da nikad nismo bolje pojacanje doveli od damira kojasevica,starasan je,i jos nesto zanimljivo a to je da je lede takodje gledao trening da li neko zna nesto visee bio je u drustvu ja mislim svog menadjera pa se nadam da ce se dogovoriti sa upravom i da ce uskoro potpisati za nas et toliko
Samo ti i niko vise....
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

sta to pricaju da se karte kupuju u udruzenju na ciglanama ?? zna li neko nesto o tome ??
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
na bwin-u Slavija - Sarajevo 2.45 2.90 2.15
nez da li je pretjerano ili ste se vi stvarno pojacali

nez da li je pretjerano ili ste se vi stvarno pojacali

FC Manchester United
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, HariTz, HordeSaSjevera, Kera1403, Vutra i 71 gost.