Hajduk Split
Re: Hajduk
Cestitam,...svu srecu vam zelim 
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Sad sam procitao na Indexu, izgleda da je Hajduk izbacivanjem Dinama preuzeo i njihov koeficijent, tako je nositelj u iducem kolu.
- M. Scofield
- Kontakt:
To nije istina, bio bi nositelj da je izvlačenje bilo prije nego se utakmica odigrala kao u dva prethodna pretkola,The Game je napisao/la:Sad sam procitao na Indexu, izgleda da je Hajduk izbacivanjem Dinama preuzeo i njihov koeficijent, tako je nositelj u iducem kolu.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
Audere est Facere
- M. Scofield
- Kontakt:
Mogući protivnici Hajduka:
CSKA
Leverkusen
PSG
Unirea
Feyenoord
Ždrijeb danas u 13:30
CSKA
Leverkusen
PSG
Unirea
Feyenoord
Audere est Facere
- Thunderstruck
- Kontakt:
Cestitke na odlicnoj pobjedi
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
"Ma kakve vuvuzele, Torcida stvara pravi pakao!"
RUMUNJSKI mediji pod dojmom su sinoćnje utakmice, no ponajprije Torcide. Oni koji su uživo prisustvovali utakmici na Poljudskom stadionu u stranu guraju samu utakmicu, a veliku pažnju svojih stupaca posvetili su baš tribinama za koje kažu da su jedan nepojmljiv fenomen za rumunjski nogomet.
"Ovakvu atmosferu volio bi imati bilo koji klub na svijetu, ovo je nevjerojatno. Izgubiš 3:1 i svejedno te dočeka 30 tisuća optimista", ističe Sport.ro.
Posebno očarani i duhoviti bili su novinari Gsp.ro koji pod naslovom "Ma kakve vuvuzele, Torcida stvara pravi pakao", pišu:
"Orila se pjesma na prepunom stadionu čitavih 90 minuta, pa čak i dva sata prije i dva sata poslije same utakmice. Za Torcidu koja je inače na lošem glasu postojala je samo jedna momčad, ona Hajdukova. Naši igrači ih uopće nisu interesirali, kao ni malobrojni rumunjski navijači. Njima je bilo samo do pjesme i veselja, veličanstveno."
"Kad bi mi imali ovakvu podršku u Bukureštu, siguran sam da bismo osvojili Ligu prvaka", izjava je to Cristijana Borceua koju u svom tekstu o Torcidi prenosi ProSport.ro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
RUMUNJSKI mediji pod dojmom su sinoćnje utakmice, no ponajprije Torcide. Oni koji su uživo prisustvovali utakmici na Poljudskom stadionu u stranu guraju samu utakmicu, a veliku pažnju svojih stupaca posvetili su baš tribinama za koje kažu da su jedan nepojmljiv fenomen za rumunjski nogomet.
"Ovakvu atmosferu volio bi imati bilo koji klub na svijetu, ovo je nevjerojatno. Izgubiš 3:1 i svejedno te dočeka 30 tisuća optimista", ističe Sport.ro.
Posebno očarani i duhoviti bili su novinari Gsp.ro koji pod naslovom "Ma kakve vuvuzele, Torcida stvara pravi pakao", pišu:
"Orila se pjesma na prepunom stadionu čitavih 90 minuta, pa čak i dva sata prije i dva sata poslije same utakmice. Za Torcidu koja je inače na lošem glasu postojala je samo jedna momčad, ona Hajdukova. Naši igrači ih uopće nisu interesirali, kao ni malobrojni rumunjski navijači. Njima je bilo samo do pjesme i veselja, veličanstveno."
"Kad bi mi imali ovakvu podršku u Bukureštu, siguran sam da bismo osvojili Ligu prvaka", izjava je to Cristijana Borceua koju u svom tekstu o Torcidi prenosi ProSport.ro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sa Feyenoordom i Unireom bi se dalo igrati,protiv ostalih Hajdukuve sanse su minimalne.M. Scofield je napisao/la:Mogući protivnici Hajduka:
CSKA
Leverkusen
PSG
Unirea
Feyenoord
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vidio sam i ja to sad, a sinoc sam procitao ovo iz mog gornjeg posta...moja greskaM. Scofield je napisao/la:To nije istina, bio bi nositelj da je izvlačenje bilo prije nego se utakmica odigrala kao u dva prethodna pretkola,The Game je napisao/la:Sad sam procitao na Indexu, izgleda da je Hajduk izbacivanjem Dinama preuzeo i njihov koeficijent, tako je nositelj u iducem kolu.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
- King Kenny
- Kontakt:
svaka cast hajduku na prolazu pa aBd da nastave s dobrim igrama i da doguraju sto dalje...sretno BILI 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
da hocemo dobiti francuze.. njihovi navijaci su face, nek dodju u split da nauce i usput da izgube 
Hajduk ponovo protiv Rumuna,sada je protivnik Unirea,odlican zrijeb za Hajduk kad se pogleda koga su moglu dobiti 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
jbt ovi klubovi iz hnl-a imaju sriće ko **** vitamina....ne prođu li sad u grupnu fazu,neće nikad...
Sigurno ekipa protiv koje se moze igrati, ali je cinjenica i da su mnoooogo kvalitetniji od Dinama...tako da treba biti vrlo oprezan
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Hajduk sa Unireom Urziceni,imaju realne šanse za prolazak Hajduk 
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Dobili su najlakšeg protivnika, tako da se nemaju pravo žaliti ako ispadnu.
The Game je napisao/la:Svaka cast majstoreBarney Stinson je napisao/la:Veceras 3:0 i dosta nam![]()
![]()
Nisam gledao tekmu veceras, bio sam na reprezentaciji...a buraz kad mi je javio rezultat poslije izlaska iz dvorane, bukvalno sam skakao po cesti![]()
![]()
![]()
Al poslije, vraamo se kuci, a rodjak govori Hajduk ti je 3-2 zavrsiomalo je reci da me sto znojeva oblilo, u sebi sam ispsovo sve sto mi je palo na pamet
![]()
Uglavnom, cestitke momcima na sjajnom rezultatu, uz nadu da ce nas u 4. kolu zapasti neki protivnik protiv kojeg se moze igrati.
Probio si mi glavu, sta koliko su igrali i slicno...
Cestitke za Hajduk...
Posebno mom prijatelju Barneyu Stinsonu....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Prvo cestitke za plasman dalje i mnogo srece u nastavku sezone.
Drugo dobili ste najlakseg protivnika iz ove grupe,no ova ekipa je itekako opasna.Imaju veoma dobrog trenera Levya koji zna zanat.Imaju neke dobre igrace Semedo,Brandan,Bordeanu...i Hajduk ce morati zapeti za prolaz.
Drugo dobili ste najlakseg protivnika iz ove grupe,no ova ekipa je itekako opasna.Imaju veoma dobrog trenera Levya koji zna zanat.Imaju neke dobre igrace Semedo,Brandan,Bordeanu...i Hajduk ce morati zapeti za prolaz.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ova Unirea je nezgodan protivnik, znamo gdje su se plasirali prosli put, sad nisam toliko upoznat sa sadasnjim timom toliko, al eto, po Devilovim postovima, nisu puno oslabili. Sretno...
naravno da tim koji je igrao i ligu prvaka nije lak protivnik ali sanse su 50:50 igraju se 2 utakmice a tu je prolaz uvijek neizvjesan
.
PREMA informacijama koje stižu iz Rumunjske, Hajdukov sljedeći protivnik u Europa ligi našao se u totalnom kaosu. Financijska situacija u klubu je teška, igrači nisu mjesecima primili plaće, a predsjednik kluba i trener ponudili su ostavke.
Nakon privatnog razgovora s Dumitruom Buscaruom, koji je kao vlasnik kluba u njega investirao milijune eura i doveo klub do povijesnog naslova prvaka, Stoica je napustio klub u teškoj financijskoj situaciji. Igrači nisu primili plaću posljednjih nekoliko mjeseci. Mihail Stoica nakon tri godine na čelu rumunjskog kluba Unireae odlazi zbog teške financijske situacije, a u znak solidarnosti s predsjednikom ostavku je ponudio i izraelski trener Roni Levi.
"U klub me doveo Mihai Stoica. Ako on odlazi, odlazim i ja", kratko je komentirao Levi.
"Hvala vam za ugodnu suradnju, ali ne mogu nastaviti. Žao mi je što napuštam najjače i najbolje igrače. Bila mi je čast raditi s vama", rekao je igračima predsjednik na odlasku Mihai Stoica.
Stoica: Odlazim tužan, ali ponosan na sve što smo postigli
"Žao mi je što nisam uspio nagovoriti Buscarua da vam isplati barem dio plaća", dodao je Stoica razočaran što nije mogao ispuniti obećanje dano igračima uoči utakmice sa Zenitom o rješavanju barem dijela dugovanja prema igračima. Ostatak svojih razmišljanja objavio je u otvorenom pismu na svojim službenim stranicama.
"Večeras je završilo najljepše razdoblje u mojoj karijeri. Tužan sam zbog rastanka. Imao sam priliku raditi sa dobrim vlasnikom, trenerima Petrescuom i Levijem, vrlo talentiranim i spodobnim ljudima. Ponosan sam na sve što smo postigli s ovim klubom", stoji između ostalog u pismu.
Situacija za klub još je gora jer igračima ne mogu biti isplaćene plaće, pa će dobar dio njih dobiti slobodne papire, dok će ostali biti prodani ispod cijene kako bi se skupio novac. Igrači do sada, unatoč neplaćanju, nisu tražili slobodne papire zahvaljujući upravo Stoici, ali njegovim odlaskom momčad je demoralizirana i očekuje se da će velik broj njih sljedećih dana predati zahtjev za raskidom ugovora.
Vlasnik kluba Dumitru Buscaru odbio je razgovarati s rumunjskim medijima.
Ako je tekst istinit, jos par stvari koje idu u prilog Hajduku.
Nakon privatnog razgovora s Dumitruom Buscaruom, koji je kao vlasnik kluba u njega investirao milijune eura i doveo klub do povijesnog naslova prvaka, Stoica je napustio klub u teškoj financijskoj situaciji. Igrači nisu primili plaću posljednjih nekoliko mjeseci. Mihail Stoica nakon tri godine na čelu rumunjskog kluba Unireae odlazi zbog teške financijske situacije, a u znak solidarnosti s predsjednikom ostavku je ponudio i izraelski trener Roni Levi.
"U klub me doveo Mihai Stoica. Ako on odlazi, odlazim i ja", kratko je komentirao Levi.
"Hvala vam za ugodnu suradnju, ali ne mogu nastaviti. Žao mi je što napuštam najjače i najbolje igrače. Bila mi je čast raditi s vama", rekao je igračima predsjednik na odlasku Mihai Stoica.
Stoica: Odlazim tužan, ali ponosan na sve što smo postigli
"Žao mi je što nisam uspio nagovoriti Buscarua da vam isplati barem dio plaća", dodao je Stoica razočaran što nije mogao ispuniti obećanje dano igračima uoči utakmice sa Zenitom o rješavanju barem dijela dugovanja prema igračima. Ostatak svojih razmišljanja objavio je u otvorenom pismu na svojim službenim stranicama.
"Večeras je završilo najljepše razdoblje u mojoj karijeri. Tužan sam zbog rastanka. Imao sam priliku raditi sa dobrim vlasnikom, trenerima Petrescuom i Levijem, vrlo talentiranim i spodobnim ljudima. Ponosan sam na sve što smo postigli s ovim klubom", stoji između ostalog u pismu.
Situacija za klub još je gora jer igračima ne mogu biti isplaćene plaće, pa će dobar dio njih dobiti slobodne papire, dok će ostali biti prodani ispod cijene kako bi se skupio novac. Igrači do sada, unatoč neplaćanju, nisu tražili slobodne papire zahvaljujući upravo Stoici, ali njegovim odlaskom momčad je demoralizirana i očekuje se da će velik broj njih sljedećih dana predati zahtjev za raskidom ugovora.
Vlasnik kluba Dumitru Buscaru odbio je razgovarati s rumunjskim medijima.
Ako je tekst istinit, jos par stvari koje idu u prilog Hajduku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.