Kao prvo protiv tog lupanja sam, samo sam naveo primjer, kao drugo igrači nisu krivi što su takvi i što im je većini kvaliteta za lige za opstanak, a i ne vidim ništa loše u njihovom ponašanju, uvik je bilo onih koji su izlazili i uvik će ih bit, meni osobno to ne smeta, ali kad vidim po nekim komentarima da se žuga nekima što idu u igraonu hah, e takve žugatore treba po meni dobro nalemat i polupat...ljutinar je napisao/la:
Ne mogu se ni igrači polupat kad bi se zeljelo to, a kamoli netko drugi...
Zato što bi svi fino pisali po forumu a za nista drugo niste spremni, sve se može kada se hoce.Preduvjet za bilo šta je osim pisanja na forumu pratiti klub na domaćim i gostujućim utakmicama, podržavati ih i kada ne ide, stvarati pritisak. Nije isto kada to radi 50-100 ljudi ili 200-300. Sami smo krivi što se igrači i svi ostali ponašaju kako ponašaju.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
E vidis meni to smeta,izlasci po pinku,gaudeamusu,po igraonama kako si rekao.Igraju ko zadnje pi.cke,boli ih neka stvar za klub,a zabavljaju se,nemoze to tako.Kako je rekao jedan momak,sedmi na tabeli,prvi u pinku,nemoze to tako,ajde da oni pokazuju nesto na terenu onda bih ih pustio da rade sta hoce ali ovako sam protiv izlazaka i svega toga.
Igraj Široki ti si najbolji!
Kako to nemaju kvalitet za LZP?sb1996 je napisao/la:Kao prvo protiv tog lupanja sam, samo sam naveo primjer, kao drugo igrači nisu krivi što su takvi i što im je većini kvaliteta za lige za opstanak, a i ne vidim ništa loše u njihovom ponašanju, uvik je bilo onih koji su izlazili i uvik će ih bit, meni osobno to ne smeta, ali kad vidim po nekim komentarima da se žuga nekima što idu u igraonu hah, e takve žugatore treba po meni dobro nalemat i polupat...ljutinar je napisao/la:
Ne mogu se ni igrači polupat kad bi se zeljelo to, a kamoli netko drugi...
Zato što bi svi fino pisali po forumu a za nista drugo niste spremni, sve se može kada se hoce.Preduvjet za bilo šta je osim pisanja na forumu pratiti klub na domaćim i gostujućim utakmicama, podržavati ih i kada ne ide, stvarati pritisak. Nije isto kada to radi 50-100 ljudi ili 200-300. Sami smo krivi što se igrači i svi ostali ponašaju kako ponašaju.
Pa pogledaj roster i nemoj mi rec da su jaci od nas bili i jesu Metalleghe, Vitez, Mladost DK, Krupa, Radnik, Sloboda itd
Mislim da ne, samo je pitanje volje, želje, borbe, htjenja i na kraju i malo sreće. Citava liga je li-la kvaliteta..
@brig zar ti je onaj sastav iz prvog dijela bio kvalitetan?
zrinjski - krupa 1
krupa - čelik x
vitez - krupa x
široki - radnik 1
sarajevo - široki 1
široki - olimpik 1
široki 32 (bolji međusobni omjer)
krupa 32
jedan od mogućih scenarija, ali kako je počelo nikad se ne zna.....
krupa - čelik x
vitez - krupa x
široki - radnik 1
sarajevo - široki 1
široki - olimpik 1
široki 32 (bolji međusobni omjer)
krupa 32
jedan od mogućih scenarija, ali kako je počelo nikad se ne zna.....
Po meni ako zelimo bit sigurni moraju se pobjedit Radnik i Olimpic,a na kosevu bod bi bio ko kuca.
Sto se Krupe tice,ja mislim da oni ni jednu od ove 3 nemaju sanse da pobjede,protiv zrinjskog nemaju sansi,Celik potpuno druga ekipa(idemo Celik) a protiv Viteza mogu do boda najvise,zaebana su ekipa vitezani.
Sto se Krupe tice,ja mislim da oni ni jednu od ove 3 nemaju sanse da pobjede,protiv zrinjskog nemaju sansi,Celik potpuno druga ekipa(idemo Celik) a protiv Viteza mogu do boda najvise,zaebana su ekipa vitezani.
Bod na koševu ko kuća....izgledno je da nam je krupa jedina šansa, sumnjam da će sloboda kiksati protiv jajčana96BadBoy je napisao/la:Po meni ako zelimo bit sigurni moraju se pobjedit Radnik i Olimpic,a na kosevu bod bi bio ko kuca.
Nije moglo bolje vrijeme za utakmicu, cvike na glavu i napokon na Pecaru nakon skoro 4 mjeseca
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Prenosi li itko?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Arenasb1996 je napisao/la:Prenosi li itko?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Arena 6 Hr i Arena 2 ova bosansko-srpska,al nista prijenos,idemo svi na Pecaru,Krupa se cini laksa za preskociti od Slobode
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Pantarei79
- Kontakt:
Hoće li biti otvorena južna tribina, ima li itko info?
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Neće.Pantarei79 je napisao/la:Hoće li biti otvorena južna tribina, ima li itko info?
...
- Evolve
- Kontakt:
Ajde u k.... sve....
- Evolve
- Kontakt:
Nismo mogli drugoligase u pripremama, budućeg drugoligaša u nas i Bijeljince na Pecari a misliš Sarajeva dobiti. Manje živciranja i vratiti se u realnost. A to je -nemamo igru,nemamo igrače,nemamo momčad. I to je to.Evolve je napisao/la:Ostali neporazeni na Pecari!
U SA po 3 boda!
Heh
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Post mi je bio malo sarkasticanPERO1234 je napisao/la:Nismo mogli drugoligase u pripremama, budućeg drugoligaša u nas i Bijeljince na Pecari a misliš Sarajeva dobiti. Manje živciranja i vratiti se u realnost. A to je -nemamo igru,nemamo igrače,nemamo momčad. I to je to.Evolve je napisao/la:Ostali neporazeni na Pecari!
U SA po 3 boda!
Heh
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, DoktorXabaras, Uprava i 17 gostiju.