A
I
D
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako su svi dostupni, to je to za Travnik!adem993 je napisao/la:Pavlovic
Kadusic. Kovacevic. Balic. Ivetic
Rustemovic. Radovac
Livak. Husejnovic Andjusic
Bekic
Postava za Travnika
Prizvah ja Saida danasEvander je napisao/la:Saide, dokazi da smo svi u krivu bili.
P.S. vrijeme idealno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Dulja je i kod Jesica bio na krilu pa je onu jesenju polusezonu bio najjaci u ligi, veci dio karijere igra na toj poziciji i moze to igrati pogotovo kad u sredini imas nekog ko zna podvaliti loptu a to je Said i tako i trebamo igrati, sad izbaciti Hebibovica ili Crnkica je jedina nedoumica, mada bih ja prije Hebibovica izbacio, al eto vidjet cemo sta i kako Cala razmisljastreetstyle je napisao/la:Dulja je bio kod uhljupa Hurte krilo, pa onda i kod Cale nekih 2 tekme Svi smo vidjeli , NIDZE VEZE. A mozda protiv sela Listica bar poluvrijeme probati sto @joker kaze...pa da vidimo
Ja bi volio vidjeti Herića recimo.joker90 je napisao/la:Ako su svi dostupni, to je to za Travnik!adem993 je napisao/la:Pavlovic
Rustemovic. Radovac
Bekic
Postava za Travnika
Saida cuvati za Siroki,nemoze on tri tekme.sastavit u 7 dana realno.Dulja treba da pocne,odmarao je danas,protiv Viteza pola.tekme,nek igra,mora se i plata zaradit igrama.joker90 je napisao/la:Ako su svi dostupni, to je to za Travnik!adem993 je napisao/la:Pavlovic
Rustemovic. Radovac
Bekic
Postava za Travnika
Sabinho je napisao/la:Da li su nasi dovoljno pametni da sad naprave jak marketing i navuku deset milja na Kosevo, protiv najjadnijeg sportskog kolektiva u zemlji? Svi svi svi!!!
Ne igramo sa zeljom nego sa Sirokim.streetstyle je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Da li su nasi dovoljno pametni da sad naprave jak marketing i navuku deset milja na Kosevo, protiv najjadnijeg sportskog kolektiva u zemlji? Svi svi svi!!!
Izvini sto ce ti marketing za tekmu protiv najodvratnijeg , najmrzeg , najgovnastijeg smrdljivog sela da dunjaluku. Jel treba mozda nakav poseban poziv ...daj ba
Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate imao cenera.pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavitIli je bila 20 KM pred početak utakmice
I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska.
Ironično sam napisao da nam je igra loša da bi me opet uvrijedio, to kraljuRedEvil je napisao/la:Eto i drugi razvaljuju s igrom,gurbeti jedvaa s mladosti i dižu ih nebesa,a nama ništa ne valjaa,odj.ebi debiluu maloumoniBenkara21 je napisao/la:Bravo mamlaze, igra nam je odron. Samo vrijeđajRedEvil je napisao/la:Jes ovaj benkara1 debil,pusti nek zavrsi,pa onda sudi...
Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate imao cenera.pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavitIli je bila 20 KM pred početak utakmice
I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska.