FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 18:26

Evander je napisao/la:Saide, dokazi da smo svi u krivu bili.

P.S. vrijeme idealno.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Prizvah ja Saida danas :D

Puno, puno bolje je ovo danas izgledalo nego protiv Viteza. Saric danas za svaku pohvalu, kao i Ivetic.

Realno, Zrinjski nam je najveci konkurent za titulu. Gurbeti samo necasnim radnjama mogu biti u utrci. Jaran koji je bio na njihovoj tekmi, kaze da su uzasni, gori nego sto smo mi bili u utakmici sa Vitezom.

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 04 mar 2017, 18:27

Said DOMINATOR Saric DOKTOR!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 mar 2017, 18:27

Dobra igra u 2. poluvremenu. Saric definitivno najbolji danas,uz Ivetica odlican tandem na sredini i vidim li ponovo Rustema na zadnjem veznom roknucu se.
Said se vraca,fali mu ocito kondicije,ali danasnjom utakmicom je pokazao da jos u njemu ima 'hljeba'. Daj Boze da u ligi 6 se popisa po svima nama koji smo ga kritikovali ja bi najsretniji bio.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 mar 2017, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 mar 2017, 18:27

streetstyle je napisao/la:Dulja je bio kod uhljupa Hurte krilo, pa onda i kod Cale nekih 2 tekme Svi smo vidjeli , NIDZE VEZE. A mozda protiv sela Listica bar poluvrijeme probati sto @joker kaze...pa da vidimo
Dulja je i kod Jesica bio na krilu pa je onu jesenju polusezonu bio najjaci u ligi, veci dio karijere igra na toj poziciji i moze to igrati pogotovo kad u sredini imas nekog ko zna podvaliti loptu a to je Said i tako i trebamo igrati, sad izbaciti Hebibovica ili Crnkica je jedina nedoumica, mada bih ja prije Hebibovica izbacio, al eto vidjet cemo sta i kako Cala razmislja
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 mar 2017, 18:29

Da li su nasi dovoljno pametni da sad naprave jak marketing i navuku deset milja na Kosevo, protiv najjadnijeg sportskog kolektiva u zemlji? Svi svi svi!!!
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 04 mar 2017, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 18:29

joker90 je napisao/la:
adem993 je napisao/la:Pavlovic
Kadusic. Kovacevic. Balic. Ivetic
Rustemovic. Radovac
Livak. Husejnovic Andjusic
Bekic
Postava za Travnika
Ako su svi dostupni, to je to za Travnik! :thumbup:
Ja bi volio vidjeti Herića recimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2017, 18:32

joker90 je napisao/la:
adem993 je napisao/la:Pavlovic
Kadusic. Kovacevic. Balic. Ivetic
Rustemovic. Radovac
Livak. Husejnovic Andjusic
Bekic
Postava za Travnika
Ako su svi dostupni, to je to za Travnik! :thumbup:
Saida cuvati za Siroki,nemoze on tri tekme.sastavit u 7 dana realno.Dulja treba da pocne,odmarao je danas,protiv Viteza pola.tekme,nek igra,mora se i plata zaradit igrama.

Vrijeme.je Ahmetu da zabije gol.Ako racunamo i pripremne i sad dva kola,za napadaca njegovog kalibra je smrt ove utakmice bez gola.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 mar 2017, 18:32

Jos jedna stvar. Kako nama nedostaje manji stadion. Koliko bolje navijaci izgledaju ovako, nego kad se razmile po onolikom Kosevu, 100 metara od terena. Da je bar nekad doci do kakvog stadiona od desetak hiljada kapaciteta...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 mar 2017, 18:33

Ne volim prevelile ueforije, tad obicno kilsnemo. 7, 8 milja nek bude i taman da se listica isprska...

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 mar 2017, 18:37

Sabinho je napisao/la:Da li su nasi dovoljno pametni da sad naprave jak marketing i navuku deset milja na Kosevo, protiv najjadnijeg sportskog kolektiva u zemlji? Svi svi svi!!!

Izvini sto ce ti marketing za tekmu protiv najodvratnijeg , najmrzeg , najgovnastijeg smrdljivog sela da dunjaluku. Jel treba mozda nakav poseban poziv ...daj ba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 18:38

streetstyle je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Da li su nasi dovoljno pametni da sad naprave jak marketing i navuku deset milja na Kosevo, protiv najjadnijeg sportskog kolektiva u zemlji? Svi svi svi!!!

Izvini sto ce ti marketing za tekmu protiv najodvratnijeg , najmrzeg , najgovnastijeg smrdljivog sela da dunjaluku. Jel treba mozda nakav poseban poziv ...daj ba
Ne igramo sa zeljom nego sa Sirokim. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 18:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavit :?: Ili je bila 20 KM pred početak utakmice :urnebes:
Brate imao cenera. :mrgreen: I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska. :plac:
slika :kafa:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 mar 2017, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 mar 2017, 18:43

RedEvil je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Jes ovaj benkara1 debil,pusti nek zavrsi,pa onda sudi... :salut:
Bravo mamlaze, igra nam je odron. Samo vrijeđaj :clap:
Eto i drugi razvaljuju s igrom,gurbeti jedvaa s mladosti i dižu ih nebesa,a nama ništa ne valjaa,odj.ebi debiluu maloumoni :salut:
Ironično sam napisao da nam je igra loša da bi me opet uvrijedio, to kralju :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 mar 2017, 18:43

eki . nisam znao..ja rekoh SELA ...slabo ti ide citanje na preskok

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 mar 2017, 18:45

@MortemHZ
Ne valja se smijati tudoj nesreci :nedam:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2017, 18:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Jel to nisi uspio nabavit :?: Ili je bila 20 KM pred početak utakmice :urnebes:
Brate imao cenera. :mrgreen: I povedem buraza, hajde rrkoh ucemo na jednu sve sam dao sto sam imao. I kurko jarane, na obadva ulaza nas vratise i sad mi jos draza pobjeda. I ja burazu kartu idi gledaj, kakav bi ja bio stariji brat da mu nisam dao. Brate depra teska. :plac:
slika :kafa:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 mar 2017, 18:50

Nakon tekme s Vitezom, ovo danas puno puno bolje. Jedina zamjerka bespotrebno nabijanje lopte i to sto sr npr danas par puta desilo, kad stoper ima loptu, niko od ostalih ne prilazi po loptu vec se sakrivaju i onda se desi ono kao s Novakovicem na pocetku prvog poluvremena. Na tome se mora poraditi, da igraci odredjeni prilaze, a da se drugi otvaraju, smanjit nabijanja i probati od noge do noge. U nekim situacijama moraju odlucniji biti da osutaju, hebibovic i ahmetovic su s tim imali problema, gdje je hebibovic lose sutirao jer se dvoumio da li centrirati ili pucati, dok se Ahmet nije odlucivao na sut, vec je vracao loptu nazad ili prvom do sebe. Sve u svemu puno bolje nego protiv Viteza, ima tu jos tih sitnica, ali vjerujem vremenom da ce se i to srediti. Bog nas je pogledao, sjetite se da smo se svi uzdali da Saric odigra polusezonu snova, a da se Said vrati, pa smo realno znali da su sanse male, a danas nam se nagovijestilo da ce se snovi ostvariti. ABd ici od utakmice do utakmice, da Bog da sve do kraja pobjedjivali 1:0, a u maju ako nastavimo, jedan trofej se mora dici.
Prvo protiv Travnika podrzati momke, dati priliku igracima koji nisu do sad igrali, odmoriti za Listicu i onda protiv njih napunit Kosevo minimalno 10-15k samo vrijeme da posluzi!

Ne htjedoh dug post, al omace se. Pozdrav Bordo braco, svi ko jedan! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1946~

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 04 mar 2017, 18:52

I drugu utakmicu uspješno apsolvirali, idemo dalje do pauze još četri pobjede.
:opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja:
Vidimo se u srijedu na Koševu, u koliko je utakmica, nebi valjalo da je prerano, da dođe više raje.
:clap: :clap:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 mar 2017, 18:59

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesam kuraaaccc. Necu vise nikad tako postupiti :urnebes: Trazi Said izmjenu kaze Cala jos deset minuta. :mrgreen:
Što znači nema van dok ih ne poprskaš u potpunosti :mrgreen: :opaopa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 mar 2017, 19:01

Dvije pobjede bez konkretnog uticaja trenutno najboljeg igraca FKS Harisa Duljevica :kafa:

Po meni se mora jos poraditi na trci i agresivnosti, i to ce biti onda ko kec na desetku aBd :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Fouzi1, tuitamo i 39 gostiju.