FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cala majstore. 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Aplauz za Saida je bio strasan 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti Saida da se vraća u formu, srce mi ko džamija kad sam vidio da je Said zabio! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Razumio sam da se kritikuje Said jer ne igra,razumio sam da kritikuju da prima platu pa je snizio,al da covjeka koji voli Sarajevo da mu se kaze jednogogi,invalid,da ga svaki dan ismijavaju postavljaju slike da se ismijava itd treba da te ljude bude sram. Evo da vam kazem "invalid" ili "jednonogi" je bolji od svakog igraca ove lige a vi dobro otvorite usta,trebalo vas je odma banovat kad ovako ismijavate i vrijedjate covjeka
Ćala je Bog. Sarić novi kreator, a Hus brat moze 60 minuta odigrati na visokom nivou i pokidati protivnika. Idemo na 10+
Ide jedan trofej ove godine..
Ide jedan trofej ove godine..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mi smo protiv Viteza bili Barselona kako su gurbeti igrali danas. Stisnula ih Mladost,ubila ljudi ni ne pokusavaju da napadnu,strasna ekipa je Mladost i onaj Brkic i Kuzmanovic ljudi napadali cijelu tekmu. Sto se tice Hebibovica on meni nebi igro,lik fula prazne golove.Evander je napisao/la:Prizvah ja Saida danasEvander je napisao/la:Saide, dokazi da smo svi u krivu bili.
P.S. vrijeme idealno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Puno, puno bolje je ovo danas izgledalo nego protiv Viteza. Saric danas za svaku pohvalu, kao i Ivetic.
Realno, Zrinjski nam je najveci konkurent za titulu. Gurbeti samo necasnim radnjama mogu biti u utrci. Jaran koji je bio na njihovoj tekmi, kaze da su uzasni, gori nego sto smo mi bili u utakmici sa Vitezom.
Kod nas kad dodje 6 milja smiju se nesto i prozivaju,na nasem stadionu i 10 milja je malo,na drugim 8 milja kao da ima 50 hiljada. Barem atletske staze da nema al bice nekad valjdaEvander je napisao/la:Jos jedna stvar. Kako nama nedostaje manji stadion. Koliko bolje navijaci izgledaju ovako, nego kad se razmile po onolikom Kosevu, 100 metara od terena. Da je bar nekad doci do kakvog stadiona od desetak hiljada kapaciteta...
Samo smradovi to mogu napisat. Kako uopste nakon onih bravura protiv Levakog neko moze napisat sve ove bljuvotine za njega ne ide mi i glavuobiteljskicovjek je napisao/la:Bogalj, jednonozac, supak, uzima repa i boli ga kita za FKS........ itd.
Jel vas stid, maloumni uhljupi.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 04 mar 2017, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Guzu sad umotati u celofan i da trci. Malo jabuka u ishranu, 5 kila da skine i napraviti terminatora od njega 
Saide odlazi 
Ma ne konta raja da ne mora madzionicar puno trcat kao i Stojcev,a da doprinese vise ekipi nego vecina njih u ekipi
- kupus army
- Kontakt:
Kakvog gospodina mi imamo na klupi 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ko je bio kapiten danas ?
- kupus army
- Kontakt:
Marko MihojevicStroj1946 je napisao/la:Ko je bio kapiten danas ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Danas prolazna ocjena za sve igrače osim za Hebiba. Loptu je fulao par puta u izglednim situacijama i za gol.
Sarić drugi igrac u odnosu na pocetak sezone, svaka cast.
Ahmetović je nesto slabiji nadam se da ce uspjet iznijet ovaj tempo od dvije utakmice sedmicno, u Amera nemam povjerenja nikako..
I naravno, svaka čast momcima i stručnom štabu
Sarić drugi igrac u odnosu na pocetak sezone, svaka cast.
Ahmetović je nesto slabiji nadam se da ce uspjet iznijet ovaj tempo od dvije utakmice sedmicno, u Amera nemam povjerenja nikako..
I naravno, svaka čast momcima i stručnom štabu
Perverzijakupus army je napisao/la:Marko MihojevicStroj1946 je napisao/la:Ko je bio kapiten danas ?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakav je liivak bio ?
Malo je igrao da bi mogli nesto reci o njemu. Nadam se da ce protiv Travnika igrati vise.HeraklitMracni je napisao/la:Kakav je liivak bio ?
SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar, za ono koliko je igrao.
Moze on biti dobar za zamjene, da se odmore 'glavni' igraci...
Moze on biti dobar za zamjene, da se odmore 'glavni' igraci...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo je skroz igrao.HeraklitMracni je napisao/la:Kakav je liivak bio ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️