Predsjednik Hercegovina Lijeka je nas predsjednik, tako daa...tropic je napisao/la:Stvarno imate jake sponzore, 2 skoro najjace farmaceutske firme u BiH ali pazite sta radite jer ak ne opravdate Hercegovini njihov svaki ulozen fening kroz racune mozete ih prekriziti kao sponzora. U svakom slucaju cestitam na ovako jakim sponzorima i upravi sto je uradila sve ovo do sad![]()
Dobro nam dosli iduce kolo ali ostavite nam bodove a onda do kraja sve pobjedite
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nisam znao da je predsjednik ali ovo sam cuo upravo od ljudi iz te firme. Ako bude vodio Velez kako vodi i svoju firmu, a siguran sam da hoce, ne trebate se brinuti za buducnost Veleza 
Više je Hasić na stadionu već u firmitropic je napisao/la:Nisam znao da je predsjednik ali ovo sam cuo upravo od ljudi iz te firme. Ako bude vodio Velez kako vodi i svoju firmu, a siguran sam da hoce, ne trebate se brinuti za buducnost Veleza
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Raduje ni manji incident danas a nesto drugo. Nova ograda je visine do 1,80 m . Preko 3000 ljudi. Navijaci Travnika poslje tekme van stadiona. Niko ih nije ni pogledao. Aplauz Velezu,aplauz Travniku kao i njihovih igraca u pravcu tribine. Jednostsvno scene nestvarne za nas fudbal. 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Danas na stadionu 3000 ljudi jedino na Grbavici vise od premijerligaša..vraca se raja na stadion..ni najmananjeg incidenta nije bilo naši navijači Travnika zajedno se vracali sa utakmice. Što se tice igre ekipa se treba jos uigrati rezultati ce doci..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nemojte vi početi redati pobjede od sljedeceg kola, pocnite od onog tamo
sretno vam:D
Nece sigurno od sledeceg kola. Vidjet ces kakva ce posjeta i atmosfera biti?nebeskasila je napisao/la:Nemojte vi početi redati pobjede od sljedeceg kola, pocnite od onog tamosretno vam:D
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vrijeme je i da se Bišćani dignu, vrijeme je više
Mi po 3 boda dolazimo u Bihac to je jasno k'o dan. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Stone Island
- Kontakt:
Pozitivna atmosfera danas na stadionu, lijep osjećaj. Ni najmanji incident se nije desio, ni upaljač nije uletio u teren. Tačno mi neobično niska ograda, ko kad su nas u uvijek u neke kaveze gurali. I navijači Travnika skroz regularni, štaviše zalutali među naše na kraju utakmice ali sve pet. Normalno se ponašali, niko ih nije pogledao. Što se tiče naše igre, a bit će ovo prava borba do kraja sezone. Razumijem da nam je vjetar pravio probleme ali meni se čini da je ova ekipa dobro limitirana. Neiskusni, neisigurni ali sreća naša pa je i ovaj Travnik isto tako nedorečena ekipa. Ljudi fizički jači od nas, ogromna razlika je u visini igrača bila danas na terenu ali ne pamtim da su imali dva centaršuta u naših šesnaest metara. Ne razumijem da im barem trener nije rekao da tako probaju kad već sami nisu mogli zaključiti. Lično, igrač s brojem 18 u dresu Travnika je dobro izgledao na terenu i volio bih da postoji neka mogućnost da ga dovedemo. Jak, visok a ima šlifa ali nije imao s kim da igra danas kao i naš Panesso. Danas je on bio naš najbolji igrač, trudio se i maksimalno jako išao u svaki duel, na svaku loptu i što je najbitnije vidi se da umije s loptom i zna šta će sa njom ali nije mogao sam ipak. Na kraju se i povrijedio, bilo ga je i u napadu i u odbrani što je bio i uzrok iste. Nadam se da nije zadnja loža, dug bi oporavak u pitanju bio. Eh, da se vratim na našu igru. Imali smo na momente neke juriše ali ništa konkretno. Najbolja prilika je bila Mahinićeva kada je nemoguće promašio nakon jednog našeg idealnog kornera i praktično s manje od pola metra uspio promašiti gol. Sve ostalo je zanemarljivo, imali smo višak par puta ali nisu znali iskoristiti. Pogube se, ne dodaju loptu na vrijeme i u prostor tako da sam stekao utisak da nijedan od njih nema onaj pravi osjećaj za fudbal. Fudbal danas jeste fizička sprema međutim opet na kraju prevagne znanje, to je ona razlika između velikih i malih klubova. U engleskom Championshipu se više trči nego u 90% liga na svijetu ali ipak, teško da Bristol City ikad dobije nego italijanskog prvoligaša. U ovoj situaciji, jedino ako se neko čudo ne desi, možemo samo Boga moliti da ostanemo u ligi jer neriješeni rezultati nas neće ostaviti u njoj. Možemo mi svakome bodove otkinuti ali je pitanje koliko ekipa možemo pobjediti a nismo baš u situaciji da možemo sebi priuštiti takve rezultate. Daj Bože da se varam. Nemojte me pogrešno shvatiti, ne bih da prosipam pamet, nisu ovo zamjerke već samo pokušavam gledati realno na našu igru i stanje na terenu. Najiskrenije, ne očekujem čudo preko noći i mislim da niko na to iole ozbiljan nije ni pomislio. Meni je srce ko Hum bilo danas kad sam ušao na stadion i vidio sve one promjene, ono šminkanje stadiona i radove u toku i meni je trenutno to dosta. To mi je najbitnije od svega, Upravu podržavam maksimalno pa taman i u treću ligu ispali. Drago mi je da su shvatili princip po kojem trebamo funkcionisati. Kada se sve te kockice poslože tek onda očekujem na terenu da šamaramo protivnike. Do tada, neka se radi i gradi a podrške neće faliti. Vjerovatno će i biti nekih padova u posjeti na stadionu ali u suštini ljudi će znati pozdraviti i podržati ovakve incijative.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jucer utakmica solidna, bez puno prilika ali i neka, odigralo se koliko se moralo, ja sam se nadao da bude X jer bi vas poraz unazadio a nama je i bod dosta. Nakon jucerasnje posjete i svega sto vam se desava u klubu, zasluzujete sigurno da se borite i izgurate ovu sezonu bez ispadanje. Navijaci super, bez tenzija, prozivki i sl, pravi primjer kako se bodri klub.
Par momaka je stiglo u petak pa je moguce da si njih vidio poslije utakmice jer su ovi drugi pod pratnjom dosli a vjerovatno i otisli.Stone Island je napisao/la: I navijači Travnika skroz regularni, štaviše zalutali među naše na kraju utakmice ali sve pet. Normalno se ponašali, niko ih nije pogledao.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
U isto vrijeme smo svi napustili stadion i vasi(cijela grupa) a i miSamoTravnik je napisao/la:Jucer utakmica solidna, bez puno prilika ali i neka, odigralo se koliko se moralo, ja sam se nadao da bude X jer bi vas poraz unazadio a nama je i bod dosta. Nakon jucerasnje posjete i svega sto vam se desava u klubu, zasluzujete sigurno da se borite i izgurate ovu sezonu bez ispadanje. Navijaci super, bez tenzija, prozivki i sl, pravi primjer kako se bodri klub.
Par momaka je stiglo u petak pa je moguce da si njih vidio poslije utakmice jer su ovi drugi pod pratnjom dosli a vjerovatno i otisli.Stone Island je napisao/la: I navijači Travnika skroz regularni, štaviše zalutali među naše na kraju utakmice ali sve pet. Normalno se ponašali, niko ih nije pogledao.
#musvdg
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
+1 bravo druze...jedino tako se rjesava problem u nasem fudbalu...dobrodosli u Bihac u subotu teska utakmica i za nas i za vas ali neka pobjedi bolji (nadam se jedinstvo)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
![]()
Toliko juce male raje na tribinama sa svojim roditeljima. Od malih noga treba uciti jer je to ono sto nas krasi 95 godina. Nikad necu zaboraviti septembar 2015 i onaj skup na treningu kad je lik u koljevci donio bebu
**** majku te je imala 6 dana
![]()
treba mijenjati stvari u nasem fudbalu i prelomiti vise taj seljakluk koji se uvukao na svaki stadion. Prva bez mreza i sa ogradom koju petogodisnjak moze preskocit ispostovana. Upravo samo jako idemo dalje.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Hocete li imati neki organizovani prijevoz u Bihać ili nesto?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato meni je 50 a i da mi je 20 nebi ti odgovorio jer je pravo glupo postavljat takva pitanja po forumu. Cekajte pa cete viditnokee95 je napisao/la:Hocete li imati neki organizovani prijevoz u Bihać ili nesto?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
PostujemNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato meni je 50 a i da mi je 20 nebi ti odgovorio jer je pravo glupo postavljat takva pitanja po forumu. Cekajte pa cete viditnokee95 je napisao/la:Hocete li imati neki organizovani prijevoz u Bihać ili nesto?
Bilo bi pogubno za bh fudbal da ispadnete i iz ove lige, narocito nakon svih ulaganja hasica i ostalih clanova vase uprave. Cuo sam da vam je predsjednik rekao da ne zeli mesetariti, al ako planirate da se izvucete morat ce biti dobijenih utakmica van terena. Ova liga je najvece zlo u Bosni sto se tice fudbala, tako da na vrijeme treba zasukati rukave. Jucerasnja posjeta

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Necemo ispasti drug, budi siguran u to. Previse se pozitivnih stvari desilo od dolaska nove Uprave Rodjenih i povratka legendarnog trenera Ibrakadabre, tako da mozemo biti sigurni u opstanak ovog tima.
Sve ce vam se kazati iduce subote kad budemo abd dobili Jedinstvo, koje izuzetno postujemo i cjenimo.
Sve ce vam se kazati iduce subote kad budemo abd dobili Jedinstvo, koje izuzetno postujemo i cjenimo.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.