ZakaricEvander je napisao/la:Koliko ce na ljeto ovih pojacanja dobiti raskide ugovora na stetu kluba?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zeljeznicar je unistio karijeru Ivanu Kosticu!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ZakaricEvander je napisao/la:Koliko ce na ljeto ovih pojacanja dobiti raskide ugovora na stetu kluba?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Gdje si primjetio da smo optimisticni?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultatSarajlijica1946 je napisao/la:Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Niko vam nadu ne moze uzeti da vasa bratska ekipa odigra dobro protiv nas, to stoji. Ali vasa bratska ekipa nece biti u ligi za prvaka pa pokusajte sa Slobodom dogovoriti koji rezultat.irfo je napisao/la:To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultatSarajlijica1946 je napisao/la:Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Tacno, nece biti Krupa na drugoj strani.irfo je napisao/la:To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultatSarajlijica1946 je napisao/la:Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Vjeruj mi da ih Vlado ceka na ziceru zbog Kostica..BordoBolesnik je napisao/la: Niko vam nadu ne moze uzeti da vasa bratska ekipa odigra dobro protiv nas, to stoji. Ali vasa bratska ekipa nece biti u ligi za prvaka pa pokusajte sa Slobodom dogovoriti koji rezultat.
Bojim se da ti na to nece odgovoritisamirr je napisao/la:Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Sad ce doci Ajzea napisati Krupa nam ne ošuta na gol i sve regularnoEvander je napisao/la:Bojim se da ti na to nece odgovoritisamirr je napisao/la:Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Ne znam ko je sa kim dogovarao neke rezultate, premije, nešto tako ne sjećam se najbolje. Jel' bi ono Ibrak i Husić?BordoBolesnik je napisao/la: Niko vam nadu ne moze uzeti da vasa bratska ekipa odigra dobro protiv nas, to stoji. Ali vasa bratska ekipa nece biti u ligi za prvaka pa pokusajte sa Slobodom dogovoriti koji rezultat.
Naravno da ne, kako cemo mi uopste ucestvovati u tomesamirr je napisao/la:Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Zar nije punac?Raonffa je napisao/la:Ne znam ko je sa kim dogovarao neke rezultate, premije, nešto tako ne sjećam se najbolje. Jel' bi ono Ibrak i Husić?BordoBolesnik je napisao/la: Niko vam nadu ne moze uzeti da vasa bratska ekipa odigra dobro protiv nas, to stoji. Ali vasa bratska ekipa nece biti u ligi za prvaka pa pokusajte sa Slobodom dogovoriti koji rezultat.
Zasto onda smatras da je Sarajevo ucestvovalo?irfo je napisao/la:Naravno da ne, kako cemo mi uopste ucestvovati u tomesamirr je napisao/la:Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
irfo je napisao/la:Naravno da ne, kako cemo mi uopste ucestvovati u tomesamirr je napisao/la:Jel Zeljo ucestvovao u tom namještanju ?irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Nemam pojma zaista, čekam dotičnog da mi odgovori kada je ovako upućen u dešavanjabangara je napisao/la:Zar nije punac?Raonffa je napisao/la:Ne znam ko je sa kim dogovarao neke rezultate, premije, nešto tako ne sjećam se najbolje. Jel' bi ono Ibrak i Husić?BordoBolesnik je napisao/la: Niko vam nadu ne moze uzeti da vasa bratska ekipa odigra dobro protiv nas, to stoji. Ali vasa bratska ekipa nece biti u ligi za prvaka pa pokusajte sa Slobodom dogovoriti koji rezultat.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.