FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 22:49

Ovi novi su se cini mi se svi prepali ambijenta(zakaric, kerla, stojanovic) iako stvarno nije bilo potrebe, cak su bili aplauzi poslije svake greske ali eto, samo nek se naviknu na atmosferu, mora bolje biti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 22:52

Mene je strah srijede i Kup utakmice. Nisam rekao bez razloga da smo lose prosli. Ocekivao sam tesku utakmicu danas doduse ne sa ovoliko gresaka,ali eto. Bas bi nam legla jedna laksa utakmica koju bi uzeli sa vise golova. Da se ne lazemo ako misle ovakve greske praviti protiv Radnika mi cemo vec ispasti u prvoj utakmici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 22:53

Jel ove srijede kup ili one tamo?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 22:54

irfo je napisao/la:Jel ove srijede kup ili one tamo?
Ove,ali i one tamo.[emoji23]

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 mar 2017, 22:57

Prije svega hvala na gostoprimstvu, bio sam danas s Legijom i uživao u svemu. Ja sam tačno znao da će biti ovakva utakmica, gledao sam naše pripeme i tekmu sa Slobodom i govorio raji da smo u ovom trenutku bolji od Želje jer sam i vaše pripeme gledao. Malo je falilo, mogli smo vas puknut na po Grbavice i ne bi bilo nezasluženo, danas je remi bio najrealniji ali jbg, malo vas sreća pronosa i eto. Nemojte s toliko kritike gledati na ovo danas, vjerujte mi na riječ a svakome dajem za pravo da kaže da sam nerealan, ali da je početak sezone ova Mladost bi se borila za evropu. Imajte u vidu da u ovom trenutku imamo najmanje 5 igrača koji po meni mogu igrati u bilo kojem klubu i biti nosioci igre. Mladost je ozbiljan tim, vas malo naše ime više vrijeđa jer znam da smo mali klub, ali ništa vam ne bi danas bilo lakse protiv Radnika, Zrinjskog ili Sarajeva. Sloboda i Široki su ovom trenutku kvalitetom ispod nas. Helem, da vam bude sa srećom sve dalje i da osvojite ovo jer mi je Željo u srcu oduvijek, naravno da se s Mladosti ne može porediti ali od ostalih klubova niko ni blizu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2017, 22:58

Tu se u potpunosti slažem sa Neandertalcem. Šta kad krene liga za prvaka, istočna tribina i 10 hiljada svaka utakmica? Generalno smo veoma loši u ovim euforičnim utakmicama.

Kupa me nije strah, bar ne u ovu srijedu, Radnik će igrati da ne primi gol, mi ćemo biti čvrsti i sve će se rješavati na Grbavici.

I da, sad sam par puta pogledao Lendrićev gol, momak stvarno nije normalan, ove akrobatske golove zabija kao od šale, ali zicere i 1 na 1 nema šanse da pogodi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 mar 2017, 23:06

Addict je napisao/la:Prije svega hvala na gostoprimstvu, bio sam danas s Legijom i uživao u svemu. Ja sam tačno znao da će biti ovakva utakmica, gledao sam naše pripeme i tekmu sa Slobodom i govorio raji da smo u ovom trenutku bolji od Želje jer sam i vaše pripeme gledao. Malo je falilo, mogli smo vas puknut na po Grbavice i ne bi bilo nezasluženo, danas je remi bio najrealniji ali jbg, malo vas sreća pronosa i eto. Nemojte s toliko kritike gledati na ovo danas, vjerujte mi na riječ a svakome dajem za pravo da kaže da sam nerealan, ali da je početak sezone ova Mladost bi se borila za evropu. Imajte u vidu da u ovom trenutku imamo najmanje 5 igrača koji po meni mogu igrati u bilo kojem klubu i biti nosioci igre. Mladost je ozbiljan tim, vas malo naše ime više vrijeđa jer znam da smo mali klub, ali ništa vam ne bi danas bilo lakse protiv Radnika, Zrinjskog ili Sarajeva. Sloboda i Široki su ovom trenutku kvalitetom ispod nas. Helem, da vam bude sa srećom sve dalje i da osvojite ovo jer mi je Željo u srcu oduvijek, naravno da se s Mladosti ne može porediti ali od ostalih klubova niko ni blizu.
Dobro ti nama dosao i iduce sezone. Dobri ste nema sta. Samo razumi i nas malo, dugo smo bez trofeja i bez dobrih utakmica i onda nas ponese. Navikli smo na dominaciju dok nas je Amar vodio i sad smo nestrpljivi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 23:08

Nasi uopste nisu trcali u drugom poluvremenu. Mrsko im bilo disati. Neka ih Misimovic,Vukotic i ostali kazne na neki nacin. Jesmo uzeli tri boda,ali ono je sramota. Bez borbe i nekog zara u drugom su izasli na teren.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 23:12

LjoZee je napisao/la:Nasi uopste nisu trcali u drugom poluvremenu. Mrsko im bilo disati. Neka ih Misimovic,Vukotic i ostali kazne na neki nacin. Jesmo uzeli tri boda,ali ono je sramota. Bez borbe i nekog zara u drugom su izasli na teren.
Ne moze to nigdje na svijetu, po kojoj osnovi ces kaznit nekog sto je dobio utakmicu, cak ih i trener brani da ga ljepota u igri ne zanima, znaci da je preuzeo na sebe, nista ne kaznjavat sve dok se dobijaju mecevi, ne treba uopste uprava da se mjesa u interne stvari ekipe i moraju se drzat po strani, jedino mogu obecavat premije za dobre rezultate, nikakve kazne ni slucajno nam trenutno ne trebaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2017, 23:15

Protiv Radnika očekujem Radinovića u prvih 11.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 23:16

Ako cemo realno ni izjava Petrovica nije na mjestu. Kao nije bitna ljepota. Ok nije bitna ljepota,ali vala nemoj postaviti taktiku i igrati tako da 8.500 ljudi je pred infraktom. Secer si mogao dobiti danas gledajuci ih. U drugom poluvremenu su izasli i dodavali lopte kome su stigli nije bitno je li igrac u plavom ili crvenom dresu. Tako se ne smiju ponasati igraci Zeljeznicara.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Addict » 04 mar 2017, 23:18

plavousrcu je napisao/la: Dobro ti nama dosao i iduce sezone. Dobri ste nema sta. Samo razumi i nas malo, dugo smo bez trofeja i bez dobrih utakmica i onda nas ponese. Navikli smo na dominaciju dok nas je Amar vodio i sad smo nestrpljivi.
Eto mene na vašu prvu evropsku da vidim raju s juga. A nagodinu naravno opet. Samo ne valja pretjerivati, nit ste prejaki kad dobijete nit ste prelosi kad izgubite. Slavko će tek naredne sezone doći na svoje, kao i Husref, samo da ostane kostur ekipe i da se nadogradi s par jakih igrača. Još je rano, tek se s priprema došlo, biće Željo bolji od ovog danas sigurno. Naši će gurati kup, kao i Radnik prošle sezone, ko zna možda i bude nešto. Ekipe koje ostanu u polufinalu moraju kombinirati sastav jer će se boriti za titulu, naši rasterećeni mogu čuvati najjači sastav za kup. Imam neki osjećaj da bi mogli kao i Radnik prošle sezone. Pa da odem na evropsko gostovanje i nek vala crknem odmah.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 23:19

LjoZee je napisao/la:Nasi uopste nisu trcali u drugom poluvremenu. Mrsko im bilo disati. Neka ih Misimovic,Vukotic i ostali kazne na neki nacin. Jesmo uzeli tri boda,ali ono je sramota. Bez borbe i nekog zara u drugom su izasli na teren.
Nisu oni trcali jer nemaju kuveta a ne zato sto nece. Ne mozes kazniti ekipu koja je umorna. To je do trenera i strucnog staba.Neka pitaju Musemica kako da spremi fizicki ekipu ako ne znaju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 23:20

LjoZee je napisao/la:Ako cemo realno ni izjava Petrovica nije na mjestu. Kao nije bitna ljepota. Ok nije bitna ljepota,ali vala nemoj postaviti taktiku i igrati tako da 8.500 ljudi je pred infraktom. Secer si mogao dobiti danas gledajuci ih. U drugom poluvremenu su izasli i dodavali lopte kome su stigli nije bitno je li igrac u plavom ili crvenom dresu. Tako se ne smiju ponasati igraci Zeljeznicara.
Slavko naravno samo sebe gleda. Ziheraški, priča šta raja hoće da čuje, niz dlaku.
Šta če reči, da ga je Husref sa prosječnom ekipom nadmudrio i da smo se branili bunkerom a naši igrači nisu znali gdje sjever a gdje jug.
Pa nije lud...

Prosječna ekipa Mladosti. Uz svi dužno poštovanje.

I da se razumijemo, i ja bi ih kaznio.

Nemoj mi se šetkat u Željinim dresu! Nešto ti fol mašeš rukama, nervozan, ti fol igrač...

Sreća njihova uzeše tri boda.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Addict » 04 mar 2017, 23:24

Neandertalac je napisao/la:
Prosječna ekipa Mladosti. Uz svi dužno poštovanje.
Buraz pretjerujes, Isakovic, Brkic, Lastro, Kuzmanović, Ramović su daleko iznad prosječnog igrača.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 23:31

Mi smo danas ispali prosjecna ekipa. Sve im je omoguceno,ali bukvalno sve i oni na onakav nacin vracaju nama i upravi. I to im nije prvi put. Sad covjek strahuje i od Metalleghe ili kako se vec zovu. Moras Boga molit da im se taj dan igra fudbal pa da daju sve od sebe inace dno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 mar 2017, 23:32

Ova Mladost je jedna od ozbiljnijih ekipa u ligi i decko je upravu,a vi pricajte sta hocete.Jos ovaj stavlja neke smajlije. :facepalm:
Medjutim,to opet ne mijenja cinjenicu da smo mo danas bili ODRON!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 23:35

Posljednih 7 utakmica Mladost ima 2 pobjeda, jednu nerijesenu i ostalo porazi.Pobjedili strasni Olimpik i Slobodu. Preozbiljna ekipa. Boze ti mene sacuvaj :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 04 mar 2017, 23:40

Samo polako ljudi, sve ce ovo nadoci, na trenutke je igra djelovalo pravo fino, par puta dupli sa zebom su fino prosli,sve u svemu mislim da ce ovo na kraju na hajr...

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 04 mar 2017, 23:45

:hmmmmm: :hmmmmm: Ma raja, igraci su bar je meni tako izgledalo, totalno umorni bili!! Ne znam koji je razlog ali fakat bi mozda Salko trebao malo vise fokusirat na oporavak ekipe! Ipak se sada ulazi u jaci tempo - srijeda-subota!! Ovo danas je izgledalo ko da su imali kondicioni prije same utakmice!...
Samo jedan go moze promjenit sve...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, N3R3D i 45 gostiju.