rudy91@ Mislio sam napisati slican post ali nisam bio siguran dali se zeza ili ne...
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Tako je. Kad "lošiji" igrač limitira boljeg onda je to uspjeh. Fora bi bilo XY limitirao Nurkica na samo 22 poena i 12 skokova. Govorim o nekom napretku.Chinaglia je napisao/la:jasta, ne funkcionise to tako kao sto ti mislis
dok ti mislis da je npr Vucevic nadigrao Juku, Stotts misli da ga je Juka dobro limitirao, tj napravio dobar posao
cini mi se da sam negdje procitao to za rap, al nisam ga nikad gledao/slusao (nije los mali :mrgreen: )3isamagicnumber je napisao/la:Chinaglia@ Bromance! Juka + Dame = Shaq + Kobe light? Hehe ;) Bilo bi super ako postanu efektivan "1-2 punch" ima potencijal za to defenitivno. Jesi znao da je Dame super raper? Ne slusam to inace ali Dame je bolji od 99% ostali fejkersa! Od 2.40.
Ama Vucko suto' 30 %( otprilike tako nesto ) iz igre i to je katastrofalno za jednog centra,da ne pricam o odbrani gdje Nurkic za Vucka game -changer. Protiv Detroita nisu imali srece jer Dame promasi slobodno bacanje prije produzetka,takodje da pohvalim Nurkiceva bacanja koja su drasticno porasla u odnosu na period u Denveru.Samo da on ovako nastavi,po ovom stilu igre sto prikazuje najvise podsjeca na Marka Gasola barem meni.jasta je napisao/la:Jesam druže gledao sam. Nisam gledao zadnju i prvu. Za zadnju sam rekao da je nadigrao Adamsa. U meču gdje je Vučko dao 25 poenta, ako nista moramo reci da ga je statisticki i vise nego nadigrao. Sve ostalo bojim se da cemo biti subjektivni. Dramond ga je naskakao izmedju ostalog, nije ni cudo. Zaboravio sam da u prvoj nije bio starter. I Litvanac ga je nadigrao statisticki gledano. Mislim da ameri to dosta gledaju i kad se na kraju sezone podvuce crta, dobije se podatak taj i taj najlosiji startni centar lige. Nije dobro. Jusuf svakako ide dobrom putanjom.
Jbg treba nekad utakmicu i pogledati3isamagicnumber je napisao/la:Jham@ Ponovo si promasio temu, vidim da ti se to cesto desava. Jesi li to dosao da skupljas simpatije za Denver? sve sto si naveo su ciste spekulacije, nemas pojma dali je to zaista tako. Nema Juka sta biti zahvalan Denveru, samo treba gledati da njih gazi gdje god stigne. Broj 1 prioritet je da ugasi snove Denvera za playoff, to vec dolazu u bliskoj buducnosti. Do tada znaci, Bye Bye![]()
rudy91@ Mislio sam napisati slican post ali nisam bio siguran dali se zeza ili ne...
Ja sam bas nesto slicno htio da napisem. Postao mi je pomalo smijesan, jer je doslovno u svakom svom postu u zadnje vrijeme napominjao kako Jusuf bez obzira na dobru igru ipak nije nadigrao protivnicke centre. Pa, kako ce poenterski 'nadigrati' covjeka koji uputi 25 suteva na kos, a on bar duplo manje?! Previse stvari gleda kroz statistiku, bez da pogleda mec i uzme u obzir sve okolnosti. Kad je pitao ovdje ko je ovaj Adams, kako je moguce da je ovako slab a starter je, bilo mi je jasno da momak niti prati niti razumije nba kosarku. Uz duzno postovanje, ali to je tako. Upravo iz tog razloga i nema potrebe nesto posebno argumentima potkrijepljivati odgovore na ovo sto on pise.rudy91 je napisao/la:Ama Vucko suto' 30 %( otprilike tako nesto ) iz igre i to je katastrofalno za jednog centra,da ne pricam o odbrani gdje Nurkic za Vucka game -changer. Protiv Detroita nisu imali srece jer Dame promasi slobodno bacanje prije produzetka,takodje da pohvalim Nurkiceva bacanja koja su drasticno porasla u odnosu na period u Denveru.Samo da on ovako nastavi,po ovom stilu igre sto prikazuje najvise podsjeca na Marka Gasola barem meni.jasta je napisao/la:Jesam druže gledao sam. Nisam gledao zadnju i prvu. Za zadnju sam rekao da je nadigrao Adamsa. U meču gdje je Vučko dao 25 poenta, ako nista moramo reci da ga je statisticki i vise nego nadigrao. Sve ostalo bojim se da cemo biti subjektivni. Dramond ga je naskakao izmedju ostalog, nije ni cudo. Zaboravio sam da u prvoj nije bio starter. I Litvanac ga je nadigrao statisticki gledano. Mislim da ameri to dosta gledaju i kad se na kraju sezone podvuce crta, dobije se podatak taj i taj najlosiji startni centar lige. Nije dobro. Jusuf svakako ide dobrom putanjom.
Kobe24 razumijemo se,msm mozda covjek prati samo Nurkica,ostale timove ne prati i opcenito Nba pa odatle i izjave u vezi Adamsa.kobe24 je napisao/la:Ja sam bas nesto slicno htio da napisem. Postao mi je pomalo smijesan, jer je doslovno u svakom svom postu u zadnje vrijeme napominjao kako Jusuf bez obzira na dobru igru ipak nije nadigrao protivnicke centre. Pa, kako ce poenterski 'nadigrati' covjeka koji uputi 25 suteva na kos, a on bar duplo manje?! Previse stvari gleda kroz statistiku, bez da pogleda mec i uzme u obzir sve okolnosti. Kad je pitao ovdje ko je ovaj Adams, kako je moguce da je ovako slab a starter je, bilo mi je jasno da momak niti prati niti razumije nba kosarku. Uz duzno postovanje, ali to je tako. Upravo iz tog razloga i nema potrebe nesto posebno argumentima potkrijepljivati odgovore na ovo sto on pise.rudy91 je napisao/la:Ama Vucko suto' 30 %( otprilike tako nesto ) iz igre i to je katastrofalno za jednog centra,da ne pricam o odbrani gdje Nurkic za Vucka game -changer. Protiv Detroita nisu imali srece jer Dame promasi slobodno bacanje prije produzetka,takodje da pohvalim Nurkiceva bacanja koja su drasticno porasla u odnosu na period u Denveru.Samo da on ovako nastavi,po ovom stilu igre sto prikazuje najvise podsjeca na Marka Gasola barem meni.jasta je napisao/la:Jesam druže gledao sam. Nisam gledao zadnju i prvu. Za zadnju sam rekao da je nadigrao Adamsa. U meču gdje je Vučko dao 25 poenta, ako nista moramo reci da ga je statisticki i vise nego nadigrao. Sve ostalo bojim se da cemo biti subjektivni. Dramond ga je naskakao izmedju ostalog, nije ni cudo. Zaboravio sam da u prvoj nije bio starter. I Litvanac ga je nadigrao statisticki gledano. Mislim da ameri to dosta gledaju i kad se na kraju sezone podvuce crta, dobije se podatak taj i taj najlosiji startni centar lige. Nije dobro. Jusuf svakako ide dobrom putanjom.
Halali ako sam te uvrijedio, stvarno mi to nije bila namjera. Da bi bilo sta razumio, moras tome i da se posvetis (u ovom slucaju da cesce pratis nba utakmice). Da si samo odgledao proslogodisnje finale zapadne konferencije, bilo bi ti jasno ko je Steven Adams i da je daleko od tih epiteta koje mu pripisujes.jasta je napisao/la:I opet cu napominjati. Ako pitam ko je retardirani Adams to znaci da slabo pratim ostale ekipe, skoro nikako, ne znaci da je ne razumjem. To pisem jer mislim da Jusuf moze vise od ovoga.
Ja sam zbog toga i napisao da ne razumijes kosarku u nba, a ne kosarku opcenito, jer se lahko moglo zakljuciti da je ne pratis u dovoljnoj mjeri.jasta je napisao/la:Tačno. Ma ja ti samo pratim Jusufa i Mirzu. Ne gledam ni finale a kamoli sta drugo. Iz te perspektive i govorim. O kosarci nesto znam jer sam je i trenirao duzi niz godina. Imam neki filing da Jusuf može mnogo, zato sam i kritican.
Listam malo ovamo fb stranicu Blejzersa i naletih na komentar nekog naseg 'Svedjanina', a kako se sjecam ti si na pocetku svoje forum karijere (3isamagicnumber je napisao/la:Kobe24@ To i jeste najveci ispit za njega do sada po meni. Nadam se da su mu pokazali ovaj put scouting Brookea i rekli da treba da izlazi na njega jer ce uzimati te suteve sa distance ako mu se dadne prostor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.