BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Zanimljiv sastav, u odbrani samo "trkaci", cini se da ce igrati sa Durmom i Guererom kao ofanzivnim bekovima, a Smele i Piscek ko pomocni stoperi 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Ipak Schmele na klupi. Bartra počinje meč. Nije slučajno Schmele opet na klupi, došlo TTu iz guzice u glavu.
Isti sastav kao protiv Freiburga.
Isti sastav kao protiv Freiburga.
Pa šta je sad ozlijedio ebo ga pas
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
KayserSose
- Kontakt:
Samo fali jos neka ozljeda. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Pa šta mu je sad bilo ništa nisam upratio
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Drzao se za butinu. Moze biti da je misic istegaoBesic je napisao/la:Pa šta mu je sad bilo ništa nisam upratio
Dugo je stakleni i izdrzao
Danas pravi revolveraski obracun, sa Bajerovim raspadom na kraju. Mislim da sudija (koji neodoljivo podsjeca na Miku Hakinena) nije morao svirati onaj penal. Mislim da se Schurle vise bacio, nego sto su ga sapleli.
Ide mi na kupac ono Dembeleovo cigancenje. Ako ga faulira igrac koji vec ima zuti - nakon pada se valja, koluta, fata za nogu - kao da ga je neko iz pistolja pogodio
Mislim da Schurleu treba vise sanse davati. Mogao je danas umjesto Reusa uci. Trebao je imati prednost ispred Pulisica.
Pitanje za sve BVB-ovce: Je li po vama Kagava odigrao svoje u BVB-u
Dosli mladji, bolji,rastrcaniji, talentovaniji, ja bih ga se na ljeto rijesio
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Leverkusena ste rastavili na proste faktore, a mogla bi i Benfica slično proći. Nešto imam osjećaj da bi i njima u mreži moglo završiti 4-5 komada.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Desperado09
- Kontakt:
Reusa nema protiv Benfice. TT potvrdio.
Danas odlična tekma. Dembele najbolji. Ovakav potencijal u BvBu nije viđen. Ima šansu da postane jedan od najboljih koji je nosio naš dres. Za mene definitivno najbolji naš igrač.
Pulišić također fantastičan po ulasku, sad da li će igrati umjesto Reusa teško je reći. Možda Schurrle zbog iskustva dobije tu ulogu.
Fantastični Guerreiro gura Schmelea sve dalje od prvog tima.
Danas odlična tekma. Dembele najbolji. Ovakav potencijal u BvBu nije viđen. Ima šansu da postane jedan od najboljih koji je nosio naš dres. Za mene definitivno najbolji naš igrač.
Pulišić također fantastičan po ulasku, sad da li će igrati umjesto Reusa teško je reći. Možda Schurrle zbog iskustva dobije tu ulogu.
Fantastični Guerreiro gura Schmelea sve dalje od prvog tima.
Uhvatili smo dobar ritam. Cestitke ekipi. Konacno se Tuhel fiksiro na 3-4-3 i sastavio kostur. I protiv otvotenih i zatvorenih protivnika izgledamo stabilno. Nekakav osjecaj, da se samo ceka ko ce sledeci podletit pod BVB. Aaaaaali, me brinu dvije stvari. Ispustamo previse zicera, obit ce nam se to od glavu kad tad. Auba dragi, podijeli kakve sadake, ko da su kakve sihre na tebi. Oba gola danas si imo srecu, jer nisi bio dalje od dva metra od gola, inace bi bio zijan. Drugo, Papa iz tekme u tekmu sve vise ispada i djeluje nekako u mislima. Nadam se da nije izbacena udica od velikana razlog za to.
Po pitanju Shinjija. Niposto prodavat. Moramo imati konstantan pritisak sa klupe. Na benficu bi i ja starto sa sirleom, stim da su oni prgava ekipa, treba nam on da se lakta sa njima.
Po pitanju Shinjija. Niposto prodavat. Moramo imati konstantan pritisak sa klupe. Na benficu bi i ja starto sa sirleom, stim da su oni prgava ekipa, treba nam on da se lakta sa njima.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Cim je izbacio smeleta i stavio Gereira na njegovu prirodnu poziciju igra nam se preporodila.
Ne znam koliko ste primjetili ali Bartra iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolji,trudi se bori se ima ga na svim dijelovima terena,mislim da nismo promasili sa njegovim transferom i da za te pare nismo mogli dovesti boljeg stopera.
Ne znam koliko ste primjetili ali Bartra iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolji,trudi se bori se ima ga na svim dijelovima terena,mislim da nismo promasili sa njegovim transferom i da za te pare nismo mogli dovesti boljeg stopera.
- Illmatic09
- Kontakt:
Šmelcer nije odavno više za prvu, meni je najgore što frajer ne zna ubaciti loptu u 16-terac. Biće Bartra dobar Backup za Sokrata i Topraka, treba malo konkurencije i na toj poziciji, a ko zna možda i uspije poboljšati formu i upadne u prvu. Inače odlična utakmica, poboljšali se u odbrani, samo još napad da je sriktati ponajviše Aubu. Samo da Tuchel opet nešto ne počne eksperimentisati naredni sedmica, valjda je napokon skontao kako želi igrati, tj. koje igrače gdje koristiti.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ne želim kvariti zabavu, ali bojim se da za par dana završavamo sa LP. Ako budem u krivu rado stanem pred pljuvački odred.
A što se tiče zamjene za Reusa, možda se TT-u po glavi mota gurnuti Rafu na Reusovo mjesto, a Schmellea na Rafino.
A što se tiče zamjene za Reusa, možda se TT-u po glavi mota gurnuti Rafu na Reusovo mjesto, a Schmellea na Rafino.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Kakav si ti navijac , kad nas vec unaprjed otpisujes , bez ispaljenog metka.KayserSose je napisao/la:Ne želim kvariti zabavu, ali bojim se da za par dana završavamo sa LP. Ako budem u krivu rado stanem pred pljuvački odred.
Ja mislim da cemo portugalske cigane dobiti 3:1 , sto nam je dovoljno za prolaz.
-
KayserSose
- Kontakt:
Imam loš predosjećaj. Jbga. 
Kakav covjece los predosjecaj?, nikad vecu dominaciju jednog kluba nisam gleado u KO fazi kao Dortmunda protiv Benfice! Ocekujem lagana 4komada.KayserSose je napisao/la:Imam loš predosjećaj. Jbga.
Max Allegri
-
KayserSose
- Kontakt:
Vidiš ja sam gledao. Na prvu mi pade dvomeč Barca vs. Bunkersky prije nekih 5 godina. Osim toga, svaka utakmica je zasebna priča. Toliko o mom predosjećaju.Mig_Mig je napisao/la:Kakav covjece los predosjecaj?, nikad vecu dominaciju jednog kluba nisam gleado u KO fazi kao Dortmunda protiv Benfice! Ocekujem lagana 4komada.KayserSose je napisao/la:Imam loš predosjećaj. Jbga.
Ja sam pisao da TT treba vremena da definiše kostur tima, ima puno igrača na raspolaganju, treba svakom dati šansu i evo sad napokon stvari stoje kako stoje, još da prođe u naredni krug LP i nema mu se šta reći. Što se tiče Kagawe, nisam za njegovo zadržavanje, treba da bude pritisak s klupe na one koji su standardni, ali ne u vidu Kagawe i Šahina koji godinama nisu ništa značajno pokazali, bojim se da i Gece ne krene istim stopama i bude novi Lars Ricken.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Gotze, Kagawa i Sahin su igrački mrtvi. Nikakav pritisak na ljude koji igraju iz vikenda u vikend ne mogu oni više stvoriti.
A ko moze napravit taj pritisak? Merino, Burnic, Schmelzer?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.