Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sunce grije, vedro nebo, nije vruce nije hladno ocekujem dosta raje Pod Bijelim brijegom, Otoci, Grbavici 
Joj kako mrzim kad su sve utakmice u isto vrijeme, šaltat ću s jedne na drugu i neću nijednu pogledati kako treba. 
Gdje bi se prijatelju mogla gledati Sloboda-Metalleghe,osim na Mojoj Tv?Zed98 je napisao/la:Joj kako mrzim kad su sve utakmice u isto vrijeme, šaltat ću s jedne na drugu i neću nijednu pogledati kako treba.
Nigdje, ja mislim. Jbg.josip3 je napisao/la:Gdje bi se prijatelju mogla gledati Sloboda-Metalleghe,osim na Mojoj Tv?Zed98 je napisao/la:Joj kako mrzim kad su sve utakmice u isto vrijeme, šaltat ću s jedne na drugu i neću nijednu pogledati kako treba.
Odlično kolo, Krupa na 1:1 dvije stopostotne u Mostaru. U Širokom sijevalo na sve strane. Sarajevo teže od očekivanog. Željo se pošteno namučio. Drama i u Tuzli, penal pred sami kraj.
Samo naprijed Saraj'vo!
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Mladost odlicna ekipa,zasluzili su ljudi bod za onu qurcobolju igraca Zelje u drugom ali i prvom poluvremenu.
Igraci Zelje vec upisali bodove a na kraju ih je par puta sreca posluzila pravo.Husref jos jednom pokazao da je odlican trener i presing Mladosti je bio odlican.
Sve u svemu bodove upisao Zeljo,Sarajevo,Zrinjski.Jos uvijek je sve otvoreno za prvaka.
Dobitnik kola je Sloboda.
Gubitnik kola Siroki Brijeg.
Celik ne dodje do bodova spasa.
Olimpik drugoligas definitivno.
Igraci Zelje vec upisali bodove a na kraju ih je par puta sreca posluzila pravo.Husref jos jednom pokazao da je odlican trener i presing Mladosti je bio odlican.
Sve u svemu bodove upisao Zeljo,Sarajevo,Zrinjski.Jos uvijek je sve otvoreno za prvaka.
Dobitnik kola je Sloboda.
Gubitnik kola Siroki Brijeg.
Celik ne dodje do bodova spasa.
Olimpik drugoligas definitivno.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
sinergija2017
- Kontakt:
Liga za prvaka obezbjedjena,sada jako u kupu protiv Zelje.Komsije iz TZ treba da nam kazu hvala,imaju sedam dana,inace bice belaja. 
Nije se mogla pogledati ni na MojojTV.Zed98 je napisao/la:Nigdje, ja mislim. Jbg.josip3 je napisao/la:Gdje bi se prijatelju mogla gledati Sloboda-Metalleghe,osim na Mojoj Tv?Zed98 je napisao/la:Joj kako mrzim kad su sve utakmice u isto vrijeme, šaltat ću s jedne na drugu i neću nijednu pogledati kako treba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cini se da Olimpiku nema spasa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nemate više sigurne bodoveLjoZee je napisao/la:Cini se da Olimpiku nema spasa.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnji put 3:2 na Grbavici. Zamalo bod da nam uzmu. Bas su nam sigurni.KingJamesMVP je napisao/la:Nemate više sigurne bodoveLjoZee je napisao/la:Cini se da Olimpiku nema spasa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav je penal u Tuzli bio?
Regularan, igrac Metalleghe-a igrao rukom..Addict je napisao/la:Kakav je penal u Tuzli bio?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- hskzmostar
- Kontakt:
Moram spomeniti ovu Mladost citam plavci nezadovoljni igrom ,pa ljudi moji ta Mladost je uz Zrinjski prvi dio sezone jos dok je Rahimic bio igrala najljepsi nogomet,ovdje u Mostaru dosli ljudi i napalu,igrali odbranu na 30 m od svog gola,presing na polovici Zrinjskog na kraju utakmice dobili momci pljesak za napadacku utakmicu bolji dojam ostavili nego Zeljo npr iako smo primili cetri komada ,jednostavno ljudi u polju znaju igrati lopte i da im je ostao Rahimic bili bi tu medju 4 ekipe 100% jer je Husref imao problema kad je tek dosao!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Problem je u glavama, kad vidiš da ti dolazi tamo neka Mladost DK, već u tunelu vodiš 2-0. Ok je što navijači tako razmišljaju, imaju pravo, ali kad se igrači priključe tome onda dobiješ ono od jučer.hskzmostar je napisao/la:Moram spomeniti ovu Mladost citam plavci nezadovoljni igrom ,pa ljudi moji ta Mladost je uz Zrinjski prvi dio sezone jos dok je Rahimic bio igrala najljepsi nogomet,ovdje u Mostaru dosli ljudi i napalu,igrali odbranu na 30 m od svog gola,presing na polovici Zrinjskog na kraju utakmice dobili momci pljesak za napadacku utakmicu bolji dojam ostavili nego Zeljo npr iako smo primili cetri komada ,jednostavno ljudi u polju znaju igrati lopte i da im je ostao Rahimic bili bi tu medju 4 ekipe 100% jer je Husref imao problema kad je tek dosao!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pouzdani stoper Marko Jevtic nakon teske ozljede jucer nakon utakmice s Celikom ostao bez bubrega unatoc naporima doktora da ga spase..Za njega je karijera nazalost zavrsena..e **** ti zivot 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
A u gurac sve i fudbal. ...FanVitez je napisao/la:Pouzdani stoper Marko Jevtic nakon teske ozljede jucer nakon utakmice s Celikom ostao bez bubrega unatoc naporima doktora da ga spase..Za njega je karijera nazalost zavrsena..e **** ti zivot
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Tek sad ovo vidim. Kakva tuga za njega i njegovu porodicu jbt
Pa kako je moguće da bude takva nesreća pa da povrijedi bubreg na terenu. Fuj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.