FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na srpskom Arena sport 2 kanalu upravo ide snimak danasnje utakmice. Ja gledam preko Kodija, ali ako neko ima kakav link bilo bi dobro postaviti ga.
Kad vidim neke postove bude me sram ko sve navija za Zelju i ne daj Boze da takvi komentari dodju do igraca i strucnog staba. Svima je jasno da nije bilo najbolje danas, svjesni su i igraci toga ali neki komentari prelaze granice stvarno. Pitajte nekog igraca pa cete cuti sta im je Slavko rekao, sigurno je bio kriticniji od nas forumasa i dao im do znanja da to mora bolje. Tako da ohladite strucnjaci, bit ce to uredu.
Evo nasao sam link. Tek je pocetak utakmice. Stream 3 radi.
http://www.jagledam.com/Arena-Sport-2-uzivo-stream
http://www.jagledam.com/Arena-Sport-2-uzivo-stream
Nemam vala snage sramotu gledati dva puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemojte dizati tenzije bez potrebe. Osvojili smo 6 bodova, koliko smo i ocekivali pred pocetak, ocekujemo naravno i jos 6 iz ove 2 preostale tekme. Moglo se desiti danas da smo igrali fantasticno, stvarali sanse, imati 7,8 100% sansi a da lopta nije htjela u gol, i onda neka kontra i 0:1, i sta bila bi prica kao hajde nema veze igrali amo extra ali smi popusili, malo sutra. Iz kola u kolo ce ovo izgledati sve bolje i bolje, imamo kvalitet, jaku klupu, najboljeg trenera u drzavi, iz svega toga treba da stanemo mi, da im damo podrsku, oni ce svoje odraditi siguran sam, skupljajte pare za evropska gostovanja, pripremite pasoše, kada aBd dignemo pehar niko se nece sjetiti drugog poluvremena danas. Moramo shvatiti da danas nikoga nije lahko pobijediti, pogotovo u ovoj ligi gdje je svaka haman ekipa u 5deka, imali su zelju i htijenje, ljudi nam malo stali na loptu u drugom Boga mi ko da je smak svijeta. Bitno je da nam vcrs ne treba apaurin. Braćo moja lijepa zelim vam laku noc i ne sekirajte se, ovo je nasa sezona,
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
Dokle je Crnov sa oporavkom? Bas nam treba da ne patimo Miroslava da igra lijevo kad je Zakaric los kao danas npr.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trebao bi biti spreman za pocetak Lige 6.Merhaba je napisao/la:Dokle je Crnov sa oporavkom? Bas nam treba da ne patimo Miroslava da igra lijevo kad je Zakaric los kao danas npr.
Don't believe the hype.
Sa Sjevera nisam najbolje vidio gol i one Lendriceve sanse.LjoZee je napisao/la:Nemam vala snage sramotu gledati dva puta.
Je-bem li ga u usta skrbavaakisarajevo92 je napisao/la:Trebao bi biti spreman za pocetak Lige 6.Merhaba je napisao/la:Dokle je Crnov sa oporavkom? Bas nam treba da ne patimo Miroslava da igra lijevo kad je Zakaric los kao danas npr.

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Na pocetku pauze sam govorio da bi nam on dobro sjeo u veznom redu. Jako dobar igrac i treba ga na ljeto zaganjati.
Nama treba zadnji vezni ili da Petrovic jednostavno prestane forsirati Blagojevica. Ako gledamo pripremne Ugljesa je vise zasluzio sansu. Drzi momka na klupi,a ovamo Blagojevic i Markovic kriminalni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stvarno smo institucija, sto jes jes. Klub nekad padne, nekad dodje sebi, medjutim uvjek su tu navijaci, ljudi koji vole klub, prijatelji kluba, a ovo sada je vrhunac Željine popularnosti, barem ovaj period novije historije, koja se respektuje i od strane navijaca ostalih ekipa.
Ovoga puta Slavko mora biti malo kritičan i prema sebi, da mu Čiča nije bukvalno naredio da mijenja Zakarića, ko zna šta bi se na kraju desilo po toj strani, vjerovatno bi ga na kraju i primili.amar92 je napisao/la:Pitajte nekog igraca pa cete cuti sta im je Slavko rekao, sigurno je bio kriticniji od nas forumasa i dao im do znanja da to mora bolje. Tako da ohladite strucnjaci, bit ce to uredu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O igri ne bih ništa, pridružio bih je jednoj staroj, ofucanoj, odvratnoj izjavi "pobjedi se ne gleda u zube". Najvažniji dio sezone je pred nama, pa tako i gledam na jučerašnju utakmicu, i donekle nalazim opravdanje za onakvu igru Želje. Prošlog proljeća smo derali sve do momenta kada je bilo najbitnije, i onda smo se prosuli. Nadam se da je ove godine i forma tempirana tako da bude obratno, i da u najvažnijim tekmama damo najviše. Kažem nadam se. A vidjećemo jesam li u pravu.
Ja bih oko jučerašnje tekme prokomentarisao dvije stvari. Kao prvo puna Dolina i onakva atmosfera ne zaslužuju onakvu izvedbu na terenu. Pristup ekipe je morao biti agresivniji, disciplinovaniji, ozbiljniji, bez šetkanja, raspravljanja i mahanja rukama pojedinaca.
Druga i po meni najbitnija stvar. Animirano je skoro 10 hiljada Željinih navijača, momaka(a Bgm i djevojaka) sa svih strana Bosne i Hercegovine, napunila se Grbavica kao rijetko kad, protiv ne baš atrativnog protivnika. Očekivali smo svi pobjedu, i dobru tekmu, na otvaranju, ekipa željna dokazivanja, uz jaku podršku sa tribina, dakle očekivali smo fakat jedan nogometni praznik, a svi smo vidjeli šta smo dobili.
Epilog: bez obzira na rezultat ne možemo nakon ovakvih izvedbi očekivati pun stadion. Slijedeću tekmu protiv Radnika umjesto punog stadiona, očekujem 4, maksimalno 5 hiljada ljudi, bolesnika koji su većinom uvijek tu, bez obzira na igru, tribine, upravu i trenere. Minus u finansijama nije teško sračunati. To je po meni najbitnije iz jučerašnje fakat blijede izvedbe naših momaka.
Ja bih oko jučerašnje tekme prokomentarisao dvije stvari. Kao prvo puna Dolina i onakva atmosfera ne zaslužuju onakvu izvedbu na terenu. Pristup ekipe je morao biti agresivniji, disciplinovaniji, ozbiljniji, bez šetkanja, raspravljanja i mahanja rukama pojedinaca.
Druga i po meni najbitnija stvar. Animirano je skoro 10 hiljada Željinih navijača, momaka(a Bgm i djevojaka) sa svih strana Bosne i Hercegovine, napunila se Grbavica kao rijetko kad, protiv ne baš atrativnog protivnika. Očekivali smo svi pobjedu, i dobru tekmu, na otvaranju, ekipa željna dokazivanja, uz jaku podršku sa tribina, dakle očekivali smo fakat jedan nogometni praznik, a svi smo vidjeli šta smo dobili.
Epilog: bez obzira na rezultat ne možemo nakon ovakvih izvedbi očekivati pun stadion. Slijedeću tekmu protiv Radnika umjesto punog stadiona, očekujem 4, maksimalno 5 hiljada ljudi, bolesnika koji su većinom uvijek tu, bez obzira na igru, tribine, upravu i trenere. Minus u finansijama nije teško sračunati. To je po meni najbitnije iz jučerašnje fakat blijede izvedbe naših momaka.
Očekujem turbulentno naredno kolo, tako da bi protiv Radnika ulog mogao biti malo veći nego inače.Monci je napisao/la:Slijedeću tekmu protiv Radnika umjesto punog stadiona, očekujem 4, maksimalno 5 hiljada ljudi, bolesnika koji su većinom uvijek tu, bez obzira na igru, tribine, upravu i trenere. Minus u finansijama nije teško sračunati. To je po meni najbitnije iz jučerašnje fakat blijede izvedbe naših momaka.
Šteta bi bilo sad zakazati, imamo sve u svojim rukama, ne zavisimo od drugih kao što je to bilo kad smo zaostajali 11 bodova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na ljeto zaganjati onog Galica iz mladosti, tek mu 21 godina, a pokazo se mozda i najbolje od svih lijevih bekova protiv mire ove sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba Petrovic nekada na presu biti samokriticniji. Svi smo mi zadovoljni bodova, za to se igra, ali dobro Monci kaze. Ne privlace samo bodovi publiku na stadion. Tesko je biti pametan, sinoc sam bio razocaran, a vec jutros drugaciji osjecaj. Pobijedili smo, a igrali lose. I to govori o nekoj snazi ove ekipe.
Zaboravili smo da nam je Mladost nezgodan protivnik od njihovog ulaska u ovu ligu, pa u prošloj polusezoni smo odigrali mrtvi x na njihovom terenu..
Jako, jako nezgodna ekipa, ali to nije opravdanje da drugo poluvrijeme bude onako odigrano.
Jako, jako nezgodna ekipa, ali to nije opravdanje da drugo poluvrijeme bude onako odigrano.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako sam i rekao, tri boda ko džamija. Kako smo igrali dobro smo se udali.
Jest ovaj Amar92 bio fin momak, pređe na lobotomiji i odmah dobio certifikat "ušutkivača"
Smiri malo doživljaj sine sa tim "stručnjaci", ima nas koji smo Želju gledali dok si se drmuso u jajima i koji ćemo pričati šta nam je qurcu ćeif, pogotovo kada nam se nešto ne sviđa. Ako hoćeš diskutuj, dosta je prikladnije

Jest ovaj Amar92 bio fin momak, pređe na lobotomiji i odmah dobio certifikat "ušutkivača"

Smiri malo doživljaj sine sa tim "stručnjaci", ima nas koji smo Želju gledali dok si se drmuso u jajima i koji ćemo pričati šta nam je qurcu ćeif, pogotovo kada nam se nešto ne sviđa. Ako hoćeš diskutuj, dosta je prikladnije

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la: Jest ovaj Amar92 bio fin momak, pređe na lobotomiji i odmah dobio certifikat "ušutkivača"![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.