Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.Sabinho je napisao/la:Odnosno dok Manijaci evoluiraju.black64 je napisao/la:Fukaro da bi manijaci slusali tvoje misljenje trebas prvo evoluirati u covjeka a to ce se desiti za par miliona godina.samirr je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0.
Ja davno manijacima govorio da Lendric nije najbolji napadač lige ali ne moze im to covjek objasniti..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Veliki Selam od Tife iz Beogradablack64 je napisao/la: Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jesi dobio dozvolu od Izlije da pišeš na ovom forumu ?black64 je napisao/la:Fukaro da bi manijaci slusali tvoje misljenje trebas prvo evoluirati u covjeka a to ce se desiti za par miliona godina.samirr je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0.
Ja davno manijacima govorio da Lendric nije najbolji napadač lige ali ne moze im to covjek objasniti..
To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.samirr je napisao/la:Veliki Selam od Tife iz Beogradablack64 je napisao/la: Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.
black64 je napisao/la:To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.samirr je napisao/la:Veliki Selam od Tife iz Beogradablack64 je napisao/la: Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.

To je taj mozak..
To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
MIRANN !black64 je napisao/la:To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
Sta to boli istina nego jes li posjek smirio.samirr je napisao/la:MIRANN !black64 je napisao/la:To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
Ako koga boli istina to je vas Manijake niko nema damu da odgovori na par pitanja..black64 je napisao/la:Sta to boli istina nego jes li posjek smirio.samirr je napisao/la:MIRANN !black64 je napisao/la:To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
-
belosevic28
- Kontakt:
Istina, na drugoj strani ce biti ubice iz lištice, vaši vrli športski prijatelji. Veže vas ista životna filozofijairfo je napisao/la:To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultatSarajlijica1946 je napisao/la:Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Selam od MlaĐena Troprstića Tife !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Radnička klasablack64 je napisao/la:Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Kakva ba radnicka klasa imali su toplog obroka ,odvojenog zivota i stanarine ko dvije radnicke plate.Nema vece fukare od one fukare u dusi.samirr je napisao/la:Radnička klasablack64 je napisao/la:Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Hajcaj!irfo je napisao/la:To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultatSarajlijica1946 je napisao/la:Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
vježbajte, trebat će vam, bit će ispit poslijeVirtu4l je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
slucajno ili ne, ali ova kurava se zove ZELJKA
a trudila se Svrakica, igrala je za premijuirfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci
Kako javlja saf, od ove godine je Islamska zajednica dozvolila uplacivanje vitri na račun Želje. Aferim gosp. Misimovicu i upravi.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dobrodosao na nas forum..vrlo lijep i primjeran prvi komentar. merhametlija si, vidi se iz prilozenogChlan je napisao/la:Kako javlja saf, od ove godine je Islamska zajednica dozvolila uplacivanje vitri na račun Željezničara. Ovim potezom se povećava mogućnost sticanja sevapa na račun Željezničara. Aferim gosp. Misimovicu i upravi.
TobeYarabi je napisao/la:dobrodosao na nas forum..vrlo lijep i primjeran prvi komentar. merhametlija si, vidi se iz prilozenog![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.