PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

black64
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 01:19

Sabinho je napisao/la:
black64 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0.

Ja davno manijacima govorio da Lendric nije najbolji napadač lige ali ne moze im to covjek objasniti..
Fukaro da bi manijaci slusali tvoje misljenje trebas prvo evoluirati u covjeka a to ce se desiti za par miliona godina.
Odnosno dok Manijaci evoluiraju.
Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 01:27

black64 je napisao/la: Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.
Veliki Selam od Tife iz Beograda
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 01:29

black64 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0.

Ja davno manijacima govorio da Lendric nije najbolji napadač lige ali ne moze im to covjek objasniti..
Fukaro da bi manijaci slusali tvoje misljenje trebas prvo evoluirati u covjeka a to ce se desiti za par miliona godina.
Jesi dobio dozvolu od Izlije da pišeš na ovom forumu ?

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 01:33

samirr je napisao/la:
black64 je napisao/la: Doduse bas nismo evoluirali Tifa,Zenit,Sejo Sexon,Djuro,Cola,Mimo,Boris Siber.To je za tebe tesko gradivo,do filozofije i teskih gradiva treba ce ti vremena da dobacis.
To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 01:36

black64 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.
slika

To je taj mozak..

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 02:05

To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 02:13

black64 je napisao/la:To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
MIRANN !

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 02:19

samirr je napisao/la:
black64 je napisao/la:To ti ko biva veliki musliman i patriota.Pa bolan imao sam tu nesrecu da sam sa fukarama radio 10 godina.Koliko su ti ljudi slanine i rakijestine popili a pri tome takve psovke izgovorili od kojih ti se stomak prevrce .Za sve one koji sumnjaju u Tifin patriotzam za takve imaju od mene onaj srednji prst.
MIRANN !
Sta to boli istina nego jes li posjek smirio.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 02:23

black64 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
MIRANN !
Sta to boli istina nego jes li posjek smirio.
Ako koga boli istina to je vas Manijake niko nema damu da odgovori na par pitanja..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 mar 2017, 02:27

irfo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci :tokralju:
Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.
To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultat :wave:
Istina, na drugoj strani ce biti ubice iz lištice, vaši vrli športski prijatelji. Veže vas ista životna filozofija :bih:
Selam od MlaĐena Troprstića Tife !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 02:32

Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2017, 03:07

black64 je napisao/la:Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Radnička klasa :bow:

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 mar 2017, 06:54

samirr je napisao/la:
black64 je napisao/la:Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Radnička klasa :bow:
Kakva ba radnicka klasa imali su toplog obroka ,odvojenog zivota i stanarine ko dvije radnicke plate.Nema vece fukare od one fukare u dusi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 07:18

irfo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Pitari optimisticni nakon sto su saidu nastelili gol u utakmici koja je dogovorena prije 10 mjeseci :tokralju:
Mlatis gluposti! Radije nemoj nista ni pisati.
To to, samo se dizite, Said ce sve da urinira, ali zato protiv sirokog ide hladan tus jer na drugoj strani nece biti ekipa koja ne smije ici na pozitivan rezultat :wave:
Hajcaj! :D :urnebes: :clap: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 07:23

Virtu4l je napisao/la:
vježbajte, trebat će vam, bit će ispit poslije :D :urnebes: :rol: :tralala:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 mar 2017, 07:27

slucajno ili ne, ali ova kurava se zove ZELJKA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 07:38

a trudila se Svrakica, igrala je za premiju :D :urnebes: :urnebes: :rol: :tralala:

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 05 mar 2017, 07:59

Kako javlja saf, od ove godine je Islamska zajednica dozvolila uplacivanje vitri na račun Želje. Aferim gosp. Misimovicu i upravi.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 mar 2017, 08:05

Chlan je napisao/la:Kako javlja saf, od ove godine je Islamska zajednica dozvolila uplacivanje vitri na račun Željezničara. Ovim potezom se povećava mogućnost sticanja sevapa na račun Željezničara. Aferim gosp. Misimovicu i upravi.
dobrodosao na nas forum..vrlo lijep i primjeran prvi komentar. merhametlija si, vidi se iz prilozenog :bow: :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2017, 08:11

TobeYarabi je napisao/la:dobrodosao na nas forum..vrlo lijep i primjeran prvi komentar. merhametlija si, vidi se iz prilozenog :bow: :bow:
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.