zagor1987 je napisao/la:Esport je napisao/la:pasica je napisao/la:Said ne treba da igra protiv travnika, nek duljevic pokaze vrijedi li sta makar protiv drugoligasa. Saida cuvati za Siroki da na svjezinu napravi nesto, jer ocigledno da jos nije u pravoj kondiciji.
Možda sam ja subjektivan, no imponovala me je sigurnost koju je Said imao u kontaktu sa loptom. Tačno se osjećalo da dominira u svakom duelu.
Jednostavno sam imao utisak da mu nemogu ništa, a da on zna šta hoće.
To se možda može vidjeti na TV-u, ali stvarno osjetiti samo na stadionu.

Vazda je imao sigurnost,covjek uvijek zna gdje sa loptom,uzeli ga na zub jer je onu tekmu noge sklonio sto je logicno bilo
ne treba sad forsirati, treba vidjeti kako ide oporavak, ako opet bude brzo svjež, ubaciti ga subotu bar poluvrijeme...reče Čala da malo duže se oporavlja...strpljenja...jedino što malo brine je pad forma Hebibovića, toplo-hladno Almira i one povratne Hodžića

sve ostalo pozitiva,...put se vidi....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače