FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
streetstyle
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
protiv sela Listice kad bi bilo 7000 , bilo bi odlicno...10.000 je vec malo pre optimisticno, pogotovo ako bude na TV
- franklampard8
- Kontakt:
Savez i policija.Sarajlijica1946 je napisao/la:E nabijem i ovog sto stavi tekmu u 15:00 u srijedu.
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izgalamio sam se vecfranklampard8 je napisao/la:Savez i policija.Sarajlijica1946 je napisao/la:E nabijem i ovog sto stavi tekmu u 15:00 u srijedu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu brate, mislim da je to u ovom trenutku prosto nemoguce... nekih 7 hiljada bi bio uspjeh.SiouxLukavac je napisao/la:Možemo li protiv Širokog 10+ hiljada?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BHT 1 prenosi s listicom.streetstyle je napisao/la:protiv sela Listice kad bi bilo 7000 , bilo bi odlicno...10.000 je vec malo pre optimisticno, pogotovo ako bude na TV
- franklampard8
- Kontakt:
U 17:00 je u srijedu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slažem se, ali opet nije nemoguće, pogotovo ako bude lijepo vrijeme i cijena karata kao protiv Viteza.Evander je napisao/la:Ne. Realno je da bude cca 7000.SiouxLukavac je napisao/la:Možemo li protiv Širokog 10+ hiljada?
10 000 nas na derbi nece doci.
Nakon jučerašnje utakmice svi smo zadovoljni, pogotovo nakon "povratka" Saida. Ukoliko u kontinuitetu bude pružao ovakve partije to će biti veliki plus za ekipu koja će moći rame uz rame sa Zrinjskim i Željezničarom, da li će to moći - ostaje da vidimo, mnogo bi nam to značilo. Ne može se reći nakon jedne utakmice "evo vratio se", samo neka nastavi ovako i svi sretni i zadovoljni.
Ima mnogo faktora koji trebaju uticati na baš dobru posjetu, da ne nabrajam. Ja jedva čekam utakmicu i dolazim sigurno, a vjerujem da će i dosta raje koja nije iz Sarajeva takođe doći jer momci i stručni štab zaslužuju veliku podršku koja do sada i nije izostala.
Bit ce odlicna posjeta protiv listice ukoliko travnicke cevape oderemo ko Cigo ciganku.
Nema šanse. Ako bude dobra igra i dobar rezultat protiv Travnika onda očekujem max 6k. Dodaj i to da je nama listica četvrta uzastopna utakmica u Sarajevu, još će utakmica biti na BHT-u. Jučer kone uz njihovu euforiju i ogroman interes za prvu domaću utakmicu dodje 6,5k. Treba biti realan, prije će većina doći zbog mržnje prema listici nego zbog uspješnog rezultatskog niza.SiouxLukavac je napisao/la:Možemo li protiv Širokog 10+ hiljada?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Protiv Širokog cijene su 5, 8 i 10. Jedino mozda da promijene malo prije pocetka utakmice.
Ako Travnika uzmemo 2:0 ili više onda bi moglo biti 7 milja u subotu. Nadam se da će nas i vrijeme pogledati i još kad bi naši stavili niže cijene kao protiv Radnika onda ide 7-8 hiljada 100%.
SARAJEVO
Ovaj majkl je zapravo onaj lik sto je pisao ovdje ispred kluba, kao oficijelni account. Samo dobio druge instrukcije pa morao novi account napraviti.
4.10.2009.
Utakmica protiv Travnika nece uticati ni pozitivno ni negativno na posjetu protiv Sirokog, kup je vecini raje manje bitan i ne vezu ga za prvenstvo.
Doci ce nekih 6, 7 hiljada, sto je fakat odlicno u ovom trenutku.
Zao mi je samo sto igramo na totalno nefunkcionalnom i prevelikom stadionu, gdje kad dodje ovih 6,7 hiljada opet izgleda sablasno prazno.
Da nam je kakav stadioncic od desetak hiljada, sa tribinama pored terena, mi bi se preporodili u svakom pogledu.
Doci ce nekih 6, 7 hiljada, sto je fakat odlicno u ovom trenutku.
Zao mi je samo sto igramo na totalno nefunkcionalnom i prevelikom stadionu, gdje kad dodje ovih 6,7 hiljada opet izgleda sablasno prazno.
Da nam je kakav stadioncic od desetak hiljada, sa tribinama pored terena, mi bi se preporodili u svakom pogledu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 mar 2017, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Tako mi rece jedan novinar sa portala
ŠTA SE OVO DEŠAVA
STATISTIKA | FK Sarajevo ima najbolju odbranu BH Telecom Premijer lige BiH, sa svega 13 primljenih golova. U dosadašnjih 20 utakmica, na čak 12 mreža gola Bojana Pavlovića ostala je netaknuta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:STATISTIKA | FK Sarajevo ima najbolju odbranu BH Telecom Premijer lige BiH, sa svega 13 primljenih golova. U dosadašnjih 20 utakmica, na čak 12 mreža gola Bojana Pavlovića ostala je netaknuta.
Nema se sta puno reci,napokon imamo EKIPU! Fudblaski su mozda bili bolji igraci,mozda se igralo ljepse, bio klan ovaj,klan onaj,onaj zvjezda ,onaj cugo,onaj nije.Mozda su ovi fudblaski najgori mozda su i najbolji nekazem,sta god da su ali momci su ko jedan i za to strucni stab treba da dobije orden,a samo iz toga ce uvijek da iskoci dobar pojedinac,jel je uvijek bilo iz dobre ekipe i kolektiva uvijek se nadje pojedinac dobar da izleti,a iz lose ekipe i atmosfere kakva je bila npr kod Jesica i Hurtica i onaj najbolji ce postati najgori .Jucer je odlucio i iskocio bio Said,proslu Hebib,svaku utkamicu neko novi iskoci ,jel tako i mora da bude kada je unutar ekipe sve uredu,jel nema bolji nema gori,svi su zajedno svi su ko jedan.Jednostavno maximum se izvlaci iz ove ekipe,a to nemoze tek tako,zato Zijo,Toso,Cala
J.ebiga odosmo svi zajedno u euforiju,ali boli nas k.urac mi smo Pitari i to tako mora biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Ostvarili smo niz od 8 pobjeda zaredom (računajući i kup), a gol razlika je 20:3. Sva tri gola smo primili od Mladosti."

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, nedimmmm1337 i 24 gosta.