FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 05 mar 2017, 10:16

staragarda je napisao/la:.... ove kelje do ljeta i dovidjenja.... Prodali su Krpu,imaju jos jednu zlatnu koku na ljeto da tušnu i ide pres kako su oni prezasiceni,kako se ne mogu nositi sa pritiskom i te fore
Pa ne kontam da li je neko ocekivao drugacije. Koje kod ovih platu zaradzivao najbolje zna kolika im je marka kad je moraju dati...
Samo, oni su ovdje zato sto je Azmir otisao. Ako se Azmir ne vrati mozemo se odmah pridruziti Velezu.
Mene jos kopka i koliko ce se njihovih pozajmica pojaviti u dugu nakon sto odu.

Edit:I zna li se ko proda Krpu? Likedin, facebook, uprava ili? Zbilja me zanima da li ko moze rece nesto osim onoga sto sr pojavilo na sportsport?
Da li su ljudi dolazili gledati Krpu zbog njega ili su gledali par razlicitih klubova pa skontali da je to to
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 10:26

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:.... ove kelje do ljeta i dovidjenja.... Prodali su Krpu,imaju jos jednu zlatnu koku na ljeto da tušnu i ide pres kako su oni prezasiceni,kako se ne mogu nositi sa pritiskom i te fore
Pa ne kontam da li je neko ocekivao drugacije. Koje kod ovih platu zaradzivao najbolje zna kolika im je marka kad je moraju dati...
Samo, oni su ovdje zato sto je Azmir otisao. Ako se Azmir ne vrati mozemo se odmah pridruziti Velezu.
Nece biti repova prema njima.... Ostavio im je Azemica 400 000 od Evrope...To su skrsili vec....Uzet Ce od Krpe 300 000 i na ljeto sigurno jos 300 000 od Ordage....Taman MILION da se pozatvaraju njihove pozajmice i da se jos STA zaradi na ovom jadu od kluba.... otici Ce i reci eto vidite kako mi klubu nismo nabili dugove :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 10:33

Inače, iskoristio bih jos jednom priliku da Kikackom kelji cestitam na odluci da umjesto prezimena na dresovima stoji ime njegove firme....Nema onajjjjj veze sto mrtvi Olimpik, Krupa i radnik to sebi mogu priuštiti...Mi smo veliki klub....STA Ce nam te gluposti....

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2017, 10:36

staragarda je napisao/la:Inače, iskoristio bih jos jednom priliku da Kikackom kelji cestitam na odluci da umjesto prezimena na dresovima stoji ime njegove firme....Nema onajjjjj veze sto mrtvi Olimpik, Krupa i radnik to sebi mogu priuštiti...Mi smo veliki klub....STA Ce nam te gluposti....
Pa sta bi ti da dodaju i prezime...
Zamisli u po prenosa kaze komentator "Tom Cat Ordagic duga lopta prema Tom Cat Tandiru".
Smijesno...
Ovako ce ostati samo Tom Cat.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2017, 10:37

:lol: :lol: :lol: :lol:
mogli su vala makar manju reklamu staviti kad su već morali staviti
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 10:48

Gledam snimak Olimpik- Sarajevo i kamen te j e b o mrtvi raspali Olimpik bez igdje ikoga i cega doveo Benjamina Colica, Muamera Svraku i jos par odličnih igrača za nasu ligu....A ljudi garant iz lige ispadaju.....Mi u borbu za evropu onog Tandira iz p i c k e materine spakovali... Ccccc

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2017, 10:51

staragarda je napisao/la:Gledam snimak Olimpik- Sarajevo i kamen te j e b o mrtvi raspali Olimpik bez igdje ikoga i cega doveo Benjamina Colica, Muamera Svraku i jos par odličnih igrača za nasu ligu....A ljudi garant iz lige ispadaju.....Mi u borbu za evropu onog Tandira iz p i c k e materine spakovali... Ccccc
Sta je....nevalja ti Tandir....dupe vam je zinulo za pojacanjima.....
yebo li te sisonja u pakas. ..da te yebo... :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2017, 10:53

Što se nervirate oko igračkog kadra jos uvijek? :)
Pa zimski rok, koga ćeš sad dovest? :lolno:

Da ih je samo otrpit do ljeta, i da se svi kolektivno maknu od kluba, i da, akobogda, dođu mladi i sposobni ljudi, koji će radit za dobro kluba, makar i marke ne imali.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 mar 2017, 10:59

Naredna domaca ..
slika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 11:00

wobly92 je napisao/la:Što se nervirate oko igračkog kadra jos uvijek? :)

Da ih je samo otrpit do ljeta, i da se svi kolektivno maknu od kluba, i da, akobogda, dođu mladi i sposobni ljudi, koji će radit za dobro kluba, makar i marke ne imali.
Sta koga ces dovesti :? ...Pa i ovi su došli u zimskom prelaznom roku....Ma nebitno.... Nego svakim danom pokazuju koliko su nesposobni

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 11:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Naredna domaca ..
slika
Idi u k :urnebes: :rol:...Al fakat,kakav cirkus od dresova napravise

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 mar 2017, 11:02

Tandir riješio utakmicu. Tišina pljuvači. :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 11:06

RollingPaper je napisao/la:Tandir riješio utakmicu. Tišina pljuvači. :kafa:
Jeste, Dobro si :urnebes: :urnebes: .... Mislim da su mu bar sa "C" jedno 1000 put majku opsovali :urnebes: ...Ne znam za ostale tribine :rol:....

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 mar 2017, 11:15

staragarda je napisao/la:Gledam snimak Olimpik- Sarajevo i kamen te j e b o mrtvi raspali Olimpik bez igdje ikoga i cega doveo Benjamina Colica, Muamera Svraku i jos par odličnih igrača za nasu ligu....A ljudi garant iz lige ispadaju.....Mi u borbu za evropu onog Tandira iz p i c k e materine spakovali... Ccccc
Ma dobro uvijek u pozadini se pojavi skriveni momenat. Npr Dzida i Celik. Ko zna koliko je para oprostio Celiku a kontam da je lijepe pare uzeo nama da dodze. Tako i ovi, imaju stan u Sarajevu, obecan posao u nekoj Vik, ako ne mogu uzeti dobre pare hoce kuci ili nesto slicno.
Druga je stvar sto mi nemamo takvih igraca. Ustvari i da imamo takvih igraca, posle psovki koje dobiju na Tusnju kad odu negdje drugo, na Tusanj bi se vratili samo da ne moraju u SVatovac ici.
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2017, 11:44

staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Što se nervirate oko igračkog kadra jos uvijek? :)

Sta koga ces dovesti :? ...Pa i ovi su došli u zimskom prelaznom roku....Ma nebitno.... Nego svakim danom pokazuju koliko su nesposobni
Sarkazam :) znaš da je bilo takve priče. Al fakat pripremati ekipu 3 mjeseca a onda prodati najboljeg strijelca, a ne naći mu barem kakvu takvu, provjerenu zamjenu...
Ne interesuje me roster plaho, inače bi mi im se i zbog tog naklatio na kosti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 mar 2017, 12:05

Ovaj "nikad jaci UO" sa svojim svodnicima :urnebes: nije tu da daje, oni su tu da uzmu dusu Slobodi....obicni lesinari koji samo vrebaju da uzmu svoj plijen...pa ybt. u ono zlatno vrijeme SODA SO na celu sa Antom Raosom ili rudnici Kreka nisu imali onakvu reklamu iznad broja na dresu.....po ovom Sloboda vise nije Sloboda nego Tom Cat.....ocekujem da umjesto grba odstampaju njegovu sliku, da selo zna da je on presidente......

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 mar 2017, 12:11

klma1 je napisao/la:

Edit:I zna li se ko proda Krpu? Likedin, facebook, uprava ili? Zbilja me zanima da li ko moze rece nesto osim onoga sto sr pojavilo na sportsport?

Da li su ljudi dolazili gledati Krpu zbog njega ili su gledali par razlicitih klubova pa skontali da je to to
Krpic je skautiran duze vrijeme. Na prijedlog Cvitkusica, inace nekadasnjeg sportskog direktora Zvijezde Gradacac.
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 mar 2017, 12:23

Da smo se samo malo pojacali, Evropa lagano.
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 mar 2017, 12:32

katarakta je napisao/la:
Krpic je skautiran duze vrijeme. Na prijedlog Cvitkusica, inace nekadasnjeg sportskog direktora Zvijezde Gradacac.
OK znaci ipak su njega pratili. Pa dobro znaci trebala bi njemu, Ivici ici provizija. Sta da se radi kad kod nas u klubu, u skupstini, upravi i drugim funkcijama sjede sve kojekakvi ljubitelji Slobode koji niti pare daje niti mogu prodati igraca.
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2017, 12:36

katarakta je napisao/la:Da smo se samo malo pojacali, Evropa lagano.
Tacno tako

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.