nadam se da će Zaka biti moralan i izvinuti se čovjeku što ga je mogao ozlijediti bacajući se...mislim novi je kolač nije mogao već poprimiti vaše vrijednosti....shzna je napisao/la:
Samo je jedan Robben u našoj ligi.
I naravno da je penal, lopta prošla, odbrambeni igrač kasni sa intervencijom, nogom podapinje Zakarića. Kraj.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I još nešto, je l ovo korteo preko Drinske išao? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ocito da postoji. Svjedoci smo toga upravo.Neandertalac je napisao/la:Pa fino sam ti odgovorio. Amar ima duplo više titula od vas. Ne postoji čovjek koji njemu može zabraniti nešto u Želji. Član upravnog odbora. U kontaktu sa svim iz trenutne upravljačke strukture kluba.Evander je napisao/la:Zasto skreces sa teme i postavljas nebitna pitanja za ovu diskusiju?Neandertalac je napisao/la: Je li ono Amar ako se gleda posleratni period ima duplo više trofeja od Tanovog kluba?
Ili odgovori konkretno, ko i zasto Amaru ne dozvoljava da gleda utakmice Zelje, ili jednostavno poklopi usima i preskoci pitanje kao i ostali forumasi koji navijaju za Zeljeznicar.
Pokusajem skretanja sa teme, samo dajes vise povoda da vas mezimo sto je Miske nabio nogom u pakas Amara.
Radi tebe ti govorim, ne budi "naivan" da ne kažem ****.
Šta ćete bolan vi nas mezit.
[emoji38]
Da li ce Amar pojaviti se na Grbavici do kraja sezone.
Mislim da odgovor znas i sam, puno bolje od mene

Zabranjen mu je dolazak.
Ne smiju Horde od shzne da setaju gradom.

Otkud ti opet u navijačkim vodama? Zar nisi pisao nedavno da te to ne zanima?Lakoste je napisao/la:Ne smiju Horde od shzne da setaju gradom.![]()
Nije da ne smiju od mene, ne smiju zbog nekog drugog, da ne bi opet bilo brijanja obrva ili uzvika banditen.
- egocentrik
- Kontakt:
Ma sta pricas klosaru mali?shzna je napisao/la:Otkud ti opet u navijačkim vodama? Zar nisi pisao nedavno da te to ne zanima?Lakoste je napisao/la:Ne smiju Horde od shzne da setaju gradom.![]()
![]()
Nije da ne smiju od mene, ne smiju zbog nekog drugog, da ne bi opet bilo brijanja obrva ili uzvika banditen.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ja nisam u navijackim vodama, ti jesi?shzna je napisao/la:Otkud ti opet u navijačkim vodama? Zar nisi pisao nedavno da te to ne zanima?Lakoste je napisao/la:Ne smiju Horde od shzne da setaju gradom.![]()
![]()
Ispadas smjesan sa tim navijackim pricama po ovom forumu na kojem ne pisu predstavnici navijackih skupina. Ako si htio da nekog sacekas polomis javis se tim likovima i na livadu pa se udarajte i pravite ceke do sutra. Nego iza nickova podgrijavate atmosferu i ismijavate navijacke poteze a nemate 10 gostovanja van kantona.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne sjećam se da je za Leotar ili bilo koju drugu utakmicu ove lige (a nije vam mrsko reći da su Željine titule namještene) bilo govora i priče, na kraju krajeva umalo fizičkog sukoba između vodećih ljudi klubova, kao za vas i Slobodu.Evander je napisao/la: Rekla, kazala, kao i za Leotar i milion drugih utakmica. Sa druge strane, imas sudske presude, izbacene timove iz lige, fudbalere i djelatnike koji su bili udaljeni da se bave fudbalom.
Priznat ces, nije isto
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako da ne smijemo, vama dozivljaj doci u grad pred derbi i slikati se u nekoj ulicici, o cemu mi ovdje pricamo?shzna je napisao/la:Otkud ti opet u navijačkim vodama? Zar nisi pisao nedavno da te to ne zanima?Lakoste je napisao/la:Ne smiju Horde od shzne da setaju gradom.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fotošop, Miske vas lažeshzna je napisao/la:
Zabranjen mu je dolazak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
Mozda mu je krivo sto je isp'o iz tramvaja 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Inace nisam nesto aktivan na forumu, ali smijesni su mi ovih par pitara na celu sa objektivnim, sveznajucim evanderom sto kontaju da su popili svu pamet svijeta i kontaju fol da oni nekog meze. Da ne navijaju za fk sarajevo pa i nekako, ali poznavajuci mentalitet pitara i njihovu historiju ,ulazak u iole kakvo ozbiljnije prepucavanje, a kamoli diskusiju, je suvisno...
Budite pozdravljeni
Budite pozdravljeni
Pa sto onda ovo pises?bangara je napisao/la:Inace nisam nesto aktivan na forumu, ali smijesni su mi ovih par pitara na celu sa objektivnim, sveznajucim evanderom sto kontaju da su popili svu pamet svijeta i kontaju fol da oni nekog meze. Da ne navijaju za fk sarajevo pa i nekako, ali poznavajuci mentalitet pitara i njihovu historiju ,ulazak u iole kakvo ozbiljnije prepucavanje, a kamoli diskusiju, je suvisno...
Budite pozdravljeni
Ovako i ja u prolazu mogu svratiti. Gdje je slika sa utakmice, sa skupstine, sa plave veceri?shzna je napisao/la:
Zabranjen mu je dolazak.
Da li ce se Amar pojaviti do kraja prvenstva na nekoj utakmici?
Mislim, da li ce biti pozvan na utakmicu od strane Misimova i kompanije?
Boli te ****revolt je napisao/la:Pa sto onda ovo pises?bangara je napisao/la:Inace nisam nesto aktivan na forumu, ali smijesni su mi ovih par pitara na celu sa objektivnim, sveznajucim evanderom sto kontaju da su popili svu pamet svijeta i kontaju fol da oni nekog meze. Da ne navijaju za fk sarajevo pa i nekako, ali poznavajuci mentalitet pitara i njihovu historiju ,ulazak u iole kakvo ozbiljnije prepucavanje, a kamoli diskusiju, je suvisno...
Budite pozdravljeni
ne mozes ti svratit tako jer ti smrdis, i jer si previse zavidan na sve ovo sto Zeljo radi i gradi...pojeo si se od muke i ti debili poput tebeEvander je napisao/la:Ovako i ja u prolazu mogu svratiti. Gdje je slika sa utakmice, sa skupstine, sa plave veceri?shzna je napisao/la:
Zabranjen mu je dolazak.
on bi da nesto ispituje, on lafo nesto zna a navija za najvecu kurvu u svijetu fudbala rjesaji svoje probleme tvoji te bolan na tvojoj temi pljuju i blate
toliko pratis Zelju trazis manu, pljujes po Amaru koji ti je godine zivota unistio
i gori su ovi koji odgovaraju ovom jadniku i poltronu zar ne vidite koliko mrzi Zelju gori je od cetnika 92.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I sta strucnjaku odgovoriti, osim nasmijati se?
Fakat ima neinteligentnih likova ovdje
Drago mi je kad se takvim nasmijem u lice
Fakat ima neinteligentnih likova ovdje
Drago mi je kad se takvim nasmijem u lice
Cemu nervoza?godrina je napisao/la:ne mozes ti svratit tako jer ti smrdis, i jer si previse zavidan na sve ovo sto Zeljo radi i gradi...pojeo si se od muke i ti debili poput tebeEvander je napisao/la:Ovako i ja u prolazu mogu svratiti. Gdje je slika sa utakmice, sa skupstine, sa plave veceri?shzna je napisao/la:
Zabranjen mu je dolazak.
on bi da nesto ispituje, on lafo nesto zna a navija za najvecu kurvu u svijetu fudbala rjesaji svoje probleme tvoji te bolan na tvojoj temi pljuju i blate
toliko pratis Zelju trazis manu, pljujes po Amaru koji ti je godine zivota unistio
i gori su ovi koji odgovaraju ovom jadniku i poltronu zar ne vidite koliko mrzi Zelju gori je od cetnika 92.
Cim su ovako nervozni, znas da si ih dirnuo. A to i jeste bit ove teme 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.