FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Nije tačno. Ne možeš igrati 3-5-2 formaciju sa klasičnim ofanzivnim krilima poput perišića i candreve. Ubili nas po bokovima, to se vidjelo u 10.minuti. Nema igrače za ovu formaciju a forsira je.. Dok se držao 4-2-3-1 bilo je odlično. Nismo akcije imali za 90 minuta, ustvari jesmo jednu i dali gol. Nekakvo nabijanje lopte čitavo prvo poluvrijeme, a imaš petoricu u vezi!?! Promašena totalno formacija i apsolutno Piolijev poraz. Nek ne izmišlja toplu vodu, već nek ide na provjereno. Nit je on conte, nit je Inter Chelsea, nit imamo vremena za akrobatske formacije.
Viva la France, as they say in Rome.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
9 uzastopnih pobjeda, slovima devet....i cim sam vidio postave i protiv juvea i rome odmah sam znao da cemo izgubiti.... 4-2-3-1 gdje su se odlicno snasli gagliardini i kondogbia i izgledali kao sjajan tandem on odluci da mijenja i to protiv juvea je kriminalno....al ko ga J**+, kad mu dambrosio igra stopera prije andreollia koji je po meni uvijek bio solidan stoper i trebao igrati u paru sa murillom a na radji je trebao igrat medela kao flastera u rukometu...je.bo dzeku, trebalo je samo zaustaviti radju i salahaPaskalHens je napisao/la:Pred dvije najvažnije tekme mijenjaš formaciju koja ti je donijela koliko? 6-7 pobjeda u nizu? Staviš formaciju za koju nemaš odgovarajući igrački kadar. I ne zanima me što je dobio crotone i pescaru, zanima me šta može protiv kvalitetnog protivnika, a on tu zasad je užasan. Apsolutno njegov poraz i sve je palo u vodu. Šanse su minimalne, al' eto nadati se nečemu. Sa 3-5-2 nećemo daleko dogurati.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ova formacija sa tri pozadi mora da prestane!!! Ovaj put je razumljivo jer nije bilo Mirande, al od kako je poceo eksperimentisat poceli smo lose igrat. Vidilo se i u onih par utakmica protiv slabijih ekipa da to nije to. Razumijem da je tesko kad nemas postenog beka, al kako ne vidi da ovako ne funkcionise. Dambrosio odjednom lijevi stoper, nikad covjek to nije igro. Perisic i Candreva bekovi, nisu presli centar u prvom poluvremenu. Sredina natrpana veznim igracima, samo smetaju jedan drugom. Samo nabij loptu prema Icardiju pa sta bude.
Vratit se na 4-2-3-1 sa Kondogbiom i Gagliardinijem u vezi. Candreva bi isto mogo malo odmorit, nek proba Barbosu jednom citavu utakmicu.
Banega mora vise igrat!!!
Nije jos sve izgubljeno, Napoli igra iduci vikend s Romom, a mislim da imaju igrat i protiv Juventusa plus mi ih docekujemo na Meazzi. Ima jos dosta utakmica, ne treba gubit glavu nego nastavit radit sto se do sad radilo, pobjedjivat slabije protivnike. Ne znam zasto pricate o otkazu, covjek konstanto skuplja bodove, ustabilio je ekipu i ajmo rec stvorio neki identitet i zajednistvo kod igraca. Poraza ce bit uvijek i to nije nista cudno. Moze mu se zamjerit za ovo sinoc(i jos par utakmica) al covjek nije imo pripreme da eksperimentise pa mora ovako. Ako neko od vecih imena ne bude slobodan treba ga ostavit jer ce uz pripreme i par pojacanja na ciljanim pozicijama sigurno bit bolje. Ja vjerujem da, ako nas vec ove godine ne odvede u ligu prvaka, iduce idemo sigurno.
Forza Inter!!!
Vratit se na 4-2-3-1 sa Kondogbiom i Gagliardinijem u vezi. Candreva bi isto mogo malo odmorit, nek proba Barbosu jednom citavu utakmicu.
Banega mora vise igrat!!!
Nije jos sve izgubljeno, Napoli igra iduci vikend s Romom, a mislim da imaju igrat i protiv Juventusa plus mi ih docekujemo na Meazzi. Ima jos dosta utakmica, ne treba gubit glavu nego nastavit radit sto se do sad radilo, pobjedjivat slabije protivnike. Ne znam zasto pricate o otkazu, covjek konstanto skuplja bodove, ustabilio je ekipu i ajmo rec stvorio neki identitet i zajednistvo kod igraca. Poraza ce bit uvijek i to nije nista cudno. Moze mu se zamjerit za ovo sinoc(i jos par utakmica) al covjek nije imo pripreme da eksperimentise pa mora ovako. Ako neko od vecih imena ne bude slobodan treba ga ostavit jer ce uz pripreme i par pojacanja na ciljanim pozicijama sigurno bit bolje. Ja vjerujem da, ako nas vec ove godine ne odvede u ligu prvaka, iduce idemo sigurno.
Forza Inter!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
+1arminz je napisao/la:Ne znam zasto pricate o otkazu, covjek konstanto skuplja bodove, ustabilio je ekipu i ajmo rec stvorio neki identitet i zajednistvo kod igraca. Poraza ce bit uvijek i to nije nista cudno. Moze mu se zamjerit za ovo sinoc(i jos par utakmica) al covjek nije imo pripreme da eksperimentise pa mora ovako. Ako neko od vecih imena ne bude slobodan treba ga ostavit jer ce uz pripreme i par pojacanja na ciljanim pozicijama sigurno bit bolje.
Pa kad je Inter u pitanju uvijek se pise o otkazu treneru nakon jednog ili dva poraza, otpisuje se igrace nakon 2 lose utakmice ili sta je najgore nakon sta uopce nisu ni dobili sansu. Uvijek isto, Inter ima prerazmazene navijace a to su i jucer pokazali kad se ispraznio stadion 20 min prije kraja.
http://www.interdipendenza.net/inter-ro ... inetina%5D
http://www.interdipendenza.net/inter-ro ... inetina%5D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma tipicni talijanski tvrdoglavi mentalitet!Jericho je napisao/la:Pred najbitniju utakmicu sezone D'Ambrosio stoper, Perisic i Candreva bekoviMogao bi jos esej napisati o ovoj formaciji i kako je to loše izgledalo večeras, ali najvise me zasmetalo što je senilni retard toliko glup da za čitavih 90min nije promjenio formaciju, a trebao je to uraditi vec u 15oj-20oj min da ima išta u glavi.
Kakav luzer

Sve očekivano i kako treba biti.Prilika za Banegu od prve minute.
Hvala Bogu ne petlja vise...jos da Candrevu zalijepi za klupu
Dobar sastav, samo da je Barbosa umjesto Candreve
Nadam se dobroj utakmici Banege
Nadam se dobroj utakmici Banege
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sa ovima se svaki put mucimo u gostima, imam osjecaj da bi tako i danas moglo biti.
@Jericho - jel ima kakav link za Arenu?
@Jericho - jel ima kakav link za Arenu?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nema uopce dobrih linkova danas.Sve nešto preko vešmašine.**** ih arapski komentatori.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Obrana kolektivno zastala (osim Medela) na trenutak, imam osjecaj da su mislili da je offside
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odlična reakcija Medela.
Kako nezainteresovano i lose izgledaju. Ocajan pristup za sad...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
banega kao da je zaboravio igrat lopte
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Meni ne radi ovo.A na ovim ostalima moram smanjit stream da bi uopce mogao prepoznat igrace.Nema uopce sopcasta danas,nije mi jasno.
Instaliraj AceStream pa onda na ovo dole klikSiamoNoi je napisao/la:Meni ne radi ovo.A na ovim ostalima moram smanjit stream da bi uopce mogao prepoznat igrace.Nema uopce sopcasta danas,nije mi jasno.
acestream://05fb57238df275aa70c769ddeffa1476134a3ac1
#Ausilio OUT
http://www.eplstream.org/streams/eplsite105.html
probaj ovaj, slika na ova 2 je HD, samo na jednom us komentatori na njemackom a na drugom ih nema
Strasno da osim ovih nekih polusuteva sa 20ak metara nismo imali prilike, ovo je prelose.
probaj ovaj, slika na ova 2 je HD, samo na jednom us komentatori na njemackom a na drugom ih nema
Strasno da osim ovih nekih polusuteva sa 20ak metara nismo imali prilike, ovo je prelose.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.