ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ne zna vjerovatno ni on još uvijek, najlogičnije je da igra Rim. MC je prerano i nema neke logike da ga igra, osim ako baš ne osjeti želju da zaigra još jednom u tom prelijepom ambijentu.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Da da to je taj Rafa,covjek koji se vratio nakon povrede odigrao 4 turnira i dosao do 3 finala ili 3 turnira 2 finala ako necemo racunati Abu Dabi.Da li je tebi to malo?Rafa je navikao sve na pobjede i poraz u finalu je neuspjeh ali on je jos u fazi "oporavka" i kao sto sam rekao da je najbitnije da je tu u finalima sto nije bio slucaj prosle godine sto nam samo govori da se vratio i samo je pitanje kad ce procepiti...I da ako cemo sad voditi polemiku da li ce Rafa srusiti Rogera nakon svakog poraza onda ne znam gdje bi tema mogla otici msm i Novak i Roger su izgubili pa nisam dosao ovdje da napisem joooj izgubili jesu losi ili nesto sl...desilo se i desice se ponovo i jednom i drugom i trecem i vise puta ove sezone da izgube protiv losijih igraca da li zbog njihovog loseg dana,odlicnog dana protivnika ili zato sto je igrac bio bolji jednostavno ne moze se dobiti svaki mec...Ocigledno da te strah obuzeo ali vjeruj mi nije ovo ni blizu kako on zna zato pripremite se na ono sto slijedi...darker10 je napisao/la:Je li ovo taj Rafa koji ce srusit Federerov rekord?RafaGarros9 je napisao/la:Steta,steta i steta malo je i srece nedostajalo u ovom 2. setu na bl ali cestitke Querreyu bio je dobar danas.Sto je najvaznije igra obecava iz meca u mec i nadamo se da nece biti nikakvih povreda pa ce sve biti lakse.Sto je najvaznije tu je u finalima a samo je pitanje kad ce potpuno procepiti...Koliko poraz lose izgleda toliko je i dobro jer ce biti jos vise rada i rada iako nebi toga nedostajalo poznavajuci Rafu...Sad se okrenuti mastersima...
Vamooooos Rafaaaaaa
ukaki oj mati moja milaronaldo99 je napisao/la:Rafa kao Roger nekad do finala melje i onda se ukaki u finalu.
Hajd izgubiti finale od Rogera.ok, ali da se gubi od Sema,gmm
No dobro lijepo je Rafu opet vidjeti na touru
To je to...Mancini je napisao/la:Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.
Ili je strah pa onda im dodje veliko olaksanje ili nesto sasvim trece ko ce im znati...
Faza oporavka,a Federer ga nakon oporavka od 6 mjeseci u 36. godini uzme u finalu GS
Dajte ba ljudi,Nadal je dobar,puno bolji nego sto sam ocekivao da ce bit u ovim godinama,ali nikad to nece bit Nadal iz 2010. i 2013.Mozda uzme jos jedan RG i to je to,jednostavno nema igru da se nosi sa godinama.Sto se tice ovih prica o nekom olaksanju,pa dajte molim vas ovo je samo Acapulco 
I @RafaGarros,ja uopste ne kazem da je Nadal los,daleko od toga,nego samo kazem da nece uzet jos 5-6 GS kako ti mislis.I ja bih volio recimo da Federer uzme jos 5GS,ali to nije realno.Mozda jos Wimbledon ove godine je neka sansa i to je to.
I @RafaGarros,ja uopste ne kazem da je Nadal los,daleko od toga,nego samo kazem da nece uzet jos 5-6 GS kako ti mislis.I ja bih volio recimo da Federer uzme jos 5GS,ali to nije realno.Mozda jos Wimbledon ove godine je neka sansa i to je to.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa zato ti i kazem da je faza oporavka jer ga je Federer dobio odmah u startu vidis da to nije realno jos ako i bar malo pratis tenis i gledas meceve tek onda vidis o cemu je rijec...Cuj bolji nego sto si misliodarker10 je napisao/la:Faza oporavka,a Federer ga nakon oporavka od 6 mjeseci u 36. godini uzme u finalu GSDajte ba ljudi,Nadal je dobar,puno bolji nego sto sam ocekivao da ce bit u ovim godinama,ali nikad to nece bit Nadal iz 2010. i 2013.Mozda uzme jos jedan RG i to je to,jednostavno nema igru da se nosi sa godinama.Sto se tice ovih prica o nekom olaksanju,pa dajte molim vas ovo je samo Acapulco
a kiša pada sve češćeMancini je napisao/la:Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Idi na vremensku prognozu.DANTES je napisao/la:a kiša pada sve češćeMancini je napisao/la:Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
DANTES je napisao/la:a kiša pada sve češćeMancini je napisao/la:Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.
Uzet ce Rafica IW, uvijek je na njemu dobro izgledao, podloga i uslovi mu odgovaraju, konkurencija je ocajna, niko ne izgleda pretjerano dobro
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vrati ga Dantes na tvornicke postavkeshminka je napisao/la:DANTES je napisao/la:a kiša pada sve češćeMancini je napisao/la:Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.![]()
![]()
![]()
27.10.2020
Jel se zezaš il si ozbiljanbodi123 je napisao/la:Uzet ce Rafica IW, uvijek je na njemu dobro izgledao, podloga i uslovi mu odgovaraju, konkurencija je ocajna, niko ne izgleda pretjerano dobro
sto da ne, lezi mu IW itekako, cak ima i dvije dubl titule tamo, a jasno je da moram malo napravit balansa jer si vec poceo praviti segu od teme nakon sinocnjeg debakla od Big Sama.shminka je napisao/la:Jel se zezaš il si ozbiljanbodi123 je napisao/la:Uzet ce Rafica IW, uvijek je na njemu dobro izgledao, podloga i uslovi mu odgovaraju, konkurencija je ocajna, niko ne izgleda pretjerano dobro
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobar je SemMekvoja, gubili su i bolji igrači od Rafe protiv njega i to na slemovima xD
DANTES je napisao/la: a kiša pada sve češće
Vrati ga Dantes na tvornicke postavke
Jako duhovito!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koliko dajes Noklici GSova do kraja karijere?shminka je napisao/la:Dobar je SemMekvoja, gubili su i bolji igrači od Rafe protiv njega i to na slemovima xD
Endi mi je zreo da i ove godine makne jos 2 GS, djeluje prije svega fizicki najspremniji, mogao bi on do kraja karijere sakupit fin broj u ove kasne godine i ipak isploviti iz prosjeka
Trenutno veze nemam, stvarno, ovu krizu nisam smatrao ozbiljnom dok sad u Akapulku ne vidjeh da mu majica visi kao da je na ofingeru obješena. Baš je smršao...ima 5-6 komada u sebi još sigurno, ako se dozove. Ovakav nema nijedan.
Prevazići će krizu po meni, ne ide mi nekako da stane sad i ništa više ne uradi, previše je dobar da bi bilo tako. Znat ćemo više do Wimbledona, vjerovatno mu je potrebno par mjeseci da se dozove. Servis vraća polako, onih problema sa ramenom izgleda više nema. Potreban mu je sad povratak intenziteta u razmjenama, a IW i Miami su idealni turniri za tako nešto.
Prevazići će krizu po meni, ne ide mi nekako da stane sad i ništa više ne uradi, previše je dobar da bi bilo tako. Znat ćemo više do Wimbledona, vjerovatno mu je potrebno par mjeseci da se dozove. Servis vraća polako, onih problema sa ramenom izgleda više nema. Potreban mu je sad povratak intenziteta u razmjenama, a IW i Miami su idealni turniri za tako nešto.
Ma nije bezveze ni Becker otiso, nece covjek da radi vise sa neozbiljnim deckima, ima tu nesto jos.
Mislim da je njemu problem vise psihicke prirode, manjak onog inata, manjak zelje i volje da prebrodi ovu krizu, kao da se zasitio i rekao sebi ako jos koji slucajno uzmem do kraja karijere - dobro i jest, takav mi djeluje trenutno, ali je veliki sampion i ne mogu da prihvatim takvo nesto nikako, mora se on srediti kad tad, nadam se samo ne vec od aprila i sljake, nek se od WBa dozove necu imati nista protiv.
Mislim da je njemu problem vise psihicke prirode, manjak onog inata, manjak zelje i volje da prebrodi ovu krizu, kao da se zasitio i rekao sebi ako jos koji slucajno uzmem do kraja karijere - dobro i jest, takav mi djeluje trenutno, ali je veliki sampion i ne mogu da prihvatim takvo nesto nikako, mora se on srediti kad tad, nadam se samo ne vec od aprila i sljake, nek se od WBa dozove necu imati nista protiv.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako mene matematika dobro služi to je nekih 17-18 GS titula, sumnjam da može. Nije Nole ni u IW ili Miami prošle godine dobro igrao u prva 2-3 kola ali tad je bio nepobjediv što sad nije i svi vide svoju šansu.
Nole je fizički pao, pitanje je može li on svoju nekadašnju fizičku spremu vratiti na svoj nivo, on ulazi u 30. godine, po prirodi dešavanja tad slijedi blagi pad u fizičkoj spremi a svi znamo koliko mu znači fizička sprema, ne kao Rafi ali puno više nego Rogeru. Vjerujem da može maksimalno do 15 GS titula, ukoliko se dozove, a za nešto više sumnjam.
Nole je fizički pao, pitanje je može li on svoju nekadašnju fizičku spremu vratiti na svoj nivo, on ulazi u 30. godine, po prirodi dešavanja tad slijedi blagi pad u fizičkoj spremi a svi znamo koliko mu znači fizička sprema, ne kao Rafi ali puno više nego Rogeru. Vjerujem da može maksimalno do 15 GS titula, ukoliko se dozove, a za nešto više sumnjam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Odluka je bila Novakova prije svega da Beker ode. Nije želja problem ili barem neće biti u nastavku sezone, pogledaj reakciju sad nakon poraza u Akapulku...trznut će ga Kyrgios sigurno i dodatno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno koliko je smršao. Nema 50 kg.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Do prije par mjeseci Novak lagano prestize i Rafu i Rogera a sad se pise hoce li uzeti 1-2 GS ccc stresno...pa jbt logicno je i bilo da ne moze igrati na onom nivou cijelo vrijeme,pad je morao doci kad tad... a kao sto je morao doci pad morace doci i forma ponovo jer Novak je poznat kao karakter al ce opet biti onih koji ce reci ma godine sta ce on ccc...ovdje pojedini znaju samo napisati godine...al ok da su neke godine al 30 pa smijesno...
Kao sto svi imaju padove tako i on ali je jedan od najveci i nema sumnje da ce se vratiti.I roger je bio u raspadu do prije koju godinu pa se pisalo ma daj oprosti se sta se "brukas" pa se naravno covjek vrati i uze GS a da se novak ne vrati ma smijesno....Rafine povratke nije potrebno komentarisati on je jedinstven i neponovljiv... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.