Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Je. Iako ovi protivnik nije neko mjerilobavarian_bk je napisao/la:Čini mi se da je i Hodžić zabio 1.
Nije loše.HankMoody je napisao/la:
Ja bih bio oduševljen da proba nešto ovakvo protiv Gibraltara, da probamo postići što više golova. U drugom poluvremenu uvesti Bajića, nekog od dvojca Memišević/Đumić i ako Hadžikić dobije papire da ga ovjerimo.
Begovic- Kolasinac- Zukanovic, Sunjic, Vrsajevic, Besic, Pjanic, Milicevic, Visca, Ibisevic, Djuric ( ne bi me ni ovo cudilo, mozda Besic- Cimirot, zavisi kako se oporavi)HankMoody je napisao/la:
Ja bih bio oduševljen da proba nešto ovakvo protiv Gibraltara, da probamo postići što više golova. U drugom poluvremenu uvesti Bajića, nekog od dvojca Memišević/Đumić i ako Hadžikić dobije papire da ga ovjerimo.
Da vidimo na šta bi ličilo.JavierBosnia je napisao/la:Begovic- Kolasinac- Zukanovic, Sunjic, Vrsajevic, Besic, Pjanic, Milicevic, Visca, Ibisevic, Djuric ( ne bi me ni ovo cudilo, mozda Besic- Cimirot, zavisi kako se oporavi)HankMoody je napisao/la:
Mada ne vjerujem Cocalicu i Bicakcicu nikako, bez obzira sto je Gibraltar, ne ide mi to uz njih, jos visca dodje kao bek.. Ali ne izgleda lose sve u svemu
Tako se preziva, dakle Đumić, a ne Dumić.Zglavkar je napisao/la:Koji je fazon s tim "Đumić", nisam u toku?
Najposvećeniji definitivno.Mokroguz je napisao/la:Kad je tek preuzeo trenersku poziciju bio sam malo skeptican, ali sam uvjeren sad da je Mesa jedan od najboljih trenera kojih smo imali.
Manite se suplje price, svi znamo da ce Vedo sigurno biti starter.vozdra je napisao/la:Bajića i Hodžića od prve protiv Gibraltara treba ubacit
Spahiću su komotno odmah mogli uručiti Pro licencu.Centar za edukaciju trenera Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH dodijelio je danas bh. reprezentativcima Asmiru Begoviću, Edinu Džeki i Edinu Cocaliću UEFA B licence, što je prvi korak u bavljenju trenerskim poslom, javlja Anadolu Agency (AA).
Bh. reprezentativci su kurs za trenere pohađali u protekle tri godine, a diplome su im dodijeljene danas na sarajevskom aerodromu, uoči odlaska u Albaniju gdje će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije te zemlje.
Kurs za trenera su pohađali i uspješno položili još i Emir Spahić, Edin Višća, Vedad Ibišević i Senad Lulić, a njima će diplome biti naknadno uručene.
Na osnovu činjenice da je u 2015. godini preko 700 trenera zatražilo privremenu Takmičarsku B akreditaciju na kantonalnim i područnim nivoima takmičenja, a da je u 2016. godini kroz Centar za edukaciju trenera prošlo samo oko 100 polaznika za UEFA B licencu, NS/FS BiH je iskazao veliku potrebu za trenerima sa UEFA B licencom u narednom periodu i tim povodom izdao obavijest da će organizovati dva kursa za sticanje UEFA B licence i to 16. aprila. i 14. maja ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.