Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ja bih Gojaka vec sad gurnuo u vatru. Ima trenutno boljih od njega, ali on moze u buducnosti puno vise donjeti od bilo kog veznog koji trenutno igra.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo Keno samo naprijed !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ImaRaonffa je napisao/la:Ima li on naše državljanstvo?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dobro ga je imati kao opciju u slučaju neke povrede ostatka ofanzivnog dijela tima reprezentacije.Virtu4l je napisao/la:ImaRaonffa je napisao/la:Ima li on naše državljanstvo?
Nadam se da će uspjeti pronaći klub iz Primere na kraju sezone, jer ova Osasuna je odron i nema teorije da ostanu u ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mesa na slatkim mukama sto se napada tice.
Kodro, Hodzic i Bajic mogu biti tu za predstojece utakmice u martu.
Malo nam skripi na stoperskim pozicijama, ali to svakako ne bi trebalo biti problem protiv Dzibri
Kodro, Hodzic i Bajic mogu biti tu za predstojece utakmice u martu.
Malo nam skripi na stoperskim pozicijama, ali to svakako ne bi trebalo biti problem protiv Dzibri
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nema zime sto se napada tice
Mislim realno tesko ce bilo ko dostici level Edina Dzeke , ali definitivno imat cemo dobre napadace.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Stoperi nam jesu veliki problem trenutno, izuzev Cocalića nijedan drugi igrač koji je u zadnje vrijeme pozivan u reprezentaciju nije ni blizu prve postave u svojoj ekipi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Fazon je što ni Kodro nije baš efikasan u Španiji. Dobro, u zadnje vrijeme ga je krenulo, mislim da je sa ova dva današnja gola na brojci od četiri ukupno u ligi.bhfanatic14 je napisao/la:Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Al' gledajući sveukupno u karijeri, u 70 utakmica za Osasunu postigao je 9 golova (od toga 18 utakmica u Primeri uz 4 postignuta pogotka, ostatak statistike se odnosi na Segundu) što opet nije neka Bog zna kakva statistika.
Dinamo je Barcelona za ovakvu Osasunu, katastrofa od ekipe.bhfanatic14 je napisao/la:Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ?Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bih rekao druze. Mislim svaka njemu cast na ova 4 gola sto je do sada dao, ali prije svega Bajic ima konstantnost u Turskoj, zabija redovno, a i Hodzic se probudio i ima ludu seriju, gledajuci ovako njih trojicu, meni su Ara i Bajic dosta bolji.bhfanatic14 je napisao/la:Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
S tim uzmi jos da Kenan igra u ubjedljivo najgoroj ekipi Primere, gdje je istina, tesko doci do pogotka, ali u proslim sezonama on takodjer nije nesto bog zna briljirao. U Playoffu za ulazak u Primeru je odjednom poludio i odveo ih je prakticno sam u prvu ligu, ali mislim kad pogledas njegove igre kroz cjelokupnu ovu sezonu, meni licno nije dovoljno da bude ispred Are i Rikija.
Ali kao sto rekoh, niposto ga se odricati ili slicno, trebace nam, kao i Djuric.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Znam sta hoces rec i to stoji donekle .. ali treba se gledat sveukupno kakav je kao igrac kao prvo, a kao drugo momak igra u spaniji u najjacoj ligi...to se nemoze poredit sa hrvatskom ligom il turskom...to je Razlika prevelika izmedju spanske i ovih drugih...to je isto da mi sad ne zovemo primjer modrica iz reala jer nema asistencije slaba mu statistika a zovemo svena iz Hajduka on ima gol i 3 asistencije bolja mu statistikaRaonffa je napisao/la:Fazon je što ni Kodro nije baš efikasan u Španiji. Dobro, u zadnje vrijeme ga je krenulo, mislim da je sa ova dva današnja gola na brojci od četiri ukupno u ligi.bhfanatic14 je napisao/la:Ja sam uvjek bio za Aru i Bajica...i prije djurica da se zovu..ali u ovom slucaju ovako realno pitanje zasto igrac iz mozda najjace lige svijeta treba da bude iza igraca hnla i turske lige ? Nije mi Logika nikako... haj sad da baja ima 20 komada i ubija u turskoj ili ara 30 u Hnl da je glavni spic tamo...ali ukupno gledano mislim da je Kenan jedan Level iznad njih...to je moje misljenje a gledo sam ih sve trojcu... moja 4 spica bi bila dzeko ibi Kodro Bajic... pa onda hodzic itd..Goalgetter je napisao/la:Kenana treba imati na "radaru" ali sansu prije njega trebaju dobiti Hodzic i Bajic.
Al' gledajući sveukupno u karijeri, u 70 utakmica za Osasunu postigao je 9 golova (od toga 18 utakmica u Primeri uz 4 postignuta pogotka, ostatak statistike se odnosi na Segundu) što opet nije neka Bog zna kakva statistika.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma Dinamo bi nasamaro Osasunu ko Al'dino Arduanu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Vidjet ćemo da li će uspjeti pronaći klub u Primeri na kraju ove sezone, to bi mu bila najbolja preporuka za reprezentaciju i potvrda kvaliteta (što recimo Đurić nije uspio kada je Cesena ispala).bhfanatic14 je napisao/la:
Znam sta hoces rec i to stoji donekle .. ali treba se gledat sveukupno kakav je kao igrac kao prvo, a kao drugo momak igra u spaniji u najjacoj ligi...to se nemoze poredit sa hrvatskom ligom il turskom...to je Razlika prevelika izmedju spanske i ovih drugih...to je isto da mi sad ne zovemo primjer modrica iz reala jer nema asistencije slaba mu statistika a zovemo svena iz Hajduka on ima gol i 3 asistencije bolja mu statistikakad vidimo da ima djuric na spisku onda je sramota sto se Kodro ne isproba i sto baja i ara jos cekaju pravu priliku u repci
Ovo govorim jer sumnjam da će dobiti poziv u martu (pogotovo ne u junu za Grčku), jer treba uzeti u obzir da su Bajić i Hodžić već duže vremena na pragu A tima i vjerujem da će se njima dati prilika prije nego Kenanu.
Al' sve ovo naravno ne znači da Kodru ne treba i dalje pratiti i računati na njega u budućnosti
Svaka čast Kodri nadam se da će on ostati u Primeri. Ali ne treba ga sada dizati i odmah tražiti njegov poziv. Realno igra za ekipu koja je već sada druga liga. Glupost je da se gura ispred Djurica, Bajica i Hodzica.
Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj u drugoj ligi zabija u svakoj drugoj utakmici za repku.Rokoko87 je napisao/la:Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
Moras malo gledati i da imas razlicite tipove napadaca u rosteru. Djuric je jedan sasvim drugi tip napadaca, Dzeki je najslicniji, samo sto Dzeko osim skok igre ima i ostale segmente gdje je odlican. Vidio si da njegova visina itekako zna posluziti.
Meni se ta logika ne sviđa da ga yebeš.Goalgetter je napisao/la:Ovaj u drugoj ligi zabija u svakoj drugoj utakmici za repku.Rokoko87 je napisao/la:Čovjek igra za ekipu koja je već sad druga liga, a ovaj što već igra u drugoj ligi i to ne baš standardno je siguran na spisku.Gdje logika nestade?
Yebo ti nas ako će igrači igrati na osnovu ranijih zasluga, a nisu Džeko I Ibišević.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa upravo zato su jos veci poduhvat ova dva gola, nego da ih je dao igrajuci za Real, Barcu ili neki tim iz vrhajasmin10 je napisao/la:Svaka čast Kodri nadam se da će on ostati u Primeri. Ali ne treba ga sada dizati i odmah tražiti njegov poziv. Realno igra za ekipu koja je već sada druga liga. Glupost je da se gura ispred Djurica, Bajica i Hodzica.
Don't believe the hype.